Det börjar verka kärlek bannemej..

Mosters favvo-kille ♥


Mys & Muffins

Har haft en riktig mysdag med Myri, först en liten promenix och sedan hem hit för kvalitetstid och bakning. Muffinsarna blev faktiskt riktigt goda, kanske inte det snyggaste man sett i muffins-väg.. Men vafan, man kan inte få allt!


Kanel/vitchoklad/vanilj muffins, jag kallar dom julmums!

Det kanske verkar som att jag har gått och blivit värsta bullmamman, men så är icke fallet. Det har jag nämligen alltid varit, haha! Men fan, baka är ju bland det roligaste som finns. Speciellt när man får exprimentera och lattja lite som man vill! Våga och vinn.

Ni sitter vi och slö-glor lite på Arga Snickaren, Jacken har precis ätit och ska alldeles snart nattas.. Efter det fortsätter vi nog att spela tv-spel ett tag till. Det borde finnas nån varningstext på fodralet, skiten är ju beroendeframkallande! Så inihelvette roligt är det!

Lite alkoholfri glögg med is på det och kvällen är gjord, vi hörs imorgon igen gott folk.
Sov gott, Pussnatti!


En min kan också säga mer än tusen ord..

Såhär såg Jacken ut i förmiddags när jag drog fram med dammsugaren.
Det gör inget att han inte börjat prata än, det räcker med blickar och minspel..


Jaha mamma, och vad fa-an är det där..?


Åhå jaja, åhå jaja, hör vad det blåser i träna idag

Det blåser storm idag igen, men vi ska ändå ut och gå en myspromenix med Myri. Efteråt tänkte jag röva med mig henne hem hit och tvinga henne att baka med mig, mohaha!
Det blir lite olika varianter på muffins idag, spännande va. Hoppas att dom smakar lika bra in real life som dom gör i mitt huvud! 



Nu ska jag dra en tango med dammsugaren, sedan förbereda oss inför promenixen. Blir att klä sig varmt idag, kanske overallen åker på? Mja, får se. Ska kolla termometern först, så att inte lilleman börjar koka i vagnen eller nåt.. Vore olyckligt.

Printar in lite bilder på muffinsarna sen, Pusshejs med er!

Ändrade planer & premiär

Jahapp, det blidde ingen promenix med systrarna.. Synd, men det kommer fler gånger! Istället gick vi ut till Mami/mommis och hälsade på en sväng. Himla trevligt!


En stolt mormor med sina arbetskamrater, jag förlorade min son så fort jag kom innanför dörren.. Likt prärievargar på en saftig köttbit, tjoff sa det!

Vi tog det lugnt jag och Jacken när vi kom hem, senare kom Baby och då var det matlagning som gällde. Nu sitter jag här, och ser på när lilla skatten får mat. Vi har nämligen börjat så smått med ersättning åt honom och idag var det dags för premiär-matning för Babys del. Går som smort!
Ganska häftig känsla måste jag säga, att sitta här i sin egna lilla värld och ändå veta att skatten får mat.. Coolt som fasen!

Nu väntar vi på att Papi ska komma hit och lämna av lite julklappar, sen åker vi förbi JB och kollar in hans nya lya.

Kanske slänger in ett inlägg senare, annars får ni ha en fortsatt trevlig kväll allihop. Pusshejs!


Full fart & napp-recension!

Igår var vi ute och flängde hela dagen, blev en spontanfika på caféet med ett trevligt gäng och efter det promenerade vi hem till Tess för att greja lite. Riktigt trevlig dag måste jag säga!

Vi har som vanligt haft morgonmys här hemma, skönt att vi köpt på oss ett ljus-lager igen.. Gör så mycket att tända ljus när det är så grått och trist ute!
Igår var det dock lite krisp på vattenpölarna, så nog fan blir det kallare alltid.. Men uppenbarligen inte kallt nog, för nån snö ser jag då inte. Bajs. Längtar som en tok efter snön!

Fick en förfrågan att sätta betyg på en napp som jag köpte förut, inte en vanlig napp då utan en napp med bettskena.
Ett himla smart påhitt om ni frågar mig, för det händer ju titt som tätt att barn börjar få tänder innan de lärt sig att hålla och styra saker mot munnen.. Och då är ju en bitring helt värdelös.

Såhär ser den ut, köpt på Apoteket i två-pack. Priset minns jag dock inte!

