Just ja!

Glömde ju, skulle ju berätta någe skoj för er!

Det är nämligen så att vi ska flytta igen (lite familjen Taijkon varning, ja), och denhär gången får vi uteplats! Fiiifaaan vad glad jag är! En lägenhet på bottenplan, nomore släp med vagnen i trappen! En gräsplätt som är bara våran, förstår ni hur underbart det kommer att bli?! Jisses!

Längtar så att jag håller på att spricka! En sak till som är helt underbar är ju att vi kommer att bli grannar med Tildus & Jonas igen, dom tar nämligen över denhär lägenheten efter oss.. Kaaanon!

Grattis till oss!
Pussnatti igen!

Litervis med kaffe och krossade ljuslyktor

Dagen blev inte riktigt som planerat, istället för fika på cafét så blev det kaffe uppe på berget hos Jeanette.. Inte mig emot! Lika trevligt som alltid, Lilleman var givetvis med han också och visade upp sitt stora fina leende. Han är bäst!

När vi fikat ett tag så tog vi vårt pick och pack och åkte ut på Sätra, sa hej inne hos Pappa en sväng och for sedan vidare in på Dollar Store. Shoppa loss lite, köpte bland annat en sagobok till Jacken.. Han har ju börjat kunna sitta lite smått i knät, så det börjar ju bli dags att köpa sagoböcker nu så att man kan krypa upp under en filt och läsa lite! Myyyys.

Köpte även ljuslyktor, ett tre-pack med lyktor i tre olika storlekar, packade upp dom när jag kom hem och lyckades ju naturligvis slå ihop den minsta med en av de andra så att den gick i kras på en gång.. Balle. Faaasen va trött jag blev. Men men, två är ju snyggt att ha ståendes också.. Eller hur.

Nu är det Pengarna på bordet som går på tv'n, efter det börjar filmen Gamer på TV11.. Får se hur långt in i filmen jag kommer innan jag somnar sött.

Pussnatti med er!

"Ledigt"

Japp, bloggen har fått vila i helgen.. Snällt av mig, eller hur.

Just i detta nu har jag en trött liten kille som ligger brevid mig och sover, helt slut efter morgonens bus-stund. Underbara lilla troll!

Tog en massa kort på honom, men man lyckas ju sällan klicka exakt i rätt tid för att få med det där underbara leendet (den här gången lyckades jag ju, ioförsej..) så jag bestämde mig för att filma en liten snutt, och vet ni vad? Jag fick med han första skratt! Det mest underbara lilla ljud jag någonsin hört i hela mitt liv, och jag har det på film!

Sån tur har man ju bara inte! Lyckliga jag!


Världens finaste kille!

Nu ska jag suga i mig en skvätt kaffe till och sedan som vanligt ta tag i dagen. Morbror JB ville träffas och fika lite.. Inte med mig, med Jacken såklart, men jag ingår liksom i paketet. Vare sig man vill eller inte. Höhö.

Vi hörs senare, då ska jag berätta någe skoj för er..
Pusshejs!

Mysdag, igen

Har setat och myst på cafét hela dagen, inge fel..
Eftermiddagen spenderades hemma hos bästa Mami/mormor ♥, lika myspys som alltid.. Hon bjöd dessutom på nybakade bullar när vi kom, och få saker smakar ju lika bra som mammas nybakade bullar! Mmm..

Kvällens middag är snart klar, blir en repris från förra helgen när Tildus & Jonas var här och lagade mat.. Nämligen fläskfilé, klyftpotatis och pepparsås. Mums! Vi steker våran fläskfilé i ugnen ikväll ioförsej, men det är ju gott det med!

Senare blir det att krypa ner under täcket i soffan, tända ljus såklart och så slår vi på en film.. Kvällens dryck? Muljust, såklart!

Som ni hör, en riktig myskväll.. Underbara fredag.
Hoppas att ni har det lika bra som jag ♥

Pusshejs!


Fredagskänslan, ni vet..

Det var en fröjd att kliva upp idag, rent och fint överallt! Underbart.

Skrev förut att jag fortfarande lider av söndagsångest trots att jag är mammaledig, och visst.. Det suger, men en positiv grej med att dagarna fortfarande känns som vanligt är att fredagskänslan man får i magen när denna underbara dag infinner sig inte heller har försvunnit!
Det är fortfarande fredags-mys, helg och ledighet som gäller och jag älskar det!

