Samma rubrik igen då, kanske?

För er som inte redan vet det så kan jag meddela att jag härmed har avklarat delkursen Marknadsföring, både tentan och PM:uppgiften gick vägen! Whoho! Lyckan alltså, den steg i taket vill jag lova!
 
Nu sitter jag dock i samma sits igen som när jag skrev inlägget innan, hade nämligen min andra tenta idag.. Externredovisning och räkenskapsanalys hette delkursen som från och med idag är slut, chansen finns att jag klarade den.. Men troligtvis blir det ett U den här gången. Det positiva är ju, om man nu ska vara sån, att jag i alla fall vet vad jag kan och vad det är jag behöver lära mig inför omtentan. Alltid något.
 
Så jag avslutar detta inlägg som jag påbörjade det förra:
- Godkänd eller icke godkänd, det är frågan..
 
Glad påsk på er!
 

Godkänd eller icke godkänd.. Det är frågan.

Mina vänner.. Jag ber om ursäkt för frånvaron, hoppas och tror att ni har överseende.
 
I fredags avslutades första delkursen Marknadsföring, ett himla intressant och brett ämne.. Håller alla tummar och tår för att jag klarade tentan och min grupp klarade PM:uppgiften. Om så är fallet är inte kursen bara avslutad, den är dessutom avklarad!
 
Handen på hjärtat, så tror jag dock inte att det gick så bra.. Varken på tentan eller gruppuppgiften. Tentan på grund av bland annat sjukdom och gruppuppgiften på grund av dels tidbrist och dels.. Ja.. Ska vi säga bristande kunskap hos en av gruppmedlemmarna? Trist som fan. Det finns en gnutta hopp, men bara en gnutta.. Blir det omtenta och komplettering så tar jag det då.
 
Imorgon påbörjar vi andra delkursen, Redovisning och som jag förstått är det räkna, räkna, räkna som gäller.. Spännande, speciellt med tanke på att jag knappt sett ett mattetal sedan jag gick ut gymnasiet. Ni får nog skänka en tanke åt mig och hålla era tummar för mig under de kommande fyra veckorna.
 
Tack för ikväll, Pusshejs!
 

RSS 2.0