I början var den väl inte direkt jätte-poppis hos Lilleman, bitdelen är ganska stor, alltså lite besvärlig att få in i munnen och han vart mest bara arg. Men nu tycker han om den! Ligger mest och flinar när han har den i munnen, sötnosen.
Enda nackdelen som jag ser det är nog att man måste hålla ett finger på då den lätt slinker ur när han tuggar på den.. Men vad gör väl det, om det hjälper honom att klia lite i truten så blir ju han gladare. Och blir bebisen gladare så blir alla gladare!


Nu ska jag ta mig lite mer kaffe, senare blir det en promenix med systrarna och efter det har jag ingen aning om vad vi hittar på.. Förmodligen blir det soffan, det är så det brukar bli.

Hej sålänge!


No more julklapps-ångest!

Åkte som tidigare nämnt iväg till Örebro idag med en liten förhoppning att vi skulle hitta åtminstone några julklappar.. Att vi däremot skulle hitta alla julklappar, och dessutom klockrena sådana, var mer än vi någonsin vågade hoppas på. Men så blev det iallafall!

Julklapps shoppingen för iår är alltså avklarad, kunde inte ha blitt mer lyckat! Peeerfekt!

Hittade lite skoj till oss själva också, så vi passade på.. När vi ändå hade släppt alla hämningar liksom..


Dessa två spel bland annat, så nu har vi lite nytt material till våra framtida spelkvällar!


Dessa tofflor fick följa med mig hem.. En sak är då säker, jag kommer inte att frysa om fossingarna i vinter


Lilla skatten var vaken under tiden vi strosade omkring på IKEA och köpte på oss ett ljus-lager, men inne på Marieberg slocknade han direkt och sov sedan hela shoppingturen. Duktig kille!

Inne på BR hittade vi en del roliga grejer till Jacken.. Ett julklappstips kommer här:


En gura med flames åt våran lilla rocker.. Gjutet? I think so!

Nu sitter vi och gluttar på Love Actually, pysslar lite vid sidan av och ska fortsätta med det nu tänkte jag.. Har ju trots allt sett den här filmen cirkus sjuttioelva gånger, och att pyssla med julklappar är alltid roligast!

Hörs imorgon igen, sov gott. Pussnatti!

1:a advent

Sitter med kaffekoppen i soffan och kollar på reprisen av Så mycket bättre, handlar den här gången om 6 väldigt blandade sångare/sångerskor och E-Type (höhö). Förra omgången såg jag inte mycket av, störde mig mest på dom som var med (spyr på September), men den här gången är det bättre enligt mig!

Det är E-Types dag det här avsnittet och Tomas Ledins version av Set the world on fire var riktigt bra tycker jag! Ska bli intressant att höra resten av artisternas versioner också, är nyfiken som tusan på Lalehs bidrag!

Men det får jag lyssna på i bakrunden medan jag springer runt och grejar, idag styr vi nämligen kosan mot Örebro.. Det blir att kolla runt lite efter julklappar och så vidare. Underbart sätt att spendera 1:a advent på, eller hur!

Hejsålänge, Pusshejs med er!





Bakresultat & spontan shopping

Bullbaket gick bra och dom blev kanongoda! Det tog dock lite längre tid än vad jag trott, så nå fika blev det tyvärr inte.. Inte här iallafall, åkte över till Mami med några bullar och drack lite kaffe där istället. Mys!



Efter en stund kom Myri hem och frågade om vi inte kunde ta en tur till Dollarstore, inget jag bangade på direkt! Köpte med mig lite småkraffs hem, bland annat mossa till adventsljusstaken och en alkoholfri glögg. Ska bli intressant att se hur den smakar, förmodligen skit.. Men man ska inte ha allt för höga krav på en 10 kronors dryck. Bättre än inget!

Fick även med mig ett nytt set med ljusstakar hem, återstår att se hur länge dom håller denna gång.


Se så fint det blev! Dags att tända första ljuset redan imorgon.. Pirr pirr!


Ska vi dra till med en gissning kanske.. Vad säger ni.. En vecka? Två? Mitt mål är iallafall att få med dom till den andra lägenheten, får se hur det blir med den saken.

Blev lite bortskämd av Myri också, hon köpte ett par kanonsköna sockor åt mig! Nästan likadana som jag fick låna av henne sist jag var där (och nästan snodde med mig hem), hon är allt bra underbar den lilla rackaren!


Klassiska sockisar, löjligt sköna!