Längtar tills Jacken är stor nog att uppskatta (förstå mig rätt nu..) fredagsmys.. När han blitt tillräckligt stor för att vara med och välja vad vi ska äta till middag, tillräckligt stor för att plocka ihop sin egen godispåse och tillräckligt stor för att längta hem till Disneydags (eller ja, vad det nu är dagens ungar tittar på..).

Det jag försöker säga är att den fredagskänslan är den bästa som finns och jag ser fram emot att våran skatt ska få känna den han också ♥

Nu blir det en skvätt kaffe till och sedan är dagen igång.
Pusshejs med er, ha en kanonbra fredag!

Dust-free

Middagen avklarad, nu blir det lite kaffe och sedan sätter vi igång att städa.. Fredag imorgon, och då vill vi inte se någe damm i hörnen!

Hojt!


The Bucket List - Nu eller aldrig

Förresten, ett litet tips..
Har ni inte sett The Bucket List än så går den på 9:an ikväll, det är en riktig feelgood-film och jag kan verkligen rekomendera den!

  

Annars har vi ju alltid Inglourious Basterds som går på 6:an, också en ap-bra film fast i en helt annan genre.

Rutiner

Sitter här med klutten i knäet, kaffekoppen på bordet och har tv'n på i bakrunden.. Det har blitt våran grej, och jag älskar det! Måste snart ta oss upp ur soffan dock, vi ska nämligen till kommunhuset och skriva på faderskapsintyget (nej, vi har inte gjort det än)..

Jävla fjanterier säger jag, är man gift så går sånt på automatik, men är man "bara sambo" så måste man skriva papper. Ja, för när man är gift är det ju omöjligt att någon annan än ens man är far till barnet? Eller hur var det nu? Mmm, just ja.

Aja, det är bara att göra som lagen säger.
Vad resten av dagen har att erbjuda har jag än sålänge ingen aning om, vi tar det som det kommer.. Alltid lika spännande! Haha.

Pusshejs sålänge.

Spindel i pannan

Precis slagit mig ner i soffan med en kopp kaffe, nyduschad efter en liten promenix.. Fint som snus. Mindre trevligt var det när jag upptäckte att det satt en spindel i mitt pannband, undrar just hur längre den setat där.. Urk. Inget papper hade jag i närheten heller.. Men det löste sig, slängde ner'n i slasken och tog död på'n med diskborsten.

Tänker sitta här och slö-glo lite på tv'n tills lilla skatten vaknar och vill ha mat, vilket han säkert kommer att göra inom kort.

Pusshejs!

Tröttmössor

Vi tog oss upp ur soffan tillslut.. Blev en liten shoppingrunda, handlade upp oss på nödvändigheter och avslutade sedan med ett stopp på cafét där vi mötte Halena, Tess, August & Felicia. Myspys.

Kvällen har varit lugn, det var bad-tajm för Lilleman men utöver det har vi inte gjort många knop denna afton och det har varit hur skönt som helst. Nu ska vi bara kolla klart på House, sedan är det bingen som gäller.
Hoppas på en bra natt.

Hörs imorgon, förhoppningsvis blir det bättre uppdatering då.
Pussnatti!

Slaffsigt?

Gårdagens skörd, servetter och dregglisar.


Sånt som alltid går åt!

Känns som att det får bli en riktig soffpotatis-dag idag, känner mig lite tröttis.. Och vädret tillåter det, så varför inte? Kanske tar mig i kragen senare, men för nu så är det kaffe, tända ljus och morgon-mys som gäller ♥

Pusshejs sålänge!

Spontan premiär-kväll

Blev inbjudna till Dollar Stores premiärkväll ikväll, så efter promenixen var det bara raka vägen hem, raggarduscha och kamma luggen lite och sedan fara iväg igen.. Spontant vare här!
Himla mycket grejs & mojs fanns det på stället, kommer förmodligen att shoppa til I droppar där framöver.. Så kan det bli.

Nu har vi precis ätit här hemma, ljusen är tända i vanlig ordning och filmen är laddad.. Nu blir det soffan resten av kvällen.

Hörs imorgon gott folk, Pussnatti!


Vinterjackan på!

Nu är det dags att dra sig utåt, ska hämta bilen.. Passar på att hälsa på finaste svärmami/farmor & pappsen också!
Termometern i köket visar minusgrader, detta innebär att vinterjackan åker på inför dagens promenix. Lyllo mig, jag har ju världens snyggaste jacka!



Pusshejs med er sålänge!

