8 av 10

Ja, några poäng för utseendet fick dom inte.. Men dom smakade bra! Svårt att veta hur mycket dom skulle svälla under både jäsning, kokning och bakning.. Trodde allt att som skulle tjocka till sig mer, så jag gjorde hålet aningen stort.. Men men, till nästa gång vet jag!

Nu blir det dusch och sedan bingen tror jag.. Eller kanske lite tv först. Får se.
Pussnatti!

Mack-Mys, ja tack!

Den här dagen har varit helt jävla underbar, inte ett moln på himlen och riktigt varmt har det varit också. En riktig sommardag tycker jag! Satt ute i solen en sväng och fick nästan flytta mig till skuggan för att det vart för varmt.. Inge fel!

Idag tänkte jag försöka mig på att baka bagels till "middag", vart så sugen på att prova någe nytt och nybakat bröd är bland det godaste som finns om ni frågar mig.. Så varför inte bara slå ihop ett, ett och ett? Japp, prova nytt + nybakat bröd + middag = mack-mys! Pöööörfekt.

Köper naturligtvis med mig annat bröd hem, utifall att det skulle smaka apa.. Men det tror jag inte att det kommer göra.

Återkommer med resultatet!
Pusshejs!

Puh..

Blev inget väga och mäta idag, skönt! Känns mer tillåtet att gå upp i vikt ju längre in i graviditeten man kommer, iallafall känner jag så, så för min del kan vi gärna vänta med hela väga och mäta grejen!

I övrigt var allt bara kanonbra, alla värden var som de skulle och så vidare. Underbart! Vi fick dessutom höra bäbisens hjärt-ljud för första gången.. Helt otroligt häftigt, går inte att beskriva! Nu känns det ännu mer verkligt. Kanske är svårt för vissa att förstå att det fortfarande kan kännas overkligt.. Men det gör det ibland.

På tal om någe helt annat, idag provade jag en ny variant av muffinsarna som jag brukar göra. Exprimenterade lite med vanlig mjölkchoklad och hallon den här gången. Dom vart helt okej faktiskt! Kul att prova lite nya grejer.. Har man bara ett bra grund-recept så kan man göra i stort sett vad som helst!

Nu blir det tv'n en stund till och sedan bingen.. Trött i mössan som vanligt.
Pusshejs med er!

Tjockis

Den här dagen går fort känns det som, peppar peppar men fasen klockan är ju redan över 13!
Det kanske är för att vi ska iväg tidigare idag, jag & Baby, det är nämligen ett barnmorske-besök inplanerat! Himla spännande! Och nervöst.. Nu ska det ju skrivas ner på papper hur förbannat mycket jag gått upp i vikt.. Blir inte kul någonstans. Räcker med att det syns tycker jag, inte fan vill jag ha det svart på vitt.

Bläk.

Äsch, det blir vassen 2011.. Det är mysigt det med.
Pusshejs!

Kärringar & Godis

Påsken kom och den gick, vädret har ju definitivt inte varit något att klaga på.. Helt underbart, soligt & varmt! Riktiga sommarkänslor i hela kroppen, hoppas att det fortsätter såhär!

Vi tänkte oss ju att grillen skulle gå varm denna sommar, men så tycks det inte bli.. Våra kära grannar tycker tydligen inte om doften av grillat och bestämde sig därför för att förstöra för oss genom att ringa Securitas, som upplyste oss om att det är grillförbud på balkongerna här..
- Öh, okej? Hade man vetat det så hade man ju knappast skaffat en super-grill, kanske hade vi inte ens flyttat in. Jag menar, vad fan ska man med balkong till om man inte får använda den som man vill?! Och grillning på ballen är faktiskt ett måste!

Jävla mjäk säger jag, bittra gamlingar. Orkar inte med sånna. Men visst, vi drar väl ut grillen på gården nedanför och grillar där istället, det var tydligen tillåtet enligt Securitas. Så får vi se vad dom hittar på för ursäkt till varför vi inte får sitta där heller..

Jag tror nämligen inte att det är själva grillningen som folket stör sig på, det är att vi har så jävla trevligt. Sånt sticker i ögonen/öronen på bittra gamlingar. De fakto.

Och förresten.. Ringa Securitas? Fan kom ner själva och säg till istället, era förbannade fegisar! Fattas bara att den där utrycknings-räkningen dimper ner i våran brevlåda, då jävlar är det jag som gömmer rullatorer!

Vi hörs snart igen gott folk, nu ska jag dricka lite mer kaffe!
Pusshejs!