När vi kom tillbaka till Mami blev jag bortrövad av min älskade Baby, han kom och hämtade mig och så åkte vi till Athena och åt.. Bara han och jag ♥ Han är verkligen bäst!
Sedan tillbaka till Mami igen, hämtade Skatten, for förbi statoil och hyrde film och nu sitter vi i soffan och varvar ner..

Som ni hör har vi farit och flängt en del idag, så det får nog bli soffan resten av kvällen för vår del. Helt underbart om ni frågar mig!

Hoppas att ni har haft och att ni får en fortsatt fin lördag.
Pusshejs!

Nu ni..

Måste börja med att säga att det var himla kul med lite respons på inlägget igår, tack för det! Skönt att höra att man inte är ensam, haha!

Igårkväll blev det en riktig spel/öl/muljust kväll, precis som "förr i tiden" (känns länge sen..) och fyfanihelvette vad kul vi hade! Helt galet. Vi började med att spela DRAW, pictionaryspelet med snuskord, och fortsatte sedan med favvospelet Med Vilda Gester.



Det blev en riktigt lyckad kväll tycker jag! Dröjer förhoppningsvis inte allt för länge innan vi tar en spelkväll igen!

Nu ska jag sätta på julmusik här och sedan ska jag & Jacken baka lussebullar! Går allt som det är tänkt så kanske det blir fika här senare idag, wish me luck!

Pusshejs sålänge!

Egenheter & svårigheter med fakta

Som alla vet så växer våran lilla kille som rabarber, kanonbra naturligtvis men detta innebär ju även att han nästan vuxit ur alla sina små bodys nu.. På bredden är de fortfarande okej, men på längden är det aningen knapert. Det är ju ioförsej en bra grej, att han är mer lång/smal än kort/tjock som sin mor, haha!

Men vad gör man nu då? Ja.. Det är väl egentligen bara att inse fakta.. Tvätta upp allt smått, vika ihop och lägga undan tills de behövs igen. Eller hur? Blir att ta tag i det snart.. Kanske nästa vecka. Får se. Lite sentimental blir man ju. Mammas lilla kille, inte så liten längre!

Så har jag funderat lite på konstiga egenheter man har..
Jag kan till exempel inte somna om jag inte har lite hår över örat, det känns naket och kallt då (himla smart med sidecut, eller hur..). När jag blir blöt om ena handen så måste jag blöta den andra, annars känns det skumt. Blinkar jag med ena ögat, så måste jag blinka med det andra annars känns det ojämnt. Äter jag godis, ex bilar eller fruxo, så tar jag dom alltid i par (helst i samma färg), för det känns liksom bäst.

Egenheter eller tvångstankar? Hur som helst.. Ni förstår nog hur jag menar. Men det är ju lite det som gör mig till mig.

Har ni några sånna här.. egenheter?
Kommentera gärna om ni har tid och lust!

Nu ska vi ta tag i oss sjävla och bege oss in till byn.
Tjoflöjt, Pusshejs!

Utvilade i stormen

Det blåser storm ute, inte en snöflinga så långt ögat når.. Men jag är på topphumör ändå! Det är ju trots allt fredag, dessutom har vi haft två perfekta nätter i rad nu, så vi är utvilade och glada både jag och Skatten! Ett napp-instopp inatt och så matning imorse innan Baby gick till jobbet, sedan somnade vi om som stockar och vaknade lagom till Jims Värld. Vi har sovit som prinsar och prinsessor med andra ord, underbart!

Nu ska jag busa med Jacken och sedan betala lite räkningar, idag blir det förhoppningsvis häng på stan med Halena, eventuellt hänger Tess, August & Felicia på också. Kul!

Ha en kanonfredag mina vänner, Pusshejs!

Almost done..

Har pysslat och pyntat hela dagen lång, tar längre tid än vad man tror när man får pausa i arbetet för att amma, gosa och byta blöjor. Men vad gör väl det, det hör liksom till! Jacken satt i sin stol mest hela tiden och sjöng med till julmusiken, pratade med mig, pratade lite med sig själv och så vidare.. Världens snällaste kille, gick ingen nöd på honom alls.

Det enda som återstår nu är lite mer pynt i Jackens rum, annars är det färdigt här! Är så nöjd, julstämningen är på topp i stugan och den här helgen kan vi alltså fokusera på bakning, myspys och lite småplock. Perfekt!


Det första man möts av är denna übersnygga julgran som vi fått av bästa mormor, den är målad i svart och silver och passar helt perfekt på byrån i hallen! Bilderna ger inte riktig rättvisa, den lyser hur mysigt som helst!