Fuck magont!

Efter två lite kämpiga nätter med magont så har vi inatt haft den förmodligen bästa natten hittills.. Känns hur bra som helst! Jacken har dessutom väckt mig med joller/prat och inte skrik, och jag måste säga att det är att föredra! Som grädde på moset så möts man av han stoooora, underbara leende när man kommer in i rummet.. Gör inte saken sämre direkt.
Så, fler sånna här nätter. Tack!

Nu har jag precis ätit frulle, dags för Lilleman att få sitt nu och sedan fortsätter vi mysmorgonen här med Jims Värld.. Underbar serie!

Pusshejs!

Bortskämd

Det blev inget sällskapsspel igår, men himla trevligt var det ändå!
Tildus & Jonas hade med sig mat för ett helt fotbollslag och de satte genast igång att fixa iordning allt när de kom hit.. Det kallar jag lyx! Gott som aset var det också, himmel och plättar..
Förhoppningsvis inte sista gången!

Nu är det söndag igen, vidriga veckodag.. Kaffekoppen har jag iallafall i högsta hugg, får se vad jag tar mig för när den är tömd.

Pusshejsålänge!


Lördagsfika goes myskväll

Efter fikat stannade jag, Baby & Jacken till på pizzan och käkade lite, inge fel! Efter det blidde det en tur till butiken och sedan bar det hemmåt där vi genast tände en massa ljus och hoppade i myskläderna..
Nu väntar vi bara på att Tildus & Jonas ska komma hit och sedan är myskvällen komplett!

Ikväll vankas årets sista grill-kväll, lite sentimental blir man allt.. Meeeen, som vi alla redan vet så har jag ju längtat som en tok efter den här årstiden, så vi ska inte gråta några floder!
Kanske blir det lite sällskapsspel senare, för lite extra vuxenpoäng liksom.

Pusshejs sålänge!


Lördags-fika

Japp, nu bär det av till cafét! Lördagsfika med tant Tilda & farbror Jonas. På plats finns även morbror JB, kan inte bli annat än en riktig mys-lördag!


Morgon-Bus är bäst!

Kanske syns på stadens gator, ha en mysig lördag ni också!
Pusshejs!

Big Smile

Att börja dagen med ett stort leende från våran skatt gör mig stark och lycklig ända in i benmärgen, bästa som finns!
  
Skattens lilla fossingar.. Man vill bara äta upp dom.

Nu laddar vi upp med kaffe, tända ljus och mys i väntan på melodikrysset..
Älskar lördagsmornar!

Question

Fyfan vilken skön & go bamsebjörn han verkar vara!
Bagge-Bus, vill du bli min kompis?

  


Muljust!

Yeeees, äntligen!


Som jag har längtat, ikväll avnjuter vi säsongens första julmust.
Skål på er!


Seg-Arnar

Har två ap-trötta grabbar här hemma, dom ligger och sover som stockar båda två..
Och här sitter jag, förmodligen tröttare än vad de båda är tillsammans, och är rastlös så in i bängen. Så, vad gör man? Diskar lite kanske.. Sorterar tvätten..? Hu, trist, men måste ju göras.. Liksom, bah, typ..

Japp, det är bara att sätta igång. Fredags-fint skare bliii! Måste även fundera ut kvällens middag, en lika stor utmaning varje gång.. Hmm.. Aja, det löser sig!

Hojt!

Ssscchh..

Sitter just nu och smyger på min son..

 
 
Den rosa nallen åker på däng!

Frajtak

Igår hade vi en riktig utedag jag & Jacken, underbart! Bloggandet blev dessvärre lidande, men jag tror minsann att ni förlåter mig.

Nu är det fredag igen, veckorna går obehagligt fort tycker jag.. Och idag fyller våran skatt hela två månader. Två månader! Vart har tiden tagit vägen?! Jisses.
Får se hur detta ska firas, kanske tar en tur på stan och köper någe fint åt honom.
Men först, kaffe!

Hörs senare gott folk, ha en fin fredag!
Pusshejs

Fiskpinnar & hyrfilm

Fick bli en klassiker till middag idag, fiskpinnar med mos och spenat. En rätt som bekräftar det faktum att det inte behöver vara avancerat för att vara gott! Och hyffsat snabbt går det att göra också, och det gillar vi ju.. Snabbt och gott!