Bajskorv

Godmorgon! Någon mer än jag som blev Skärtosen idag?

Vaknade upp denna morgon snäppet brunare än vad jag var när jag gick och la mig igår.. Kul att det fungerade! Ser dock lite fläckar här och var, speciellt på vänsterhanden vid tummen, men det är sånt man får ta. Det händer ju när man smörjer in sig med kräm också, så det är inget ovanligt.

Nu har jag precis käkat lite frulle här, ska försöka ta mig i kragen och städa lite tänkte jag.. Men först ska jag gå över och hälsa på Mami en sväng!

Pusshejs med er!

YEEEES!!

Whoho, Sveriges Mästerkock har avgjorts och Louise vann! Hon är en av dem som jag hejjat på hela tiden, galet duktig men framför allt ödmjuk tjej.. En sån person som man unnar en sån här grej. Jennie var ju bäst hela vägen egentligen, men bruden var så jävla dryg stundtals att man bara ville spy henne i bakhuvudet.

Alltså, rätt vinnare enligt mig!

Denna eftermiddag/kväll har till största delen spenderats i soffan.. Såklart. Maddi kom förbi och fikade en sväng, då satt vi faktiskt ute på ballen och mös lite. Så underbart väder ju! När hon kilat hemmåt så var det en snabbdusch som gällde och sedan naturligtvis S-M finalen.
I pausen hjälpte Baby mig att fixa en brun-utan-sol spraydusch, fick en flaska av mina fina svärmammi idag och tänkte att det är väl inget att dra ut på.. Färg är ju inte direkt något jag har överflöd av!
Det verkar iallafall som att det funkar, men slutresultatet syns först efter 4-6 timmar.. Så imorgonbitti får vi se hur det blev på riktigt. Spännande!

Blir väl en stund till framför tv'n nu, men det känns som att det blir bingen ganska tidigt ikväll.. Är lite trött i mössan. Imorgon är jag ledig och som det känns nu så blir det storstädning här hemma på förmiddagen. Får se vad orken räcker till.

Sov gott med er, Pusshejs!

Lite mer kul

Okej, då fortsätter vi med lite kul då nu såhär efter lunch..

Några av livets stora frågor:
- Varför finns det parkeringsplats för rörelseförhindrade framför skridskobanan?
- Varför beställer folk en dubbel ostburgare med stor pommesfrites och Cola Light?
-
Varför köper vi hotdogs i 10-pack och korvbröd i 8-pack?
- Varför är inte ordet förkortning kortare?

- Varför trycker vi på start när vi vill stänga av datorn?
- Varför finns det inte kattmat som smakar mus?
- Alla känner vi väl till flygplanens svarta låda, som alltid klarar sig oskadd.. Varför tillverkar man inte flygplanen av samma material?

- Varför trycker du på fjärrkontrollens knappar hårdare när batterierna är på väg att ta slut?
- Varför tvättar man handdukarna, händerna är väl rena när de torkas?
- Varför anväder Kamikaze-piloterna hjälm?

- Hur har man fått ut skylten "Gå inte på gräsmattan" till mitten av gräsmattan?
- När ett ord är fel i ordboken, hur vet man det?
- Har arbetarna på Lipton kafferast?
- När man köper en ny bumerang, hur blir man då av med den gamla?


Nu fick ni något att fundera på va,
Pusshejs med er!


Lek med ord

Varje år åker jag på samma nit, jag läser på en skylt/prislapp och ser ordet Påskägg men i huvudet blir det Pås-skägg. Samma med ordet Plåttermos, som alltså blir Plåtter Mos i huvudet och inte en termos av plåt som det ju är meningen att det ska vara.

Jag tycker att sånt här kan bli hur kul som helst, speciellt som man är lite smått övertrött som man kan vara ibland..

Iallfall så kom jag att tänka på det här med att läsa fel på ord och kom då in på särskrivningar, sökte på internet och fick fram en hel del kul resultat!

Tänk så fel det kan bli när man ex ska skriva ett CV:
- Jag är en mörk hårig sjuk sköterska.
- Jag är inte rädd att visa fram fötterna!
- Jag har bra grund, men ingen vidare utbildning.

.. Eller på skyltar i affären:
- Glad packad räkmacka
- Morgon rockar 300 kr
- Vi har sprätt ägg
- Skum tomte 3 kr
- Vi har kul glass!
- Gift orm säljes

.. Eller på restaurangen:
- Grillad kyckling lever med kul potatis
- Ät pinnar
- Herr toalett
- Rök fritt!

Min humor må vara kass då och då, men liiite kul är det allt!
Haha!