Såhär blev köket att se ut, samma gardin-kombo som i matrummet i tvåan (pluttisnuttigt som fan, jag vet) och resten av de röda gardinlängderna fick agera dyn-överdrag. Fattas bara lite mossa i ljusstaken sen är det klart! Ser fram emot många, långa grötfrukostar.. Mm, mysfrulle is tha shit.

Nu har vi slagit på Baksmällan 2, igen.. En bit in i filmen igår kom tröttheten som ett brev på posten, så det var bara att pausa och hoppa i säng istället. Ikväll började visningen aaaningen tidigare, förhoppningsvis hinner vi åtminstone halvvägs innan vi får pausa igen.

Nu säger godnatt för idag, Pusshejs med er!

24 november

En månad kvar idag och jag har hållt mig riktigt bra, men nu skiter jag i det här! Nu åker julsakerna fram!
Har bytt gardiner i köket, är bara lite finlir kvar sen är det klart där. Nästa rum blir tvrummet. Julmusiken är såklart på och jag går runt med ett glas muljust..

Jag vet inte, men jag tror att jag kan vara sjuk.. Finns det bot mot jul-sjuka?
Underbart är det iallfall, nu fattas bara snön!

Barnasinnet - Check! √

Fick syn på fin-fina chokladkalendrar på ICA när jag var där idag, högg genast varsin till mig och Baby.. Nu blir nedräkningen till jul inte bara urmysig och rolig, den blir god också!


Gissa vilken som är min? ... Japp, rätt. Haha!

Nu blir det Baksmällan 2, muljust och mys. Vi hörs imorgon igen, Pussnatti!

Överbeskyddnande?

Bläddrade igenom Jackens BVC bok och snubblade över en liten sång, en sång som jag mååånga gånger sjungit för honom och som han älskar!

Men vad fan har dom gjort med texten?!


Värma mig..? Nej du.

Är det inte dags att vi slutar upp med att försöka skydda barnen från allt ont? Det börjar liksom bli lite överdrivet nu om ni frågar mig.. Förstå vilken chock det blir för barnen när dom blir större och upptäcker på egen hand att världen inte är så vacker, snäll och rar som vi lurat i dom att den är!

Bambis mamma blir skjuten, Simbas pappa dör också och i sången är jägaren på jakt efter haren.. That's life.
Sluta upp med daddandet nu!

Jag fick höra "hjälp ack, hjälp ack, hjälp du mig, annars skjuter jägarn mig" när jag var liten, och mig är det ju inga fel på! Inga större fel iallafall.. *rycker med ögat*

Pusshejs!

Den envisa geten kom fram igen..

Men mamma, jag är inte alls trött!


Eller hur var det nu..

Close one!

Höll precis på att göra den mest klassiska tabben in the book..


En röd strumpa med den vita tvätten

En envis gammal get & en galen katt

Det gick bra hos tandläkaren igår, nu är det igång. Känns bra, snart har jag nya starka gaddar och behöver aldrig mer oroa mig för hål i framtänderna! Whoho!

På promenixen igår så kom än en gång envisheten fram i våran fina son, han vägrade ha händerna under filten och som följd så vart han ju såklart kall om klorna. Tur att det finns "flikar" att vika upp på björnoverallen, dom kan han än så länge inte få bort iallafall. Tur också att det inte är speciellt kallt ute än, så det är ju ingen fara på taket om han vill flänga runt med tassarna lite, och när snön kommer (snart..?) så är det vantar som gäller. Ska bli spännande att se vad han tycker om dom, haha.. Ha..


Det är tur att han är så söt.. Annars kunde man ju bli.. frustrerad.. Eller nåt.

Åkte förbi mami en sväng efter tandläkaren, på plats fanns dock bara Myri och Rosendals Monstret (Molly, katten). Att säga att den katten är speciell, underbar och har stor personlighet är en underdrift! Igår var hon full i fan och muckade genast gräl med mig när hon kom in i köket. Jag var helt oskyldig.. Som alltid.

gif make
Krut, krut, ladda, skjut!

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe till, kura ner mig i soffan igen och sjunga lite för min lilla skatt. Stackars barn, tänker ni.. Vad har han gjort för ont? Men han tycker faktiskt om det. Han har till och med börjat sjunga med mig, underbara lilla troll!

Pusshejs med er!

Tiden..

.. Går fort när man har roligt! Blev en riktig mys-promenix med Emelie, skönt med frisk luft och lite tjejsnack! Nu blir det snabba ryck, ska vara hos tandis kl. 15.