Nu har vi precis slagit på en film, Unknown visas ikväll. Spännande, har velat se den sedan jag såg trailern. Liam Neeson har på senare år blitt en av mina favvo skådisar, så förhoppningarna är ganska höga.. Kanske lite för höga, men jag ska försöka att inte jämföra denna film med filmen Taken. Då blir det förmodligen en flopp direkt.

Bjuder på en bild på våran vackra skatt när han låg på golvet hos Moster Maddi idag, sötare kille får man fanimej leta efter..

 
Mitt lilla troll ♥

Nej, nu börjar det bli spännande i filmen här och så har en viss liten klutt vaknat och vill ha mat. Fullt ös medvetslös!

Hörs imorgon, Pussnatti!

Fläskfilé & julmusik

Det var mycket mys-snack igår känner jag, men det är faktiskt mest det som mitt liv består av just nu.. Älskar det! Och den här årstiden är det högst tillåtet att inte göra mycket annat än att mysa, det hör liksom hösten till!






Nu har jag precis avslutat en ap-god lunch hemma hos Maddi, hon lagade fetaostfylld fläskfilé med pressad potatis och svampsås och till det en grekisk sallad åt oss dagen till ära.. Inte varje dag det är soff-häng at her place inte! Fysatan i gatan va gott det var, ville liksom inte bli mätt.. Men oj, det blev jag. Muuumma!

Jacken ligger just nu i moster Mys knä, stortrivs gör han.
Nu ska jag slänga mig i soffan jag med.. Spotify går varmt här och det är julmusik som dånar ur högtalarna.. Jag skiiiter i att det är för tidigt! Über-mysigt är vad det är, och blir man glad av det så varför inte liksom?

Hörs senare gott folk, Pusshejs med er!


Retsticka

Efter att ha fått ett sms av Papi, där han informerade mig om att han satt och drack ett glas kall glögg (skott-pengar på sånt..), så vart jag också sugen.. Men eftersom att jag ammar och det är ajsing-bajsing med alkohol så fick jag leta reda på ett substitut..

Det blev glögg-te!


Luktade mer än vad det smakade.. Men mysfaktorn var hög, så det får godkänt!

Lilleman är vaken, nybadad o allt! Så nu ska jag pussa, krama och sniffa på våran lilla kotte.. Kanske slänger in ett inlägg senare, om inte så hörs vi imorgon.

Pusshejs med er!


Tekniska-Arne in da house

Se här, nu blev ni allt bra imponerade va!

how to make gif
Inte illa pinkat för en trähäst!

Regn + Rusk = Myyyyys

Sitter just i detta nu med Myri i soffan, ljusen är fortfarande tända (eller ja, tända igen.. Dom andra brann ut) och tv'n är på i bakrunden. Vi har mysdag idag, jag, Myri & Jacken. Vi tog en promenix till stan och hämtade upp henne, handlade lite gottis och sedan hem hit för soff-häng. Kanon!

Lilleman ligger och sover i sin säng för tillfället, han har varit en smula övertrött idag så det behöver han.


Tidigare slumrade vi till lite på fina Moster My

Nu ska jag ta mig en till kopp te, hörs senare.
Pusshejs!

Nu jävlar

Lilleman ligger i min famn, kaffekoppen står på bordet, ljusen är tända och Nyhetsmorgon är på i bakrunden.. Det kallar jag mysmorgon!
Just nu pratar dom dessutom om glögg på tv'n, mysfaktorn gick inte ner direkt och jul-pirret i magen blev definitivt inte mindre.. Underbart. 67 dagar kvar till julafton!

Igår slog bloggen besöksrekordet ännu en gång, hur kul som helst!
Så, välkommen alla nya läsare. Är det något ni undrar eller känner att ni vill veta så tveka inte att fråga!

Nu fortsätter vi mysmorgonen här, mer kaffe!


Stora killen

Nu är vi ute och hälsar på pappa & farmor på jobbet, alltid lika trevligt!

Besöket på BVC gick kanon, trots att läkaren var bra försenad.. 45 minuter för att vara exakt, men det kom inte ens ett litet klagomål från Jacken. Såå duktig, min fina kille! Allt såg kanon ut, skönt som tusan att höra trots att jag ju faktiskt anade att så var fallet.
Nu väger han 4855 g och är 58 cm lång.. Alltså 2 kg och 11 cm på 8 veckor.. Han bokstavligen växer så det knakar!

Stark som en oxe är han också, precis som mamma!
Höhö.

