Pratar i sömnen..?

Det blev visst en tidig morgon idag igen, fast denna morgon funkar åtminstone tv'n.. En får va glá för de lille!
 
Igår vid lunchtid kom förresten lappen från ABO med informationen om att en omfattande renovering, av bland annat soprummen, skulle ta fart.. Bättre sent än aldrig tänker jag då, vittsig som man är.
 
Måste ju flika in, som närmare 100% av alla blogg.se's användare redan nämn, att detta nya blogg.se är brutalt segt.. Väldigt bra upplagt, men det spelar ju ingen roll hur fancy det är om man ändå inte kan använda det utan att vilja kasta datorn i väggen.
 
En kul grej däremot är att rosen som jag planerade om i våras har slagit ut och att jordgubbsplantorna som jag flyttade på ser ut att ha blivit vattnade med steroider. Kul när det går bra med växtligheterna, trots mina inte allt för gröna fingrar!
 
Jacken far fram som en virvellvind över hela hemmet, hänger i gardinerna, pillar på förstärkaren eller drar i blomman som står i tvrummet.. Snart dags för frulle, sen får det väl kanske bli en liten tupplur idag igen. Det visar sig.
 
Ska se till att printa in lite bilder så småningom, men för nu får det duga med en massa dravvel.
Pusshejs med er!
 

Host, host.. Vi börjar om.

Vi somnade om efter frullen, både jag & Jackos.. Jag gick upp för en stund sedan, värmde en kopp kaffe och slog på tv'n som funkar igen.
 
Sååådääär jaa! Uppvaknande nr 2 levererade, nu är vi redo för dagen.
 
Jacken har ioförsej inte vaknat än, men de gör han säkert snart.. Det här får väl räknas som hans tupplur för dagen, som annars brukar infalla efter lunch, men så kan det bli.. Lite bakofram får det bli ibland.
När han vaknar är det lunch-dags och sen ska vi nog ta oss ut på en liten promenix i det (fortfarande?) fina vädret.
 
Pusshejs med er!
 

Ja men godmorgon på dig också snickarjävel!

Imorse cirkus kl 7.15 beslutade sig ABO's snickare för att piffa till de gamla soprummen. Jävligt bra, verkligen.. Speciellt eftersom att ett av dem ligger precis utanför Jackens sovrumsfönster. De dukade upp med pallbockar, plank och diverse verktyg och just som Jack hade somnat om efter morgonvällingen började de snickra på som om de vore ensamma i hela universum.
 
Till slut fick vi ge upp, satte på kaffe och slog på dumburken i hopp om att bli lite pigg.. Tror ni inte att tv-jäveln har valt att strejka då? Eller ja, tv'n är de väl inge fel på men kanalerna är  väck.. Ingen eller svag signal står det bara. Älska Tele 2.
 
Tur att vi vaknade upp till ett sådant strålande väder iallafall.. Eller, regnar det? Är det sol? Regnar det igen? Blåser det storm? Vem vet, vädret ändras ju var 5:e minut.. Vem fan hänger med egentligen? Regnigaste junimånaden på 20 år hörde jag någon säga.. Ja men varför inte.
 
Lysande.
 
Bra start på dagen?
Mja, det har väl varit sämre!
 

RSS 2.0