Dagens stora kom ihåg förresten, blöjor och toapapper! Jag är en sån som aaalltid köper på mig ett lager av bra-o-ha saker som alltid går åt, så att vi nu är inne på reserven på dessa två ganska så viktiga prylarna är inte likt mig alls!

Herregud.. Utan toapapper är man ju helt strandsatt. Det blir plötsligt väldigt långt till grannen i sådana lägen.

Nej, sluta prata strunt. Lägg på ett kol nu, Malin förfan!
Okej! Pusshejs!

3 månader igår

Japp, som rubriken avslöjar så fyllde Jacken 3 månader igår.. Dagen jag längtat efter sedan han fick ont i magen första gången. Magontet ska tydligen släppa omkring tredje månaden. Eller närmare bestämt någonstans mellan 3:e & 4:e månaden.. Har fått det beskrivet för mig som "ett knapptryck".. Det är som att någon trycker på en knapp, och sedan POFF.. Borta!

Knapptrycket är fruktansvärt efterlängtat.. Suck.

Okej, på tal om något helt annat.. Idag ska jag till tandläkaren. Ska påbörja projekt nya framtänder! Usch, är måttligt taggad måste jag säga.. Men det är lika bra att få skiten gjort, så att jag kan bocka av ett orosmoment från min lista.

För er nya läsare som inte vet, så fick jag mina framtänder utslagna av en skidlift när jag var tio år. Så det är alltså inget frivilligt skönhetsingrepp jag ska göra, för er som kanske tänkte den tanken.
Kunde jag behålla tänderna av plast som jag har nu, så skulle jag förmodligen göra det.. Dom är gula, fula och inte alls vidare märkvärdiga.. De är dessutom förmodligen de 20:e paret framtänder jag har (en gång utslagna, alltid.. väldigt lätta att slå ur), men jag bryr mig inte speciellt mycket om sånt där. Så länge jag kan tugga maten och le utan att se ut som en treåring så är jag nöjd!

Men men, nu ska jag iallafall få ett par hållbara tänder. Kanske tar en sväng i skogen när allt är klart sen och tuggar på ett par träd.. Bara för att jag kan.
Det som stör mig mest är att jag missar ett väldigt viktigt möte i och med tandläkartiden, men min andra halva kommer att sköta det alldeles utmärkt utan mig så jag ska inte lägga mer energi på det.

Nu ska jag dricka upp kaffet, hoppa ur pyjamasen, klä på min lilla skatt och ge mig ut på en promenix med fina Emelie. Himla trevligt!

Ha en bra tisdag allihop, och håll en tumme eller två för mig idag om ni har nån tillövers.
Pusshejs!


1 vecka kvar, iiihh!

Har varit lugnt på bloggfronten, haft fullt upp mest hela helgen.. Kul som fasen, men nu är det mest bara potatismos kvar bakom pannbenet faktiskt.
Så kan det vara.

Nästa helg blir det iallafall julstök här hemma, det ska både pyntas och bakas! Jag ska prova ett nytt recept på lussebullar och så även göra en jul-variant på mina muffins tänkte jag.. Spännande satan! Längtar som en tok!

Nu ska jag snart krypa ner i sängen, ladda om batterierna lite..
Pussnatti!

Phu..

Mm, första vaccinationen avklarad då. Gick kanonbra! Skönt som fasen, han var så duktig våran lilla skatt.. Är såå stolt över honom!
Jag var ju inställd på att han skulle ligga på skötbordet när han skulle få sprutorna, så när barnmorskan frågade vem av oss som skulle ha honom i knäet så vart jag alldeles lugn i hela kroppen.. Då kunde jag hålla om honom, nynna i örat och pussa på kinden under tiden. Perfekt ju!

Nu får vi bara hålla tummarna för att han inte åker på hemska smärtor och värsta febern senare.. Än sålänge sover han iallafall. Bra det.

Ikväll är det middag uppe på berget som gäller, Babys underbara släkt är ju på besök. Ska bli kanon trevligt!
Innan dess är det soffan som gäller..

Ha en fin fredag allihop, Pusshejs!

2 down, 1 to go

Råkade knäa den stora ljusstaken när jag skulle vinkla persiennerna imorse..
Två krossade av tre möjliga, kan det vara så att det inte är meningen att jag ska ha dom?


Känns som att "klantarsel" inte räcker längre.. Får hitta på ett nytt ord för mig.