Nu ska jag nog ta mig en kopp kaffe till, sen drar vi oss hemmåt för lite soff-häng innan pappa kommer.
Pusshejs sålänge!

8 veckor idag ♥

Det blev en vettig dag trots allt, trodde jag inte när jag började segla iväg i soffan tidigare! Men nu är alltså lägenheten alldeles ren & fin. Underbart!
När städningen var klar var det matdags för klutten och sedan fick det bli en liten promenix, förbi butiken och sedan ett snabb-stopp hos Moster Madde & Morbror Falli för att kolla in vad de har pysslat med i lägenheten.. Riktigt bra blev det!

När vi kom hem igen var det baddags för den lille, jag älskar att han älskar att bada! Blir nog en liten Flipper av den där, precis som mor sin.

Imorgon är det dags för hälsokontroll på BVC, ska bli riktigt intressant att se vad lillen väger och hur lång han är nu.. För jävlar vad fort det går! Kan knappt förstå att det är 8 veckor sedan han kom (precis, idag faktiskt!), helt galet. På ett sätt känns det som om allt hände igår, men samtidigt känns det som att vi aldrig varit utan honom. Våran skatt.


Mammas lilla klutt, inte så liten längre ♥

Fortsätter kvällen med lite slö-tittande på tv'n, får nog bli bingen snart.
Hörs imorgon igen gott folk, Pussnatti.

Äkta söndag

Råkade somna inatt efter att jag ammat, halvsittandes i soffan med Jacken på bröstet. Inte bra, varken för ryggen eller humöret.. Som följd har jag idag varit ungefär lika aktiv som en grönsak. Efter att jag skrivit inlägget förut så somnade jag. Välbehövligt!

Nu har jag betydligt mycket mer energi, så nu blir det att ta tag i trasan och damma lite här hemma.. Men först: kaffe, lite mer ork kan jag allt få.

Tjipp tjopp!




Lyssnade precis på lite julmusik.. Fan, det är liksom mindre än två månader kvar men det känns som två år..
Vill ha juuuul nuuuu! SNÖNSÖNSÖNSÖNÖÖÖÖÖÖ!


Söndagsmorgon

Har precis ätit frulle, nu sitter jag och slöglor lite på tv'n och spanar runt på internet med en kaffekopp i handen. Jacken ligger och sover, i sin säng, så jag har båda händerna fria. Lyllo mig! Hehe.

Söndag idag, min hatdag på veckan.. Spelar tydligen ingen roll att jag är mammaledig, får söndagsångest iallafall. Bläk.

Får se till att göra någe kul idag, frågan är bara vad.. Äh, det visar sig!
Hörs sen gott folk, Pusshejs!


Den här bilden ska jag visa min son sen, när hans fötter är lika stora som pappas..

Jul-pirr i magen

Linas kvällsbok på tv'n och till det äts det Nonstop. Mumma!

Fick värsta flashbacken när jag öppnade påsen, våran pepparkakshus-bak-kväll.. Åh..
Längtar tills det är dags igen!

Café-häng & side-cut

Igår började vi dagen men en fika på stan med Papi, efter en stund kom Baby dit och senare tittade även JB förbi. Trevligt trevligt!
Satt kvar där ett ganska bra tag innan det var dags att bege sig mot frissan, dags att ansa barret.. Spännande. Blev inte riktigt som jag tänkt mig dock, var ute efter en mindre uppklippning bara men kom därifrån med en längre variant på side-cut. Hur som, löjligt nöjd blev jag iallafall!

Begav oss hem till mor min en sväng, sa hej och umgicks en stund för att sedan kila vidare mot Athena.. Bara jag & Baby. Helt galet, det var inte igår direkt! Baby bjöd mig på trerätters, vi satt och njöt och hade det oförskämt bra.. Det var vi fanimej värda tycker jag. Sedan tillbaka till Mami, hämta favvo-klutten (som förövrigt hade sovit hela tiden), och efter det hem igen.
Satt uppe bra länge innan Lilleman ville sova igen, när han väl blev trött så var det dags för bingen för oss också och därmed var den mysdagen slut.

Helt underbart!


Igår-morse, frosten syns tyvärr inte.. Men fin bild ändå tycker jag.

Den här dagen har spenderats på caféet även den, en riktig slöfock dag faktiskt.. Kvällen kommer att forsätta i samma anda, zipperallen är redan på och vi har bunkrat upp med cola och godis.
Fyfan i helvette, jag älskar mitt liv!

