Almost done..

Har pysslat och pyntat hela dagen lång, tar längre tid än vad man tror när man får pausa i arbetet för att amma, gosa och byta blöjor. Men vad gör väl det, det hör liksom till! Jacken satt i sin stol mest hela tiden och sjöng med till julmusiken, pratade med mig, pratade lite med sig själv och så vidare.. Världens snällaste kille, gick ingen nöd på honom alls.

Det enda som återstår nu är lite mer pynt i Jackens rum, annars är det färdigt här! Är så nöjd, julstämningen är på topp i stugan och den här helgen kan vi alltså fokusera på bakning, myspys och lite småplock. Perfekt!


Det första man möts av är denna übersnygga julgran som vi fått av bästa mormor, den är målad i svart och silver och passar helt perfekt på byrån i hallen! Bilderna ger inte riktig rättvisa, den lyser hur mysigt som helst!


Såhär blev köket att se ut, samma gardin-kombo som i matrummet i tvåan (pluttisnuttigt som fan, jag vet) och resten av de röda gardinlängderna fick agera dyn-överdrag. Fattas bara lite mossa i ljusstaken sen är det klart! Ser fram emot många, långa grötfrukostar.. Mm, mysfrulle is tha shit.

Nu har vi slagit på Baksmällan 2, igen.. En bit in i filmen igår kom tröttheten som ett brev på posten, så det var bara att pausa och hoppa i säng istället. Ikväll började visningen aaaningen tidigare, förhoppningsvis hinner vi åtminstone halvvägs innan vi får pausa igen.

Nu säger godnatt för idag, Pusshejs med er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0