Har precis kommit hem efter ett besök ute vid Sätra, alltid lika trevligt! Nu är det jag som tar en svängom med dammsugaren här.. Glassplitter i fossingarna är inge skönt. Tur att inte Lilleman har börjat krypa än..
En fet jävla suck på mig.
Jag hade ju planer för dom där ljusstakarna.. Stora planer.

Bajs.

Pusshejs!


Lång dag..?

Jacken satt inte länge i pappas knä innan John Blund kom och hälsade på..

Frisk luft tar på krafterna

Har varit en lugn och skön dag, den spenderades liksom igår tillsammans med Moster Myri. Himlans trevligt, som alltid!
Men nu är vi trötta här hemma.. Får bli en tidig kväll idag tror jag.

Sov gott folket, Pussnatti.


Ångest

På fredag ska Lilleman vaccineras.. Blir ledsen bara jag tänker på det, vet ju hur hjälplös jag känner mig och hur ont i hjärtat det gör när han har ont i magen.. Hur ska jag då reagera när han får sprutor? Kommer förmodligen att gråta mer än vad han kommer att göra.. Usch! Tur att min fina Baby ska följa med oss till BVC, han får hålla mig i handen.

Nej, nu ska vi tänka positivt.. Ska försöka vara stark för min lilla skatt. Får fokusera på det roliga som händer den här veckan istället! 
Imorgon kommer Farbror Tommy, på torsdag kommer Babys Mormor och på fredag kommer hans Moster, Farbror & kusiner. Till helgen kommer även min morbror & Annika till lill-boga, så det blir en riktig släktträffs-helg!

Hur kul som helst!

Nu har Jacken precis ätit. Dags att byta blöja, hoppa ur pyjamasen och ta tag i dagen.
Pusshejs med er!

Satan, is that you?

Efter en himla trevlig promenix med Emelie (kanon att du är hemma igen!) så hoppade vi in i bilen för att åka hem till Myri, väl inne i bilen slängde jag ett öga på instrumentpanelen och övervägde att låta bilen stå idag..


Någon som försöker säga mig något? Typ, gå istället.. Fetto?

Har varit en riktig utedag idag, inga fel med frisk luft! Nu på kvällskvisten har vi mest bara hängt i soffan.. Kanonskönt. Svängde ihop en banan/chokladkaka också, fast den får Baby ta med till jobbet imorgon annars finns risken att jag äter upp hela själv.

Nu ska vi fortsätta myset här, som vanligt har vi bunkrat upp med muljust, täcken och tända ljus.. Älska hösten!
Pusshejs!

Yeees..

Fick i navelsmycket igen, whoho!
The fjårtis is back, haha!

Nu blir det promenix med Emelie, senare vidare till Myri.

Ha en kanonbra dag! Pusshejs!

Farsdag

Igår bjöd vi som tidigare nämnt på middag, übertrevligt! Vi hann dock äta upp förrätten och halva huvudrätten innan jag kom på att jag skulle ju ta kort till bloggen.. Trist, men efterrätten kom jag iallafall ihåg! Och i dessa dagar får man vara glad för det lilla, ibland är jag glad att jag minns vad jag heter!


Klicka på den första bilden för förstoring!

Till förrätt trixade jag ihop tunnbrödskorgar med sallad, skagenröra & räkor. Huvudrätten blev barkis fylld med köttfärs/bacon/paprika röra och till det serverades sallad & creme fraiche. Och så efterrätten, chokladpannacotta. Jag är nöjd, allt smakade kanon om man nu får säga det själv!

En riktigt lyckad kväll tycker jag och jag brast ut i asgarv fler än en gång!
Stort tack till Er som var med!


Idag är det Babys allra första farsdag! Han fick frukost på sängen dagen till ära, blev väl ingen större överraskning egentligen.. Svårt att smyga när man har en liten pratkvarn till son, haha! Sen blev det lite familjemys i sängen innan vi gick upp och placerade oss i soffan istället.. Tog med täckena, tände ljus och nu ska vi nog sätta på en film.

Underbar start på dagen! ♥


Fy skäms!

Dåligt med bloggande av mig, förlåt!
Har inte tid att sätta mig nu heller egentligen, ikväll bjuder vi nämligen på middag här hemma och just nu håller jag på att förbereda så mycket som det bara går.

Julmusiken dånar i bakrunden och julmusten står nära tillhands, älskar det!

Återkommer med lite uppdatering om vad vi pysslat med igår och idag och eventuellt även lite bilder på spektaklet, Pusshejs sålänge!