Hojtar kanske till en sväng senare, ha en underbar lördagskväll!
Pusshejs!


Igår var det jeans-premiär för våran glada lilla snutt, fyfasen va stor han har blivit!
Jeansen köpte vi förresten när vi passerat v 12 av graviditeten, minskad missfallsrisk! Det firade vi med en tur till Sthlm för lite baby-shopping.

Ljuuuva fredag..

Har haft världens mysigaste dag.. Berättar om den imorgon.
Nu ska jag mysa med min familj ♥

Pussnatti!

Ljuva fredag!

Sitter med klutten i knäet och kaffekoppen brevid, dagen kunde ju helt klart ha börjat sämre!
Det var dessutom "vitt" utanför fönstret när jag tittade ut, visserligen bara frost.. Men det går ju åt rätt håll!

Har Nyhetsmorgon på i bakrunden, just nu är det en intervju med en liten kille som ska vara med i någon stor rapp-tävling.. Dom bad honom ge ett smakprov för en stund sedan och han klämmer av det längsta riffet i historien och sabbar Tv4:as tidsplan totalt. Det blir paus i programmet, intervjun återupptas efter pausen och avrundas sedan. Dom frågar om han kanske har en liten truddelutt till som han kan dela med sig av.. Absolut, säger han.. Och börjar "sjunga" samma sak en gång till.

Suck.
Det var inte bra första gången, definitivt inte bättre andra.

Nu är det matdags för den lille, sedan matdags för mig. Ha en underbar fredag alla!
Pusshejs med er!

Nu börjas det..

Kände mig lite frusen, så jag tog mig en varm dusch, kröp ner i Zipperallen och gjorde varm choklad till mig & Baby. Nu blir det myspys framför en film..
Livet kan knappast bli bättre än såhär ♥


Älskar våra nya koppar, über goda att dricka ur. Perfekta för alla kvällar med the/varm choklad!


Baby ville vara med på ett hörn


Va, snackar du med mig eller snackar du med en leopard?

Och med denna bild säger jag tack och hej för idag, sov gott kära läsare.
Pussnatti!

Mysdag

Blev en riktig långfika med Tess, Gusten & Felicia på caféet idag.. Kanon mysigt!


Ville ta en bild på det trevliga sällskapet, men någon tyckte visst att det skulle vara roligare att leka tittut.


Busfrö!

När vi kom hem jag och Jacken så var det dags att laga lite mat, fick bli fläskpannkaka idag. Mumma!
Under tiden jag kokade ihop den var det visst någon som somnade till i babygymmet..


Lilla underbara tröttmössa ♥

Snart matsdags för den lille, sedan ska vi nog ta oss ett bad. Det är kuuul!
Pusshejs!

Yes!

Promenix it is!
Möter upp Tess och gänget så får vi se vart den här dagen leder oss..


Superman visar vägen..

Pusshejs!

New record

Igår hade jag ett all time record på besöksfronten, riktigt kul måste jag säga! Vet att det förmodligen beror på att Myri länkade mig igår, men förhoppningsvis blir några av er mer än engångsbesökare!

Just nu ligger Jackieboy och sover brevid mig, jag passar på att dricka lite kaffe och äta frulle.. Nu gäller det ju att äta när man väl får tiden, och då är det ju smart att välja något som man står sig lite på. Föråt mig på havregrynsgröt för länge sedan, men med några enkla medel så är jag nu på banan igen vad gäller gröt-ätandet!


Finns ingenting som inte lite blåbär kan fixa!

Under tiden som jag skrivit det här så har Lilleman vaknat, blitt bytt och ligger just nu och äter.. Multitasking har blivit min grej!


Alldeles nyvaken

Får väl se till att starta dagen nu då, promenix med vagnen kanske?
Så får det nog bli.. Pusshejs sålänge!

Rockstar

Mammas & Pappas pojke ♥


Mätt i magen

Sen middag idag, men ack så god!


Satt som en smäck.

Nu ska jag krypa ner i bingen och vila lite innan Lilla Hjärtat ♥ ska äta igen, vi hörs imorgon igen kära läsare.
Pusshejs med er!


Paj vare här..

Blev en helt okej lång promenix, klutten sov dock inte så mycket som jag hade hoppats på.. Låg mest och rävlurade lite. Men det gjorde väl sitt det med.
Köpte med mig hårfärg åt både mig och Baby, fick även med mig ett pannband, ett par vantar och ett par örhängen från Tittin. Fint som snus! Slipa frysa om lilla örat i fortsättningen, inge fel.