Hjärtkakor

Fick sån lust att prova mina nya bakformar nu på kvällskvisten, söta hjärtformar som jag fått av Mami. Tycker allt att den klassiska sockerkakan ser aningen godare ut faktiskt!


Att dessutom blanda lite kakao i en del av smeten och ringa i formen piffar till en annars ganska trist kaka!

Dagen blev ungefär precis som planerat, städning och Sätra besök. Kanoners! Städningen drog ut lite på tiden dock, fick nämligen besök av Papi som var lite kaffesugen (säger han, han vill egentligen bara träffa Jack) så det fick bli en kaffepaus i städandet.. Gjorde mig ingenting, bara trevligt!

Nu ska jag ta och se om Jacken vill ha lite käk, sedan får det nog bli sängen faktiskt.. Är trött, har varit en himla effektiv dag! Och imorgon är det fredag igen, underbart!

Pussnatti med er!

Missing piece

Varje morgon när Baby låser dörren så vaknar Jack, det slår aaaldrig fel! Det spelar ingen roll om han börjar kl. 07 eller kl. 08, Lilleman vaknar likförbannat.. Det är nästan som att han känner på sig att vi blivit en man kort i hemmet.

Hur som, denna morgon var det inte ett ont-i-magen-skrik jag hörde utan ett kom-och-krama-mig-jag-är-vaken-skrik så jag gick in och möttes av det där uuuunderbara leendet som bara han kan ge och ja.. Nu sitter vi här. Han äter, jag dricker kaffe, ljusen är tända och tv'n är på i bakrunden.

Mysmorgonen är igång!

Stora planer..?

Efter vårat morgonmys och lite småpysslande här hemma så slog jag en pling till Myri och frågade om hon möjligen hade en stund över för en promeix idag också, och visst hade hon det! Det var ju så fint väder idag (ja, trots att det var sol..) och jag hade lite energi tillövers, så varför inte göra slut på den? Haha.

Skönt som tusan var det iallafall och efteråt, liksom igår, blev soffhäng och myspys. Man kunde allt ha det värre alltså!

Nu är det Arga Snickaren som gäller, sedan tar vi nog natti hela högen.. Imorgon siktar vi på lite städning och ett besök ut till Sätra. Observera att vi siktar på detta, jag lovar ingenting.. Kan lika gärna bli soffläge för hela slanten, det vet man aldrig nuförtiden!

What an exciting life I do lead, haha.
Pussnatti med er alla glada, mindre glada och rentav sura människor.. Vi hörs imorrn!

make avatar

Glad, gladare, gladast!


B-e-a-utiful

En inte allt för ful morgon..

Massor med frost var det också, nu är det på gång åt rätt håll hörrni!

Vi kör som vanligt morgonmys här jag och Jacken, han ligger och busar för fulla muggar här brevid mig och jollrar och härjar mest hela tiden. Helt underbart!

Mer kaffe nu, Pusshejs!

By the way..

Idag kom våra biljetter till Sweden Rock med posten..
Avis? You should be!


Mötley Crüe baby!


Purple sky


Vackert va?

Det blev en promenix med Myri idag också, riktigt gött.. När vi kom hem så fortsatte vi med soffhäng, det var vi  värda tyckte vi! Köpte med oss clementiner från Lidl som vi gottade oss med, fick mina tankar att vandra till julbrickan.. På den finns det alltid en massa gottis, bland annat clementiner och dom luktar ju bara helt galet gott! Jag är väl medveten om att jag är lite tjatig.. Men jag längtar som en tok till juletider!

Nu avrundar vi kvällen här hemma med tända ljus, film och ja.. Ännu fler clementiner.
Ha en myspyskväll ni också, Pusshejs!


Ljuva November

Idag har vi varit ute på en riktig höst-mys-prommis, helt underbart! Fick sällis av bästa Myri Myrson också och promenixen blev ju minst sagt roligare. Promenera själv i all ära, men lite sällskap ibland är aldrig fel!

Ser fram emot kallare väder dock, det är en alldeles för varm november för min smak.. Vill ha burrigt snöväder! Jacken måste ju få använda sin snygga overall!

Även denna snygga myströja, som vi köpte i lördags, ser vi fram emot att använda!

Gick en tur inne på Dollar Store idag också, fyndade ett gäng stolsdynor som kan vara de snyggaste stolsdynor jag sett i hela mitt liv..

Dom kommer att göra sig obehagligt bra på våran ap-snygga/mysiga uteplats fram i vår sen, eller vad tror ni?
Det tror jag!