När vi kom hem igen så hängde Maddi, JB & Emelie med upp på lite kaffe. Riktigt trevligt! Blev lite myspys med Jacken också, som för första gången fick ligga i tant Emelies knä.. Det gillade vi minsann!

Nu har han dock ont i magen igen.. Mitt hjärta går snart sönder, finns ingenting som hjälper och jag gråter av hjälplöshet.. Mitt älskade barn, skicka över allt det onda till mamma.. Snälla, jag gör vad som helst! ♥

Det enda ordet som kommer upp i mitt huvud när han skriker av smärta är Orättvisa, finns inget som helst ondt i denna lilla människa och så får han lida så.. Det borde finnas någonting för gravida att äta så att omställningen från magen till stora världen inte blir så brutal för de små.

Ost/skink/broccoli paj till middag idag, när den ska ätas återstår att se..
Håll en tumme eller två för att magontet släpper snart.

Pusshejs.


Mitt hjärta, min skatt.. Min underbara, underbara guldklimp!


Ändrade planer

Lilleman är för trött för att sova, så det får bli en tur med vagnen istället.. I den sover vi minsann!
Måste köpa hårfärg, ska nämligen klippa mig på fredag så jag passar på att slita på det så mycket som möjligt innan dess, höhö.

Pusshejs!

Sovmornar, ett minne blott..

Lill-Klutten ligger och sover i mitt knä, inbökad mellan armen och tutten.. Ju trängre desto bättre, eller? Verkar så.


Utslagen på mormor för några veckor sedan..

Ser ut att bli en lugn dag idag också, men det kan ju ändras. Time will tell.
Pusshejs sålänge!


Bortsprungen hund & Mackmys

När Baby kom hem drog vi direkt ut på en liten promenix, tänkte att vi kunde strosa en sväng och sedan gå förbi butiken, handla lite och sedan hem.. Bra vardagsmotion liksom. Riktigt mysigt!

På vägen mötte vi en liten lurvig vovve, helt obekymrad verkade han vara och sprang där i sin egna lilla värld.. Inte en matte eller husse i sikte. Det gick visserligen en kvinna en bit därifrån, med ett helt gäng hundar i koppel, men det var inte hennes hund. Hon berättade dock att det inte var första gången den här hunden hade sprungit omkring själv och att ägarna inte brydde sig om honom, sorgligt som fan. Han verkade jättesnäll!
Baby lyckades plocka upp honom iallafall och vi tog med honom till kvinnans hus där han skulle få vara i deras hundgård tills hon hade pratat med ägarna.. igen.
Fan för vissa människor.. Usch. Hoppas att allt löser sig!

Gick vidare till butiken iallafall, handlade och så hämtade jag ut mitt paket från jotex med två lakanset med tomtar på, två extra julörngott och ett glöggset!



Finfint va! Jag dricker visserligen min glögg med is, men det är ju mysigt att kunna värma den och dricka tillsammans med russin och mandlar om man vill.

Åh, jag längtar ihjäl mig efter julen.. Julen och allt som hör till är det bästa som finns, och den här julen kommer ju dessutom bli den bästa någonsin! ♥


Våran lilla isbjörn, redo för vintern och julen han också! ♥

Nu är det snart dags för Lilleman att äta igen, sedan blir det bingen för oss alla tre.
Vi hörs imorrn igen gott folk, pussnatti!

Midnite Eve

Den här dagen har gått i lathetens tecken, välbehövligt.. Ska dock ta och organisera ihop oss lite nu, snart kommer pappa hem och då blir det en tur till butiken för att handla middag! Myspys.

På tal om.. Ingenting..
Gjorde en vidrig upptäckt i köket tidigare idag när jag skulle sätta på kaffe, nämligen en fjäril. Den var ute och fladdrade i mitten av rummet och begav sig sedan i vanlig ordning mot fönstret och det underbara flappflappflapp ljudet uppenbarade sig.
Var bara att dra fram dammsugaren, som tur var så kom min käre far på besök alldeles innan så han fick den stora äran att eliminera det flygande aset.
Thank you!

Hatar, hatar, hatar fjärilar!


Nej.. Nu, dags för lite tagga-till-musik!
Får bli lite Midnite Eve idag, visste ni förresten att dom spelat in en musikvideo? Om ni inte redan sett den så kan jag varmt rekomendera ett besök på tuben!

Här, Midnite Eve (http://www.youtube.com/watch?v=dA4ps9xTElk)

.. Och här, deras yngsta fan!


Ska förresten hämta ut ett paket på ICA också, spännande! Slänger in en bild på paketets innehåll senare, Pusshejs sålänge!


Tired..

Efter en tuff natt är det sista man vill se när man vaknar att sol-fan skiner utanför.. Vad hände med hösten? Vartfan är min höst?! Ruggigt, mulet, mysväder.. Det är höst. Jag vill kunna tända ljus med mitt morgonkaffe. Ser fram emot mörkare tider, älskar det!

Just nu håller Jack på att somna i mitt knä, det är han värd.. Min lilla klutt. Ska nog ta och vila lite jag med..

Hörs sen gott folk, pusshejs!

Ganska precis 4 veckor gammal, tiden går så fort..

Hjälplös

Lilleman har ont i magen, finns inget mer hjärtskärande och definitivt inget mer frustrerande än att höra hans hemska, underbara, lilla skrik..
Det finns ju liksom ingenting man kan göra åt det!
Sempers magdroppar, massage, "pumpa" benen.. Ligga på mage på armen. Men sen då?

Pappas arm är bäst..

Kunde jag ta över smärtan så skulle jag göra det fortare än någon kan förstå.. Mitt lilla hjärta, lider med honom så mycket ♥

Nu ska vi göra natt, hörs imorgon igen!
Pussnatti med er


Shoppingtur & Babygym

Blev en tur till Köping efter promenixen, det enda jag egentligen "behövde" var en liten box som alla nappar kunde ligga i.. Onödigt att åka iväg för kan man tycka, men det var mysigt att bara strosa omkring också!

Tess köpte en napp-box när GusGus var på G, en i porslin med monster på. As söt, en sån ville jag ha! 
Men så när jag väl hittade den så blev jag snål.. Hittade en annan istället, som helt klart passar våran stil bättre. Det är visserligen en sparbössa, men funkar lika bra som napp-box!


Ap-snygg napp-box, om jag får säga de själv..

När vi kom hem igen så hade jag fått mail, babygymet som vi väntat på i cirkus två veckor hade kommit! Fint som fasen var det, och uppskattat av lilleman också verkar det som!

Sötaste killen i stan..

Nu är det dags att svira om till myskläderna, fick en Zipperall av min bästa Baby i födelsedagspresent förra veckan (ja, jag fyllde år den 4 okt, grattis på mig!), och det är nog tamejfan det skönaste jag haft på mig i hela mitt liv!

Pusshejs sålänge!

Eget rum

Igårkväll möblerade vi om i Jacks rum, ställde in en soffa, satte upp två tavlor och en lampa. Det blev riktigt, riktigt bra! Mysigt som tusan också, nu fattas bara lite små-pyssel och en matta och sedan är det färdigt! Ser fram emot en massa lek och sagostunder i det rummet!

Ser lite grått och trist ut, alltid svårt att få med den höga mysfaktorn på kort tycker jag..

Nu blir det en liten promenix med Emelie & Bonnie, sedan ska jag försöka dra iväg och shoppa lite.. Kliar i fingrarna, vill pynta pojkrum!

Pusshejs!

Hallåå där!

Just nu ligger skatten och sover i mitt knä, blir aningen bökigare att blogga än det varit förr.. Men vad gör det om hundra år!

Jag har haft svårt att ta tag i bloggandet, av en enkel anledning.. Det skulle bli betydligt mer personliga inlägg än tidigare, och sånt kan jag tycka känns lite.. Skrämmande.
Mitt liv kretsar numera omkring min familj, min alldeles egna lilla familj, och jag kunde inte vara lyckligare! Men att skriva om andra än mig själv och om allt som hör till, är stort.. För mig är det stort, men nu ska jag göra det ändå. För jag kan inte hålla mig längre!

Saknar skrivandet som en galning, det händer så oootroligt mycket i mitt liv just nu och jag känner att jag måste få ur mig åtminstone en bråkdel av det!

Så.. Ställ in er på aningen mer personliga inlägg, massor med bebis-snack och en hel del foton på våran lilla skatt. Låter det som något som kan intressera er så kommer ni förmodligen att trivas ganska bra med förändringen!

Nu ska jag sätta igång den här dagen på riktigt, har inte vaknat helt och fullt än trots att jag varit uppe sedan kl 06.30..

Pusshejs!


RSS 2.0