Nu ska jag ta och borsta gaddarna, se klart på Arga Snickaren på Kanal 5 Play och sedan krypa till kojs.. Måtte Jackens ()&/%¤#" magont släppa snart.. Så att man kan få bli människa igen, och kanske till och med våga sig på att vara uppe efter kl. 21.

Håll en tumme eller två för en bra natt, Pusshejs med er!

Inspiration & längtan

Fysatan i gatan vad mycket folk det var på köpcentret igår, inte det lättaste att komma fram med vagnen bland alla seg-arnar.. Förstår inte vad det är med folk och gå långsamt? Visst kan man väl gå i sin egen lilla värld och glutta lite i skyltfönstrena, men när man märker att man blockar en hel hop med folk som försöker ta sig förbi så flyttar man väl på sig?!

Aja, man slutar aldrig att förvånas.
Några fynd gjorde vi iallafall, lite fina kläder till Jacken och så.. Bland annat en kalasfin overall. Så nu jävlar, bring on the snow!

Lite bilder på gårdagens skörd kommer eventuellt upp lite senare.

Nisses hittade jag massor med prylar som jag vill ha på vår framtida uteplats, fick nästan lite spel när jag kom på att det är flera månader kvar tills det är dags.. Såååå tråkigt! Vill nuuuu! Men men, inspiration är ju aldrig fel.. Och den som väntar på något gott.. Eller?

Idag blir det nog inte mycket gjort, känner för att ta allt i ett såsigt och lugnt tempo och eftersom att det är söndag så kan man allt unna sig att göra det också..
Dags att mata lillen nu, sen får vi se vad som händer. En tur till Dollarstore kanske? Vore skojsigt.

Pusshejs!

Önskelista

Se vad jag möttes av i hallen imorse!

Ser fram emot den dagen då man väcks av en liten knodd som studsar upp i sängen på lördagsmorgonen med de här katalogerna i högsta hugg och börjar rabbla upp en milslång önskelista.

Längtar efter att få löpa leksaker, att strosa omkring inne på en leksaksaffär i juletider är ju helt underbart!

Idag tar vi en tur till Västerås för att checka in det nya köpcentret, spännande! Får se om man kommer hem med någe fint.. Nisses ligger ju alldeles i närheten och där brukar man ju kunna, host, handla lite..

Ha en fin lördag, Pusshejs!

3:e november

I slutet av den här månaden är det 1:a advent och alltså fullt tillåtet att plocka fram julgrejerna igen, något som jag sett fram emot sedan jag plockade ner dem..
Helt galet, tiden går så fort.. Trodde aldrig att jag skulle säga så. När man var yngre och hörde alla "gamlingar" säga att tiden gick så jävla fort så ville man ju bara klippa te nån i bakhuvet, men nu är jag där själv.. Och tiden går verkligen obehagligt fort!

Var en sväng till BVC imorse, ska egentligen inte dit förrens det är vaccination som gäller, men jag var osäker på om Lilleman hade åkt på torsk (varför, varför, varför kallar man det torsk?!) och ville därför rådgöra lite.. Men icke sa nicke, det var inte torsk. Det är tänder på G.

Redan. Inte nog med att magen jävlas med min lilla skatt, nu börjar han få tänder också? Livet är allt bra orättvist ibland.. Visserligen kan det ta ett tag innan tänderna faktiskt tittar fram, men det har iallafall börjat. Tycker gott att dom kunde ha hållt på sig ett tag, ett par lugna månader efter att magontet släppt kunde vi allt ha fått.. Både jag och Jacken. Men men, det är som det är. Not much to do about it, våran lilla kille börjar bli stor.

Passade på att väga honom när vi ändå var där och han har härmed passerat fem kilo.. 5390 gram för att vara exakt, helt galet. Om man lyssnar tillräcklig noga kan man säkert höra honom växa.

Nu ska jag nog ta och runda av kvällen här, fredag imorgon.. Igen, fan.. Det går fort.
För fort.

Pussnatti!


App,app, app, app..

Haha, klassiker!

http://www.youtube.com/watch?v=45p1kvDJ-K0

En lättnadens suck..

Fan va skönt att det inte är sommar nu, då hade ju sommarplågan varit given och Oleg - Electro Pop hade hörts dåna från varenda Volvo i hela stan..

Man kan inte undvika den helt, men denna årstid minskar ju risken att höra skiten betydligt iallafall.


RSS 2.0