Mer kul kommer inom kort..
Pusshejs!

Långledigt?

Jaha, här tar vi blogg-ledigt utan att meddela va.. Vad är det för sätt?
Förlåt rara läsare, o-shyssta bananer.

Våran grillpremiär/inflyttningsfest blev kanontrevlig, hade önskat att vädret varit bättre bara.. Men man kan ju inte få allt. Det blev grillning även dagen efter, och i helgen kommer grillen att gå varm igen. Varför spara på krutet liksom, finns ju inget godare än grillat!

Påsk är det dags för också, vilket innebär massor med gottis, ledigt och sol verkar det som! Inge fel alls, bara att bänka sig i solen på ballen och steka på fläsket lite. Det är välkommet!

Nu får det bli en kopp kaffe till, hejsvejs sålänge!


Snutta kudde

Dags för bingen nu, måste ladda batterierna för en riktig heldag/kväll/natt ju!
Pussnatti med er!

Mytomaner

Ja, Arga Snickaren igår var helt okej.. Inte bara för att locka tittare. Hade jag varit i Anders (snickarens) sitts då hade jag förmodligen bett brudjäveln att dra åt skogen, hatar när folk ljuger.
Som tur var, för henne då, så fortsatte byggarna med sina arbeten.. Man får väl hoppas att hon bor kvar i lägenheten och inte säljer den med super-vinst. Men man vet ju aldrig.

Dagen har gått hyffsat fort idag faktiskt, skönt när det gör det.. Vips, imorgon är det fredag! Då väntar våran übermysiga och roliga hel-kväll! Whoho, ääänkliiieeeen!

Ska snart ta och skölja ur färgen ur ögonbrynen, börjar bli lite stelt i fejset nu va..
Pusshejs!

S-M vs A-S

Nu ska jag ta mig en lång och välförtjänt dusch, sedan blir det soffan som vanligt. Ikväll blir det dock inget Sveriges Mästerkock, vi sparar det tills på söndag och ser reprisen, för ikväll verkar det som att Arga Snickaren kan vara jävligt spännande! Hoppas bara att det är som det verkar, och inte bara ihopklippt så på reklamen för att locka folk.. Då blir jag vrång.

Vi hörs en sväng senare, Pusshejs med er!

Go o glá

Mätt i alla fyra magarna, nu blir det kaffe på maten och sedan sätta igång med arbetet igen.
Jag trivs!

På fredag blir det grillpremiär på ballen hemma hos fam Berglind/Lennartsson, fyfasen vad mysigt det ska bli! Och gott! Åker iväg och köper hela balkong-möblemanget på dagen och sedan hem, montera och pillra lite, sedan är det dags att bränna igång.. Det ska visst bli bra väder till helgen också, så nu längtar jag till fredag mer än på länge!

Aldrig fel att ha något att se fram emot såhär när det är grått och trist ute.. Små grejer som lättar upp vardagen lite!

Pusshejs!


Timeout - Done

Onsdag idag, och vi är på rätt halva av veckan igen. Underbart!

Det går tyngre och tyngre för mig att komma upp på mornarna verkar det som, imorse snoozade jag i en halvtimme.. Snart tillbaka i mina gamla banor då en morgon-snooz på en timme inte var något ovanligt alls.. Inge bra. Borde det inte gå lättare att gå upp nu, när det är ljusare? Man tycker ju det.

Men men, jag är lite bakochfram nuförtiden.. Har väl inte undgått någon.
Tur att kaffe smakar helt okej, man får vara glad för det lilla!

Pusshejs!

Godlunch

Snart matdags på bygget, ville bara slänga in ett hejsvejs så att ni vet att jag lever!

Pusshejs!


Fan

När man inte trodde att man kunde bli på sämre humör, så sätter dom igång Kent på radion..
Blir så in i helvette trött, jävla skitmusik.

Ge mig ett M, ge mig ett åndag, vad blir det?

Måndag.. Dagen då sängen tycks vara som allra skönast.

Effektiviteten dog ut lite smått igår och soffan såg fruktansvärt lockande ut, så det fick bli en liten tupplur. Aldrig fel! Efter en powernap så drog jag och min kära till Willys för veckohandling, så skönt att ha den skiten gjort må jag säga.. Nu är det bara att åka raka vägen hem när man slutar, och sedan vara hemma. Wonderbar!

Det ska tydligen bli hyffsat varmt idag, det uppskattas! Om det kunde hålla sig från att regna så skulle jag bli ännu gladare! Jag har alltid älskar regn, det gör jag fortfarande, men det är inte lika mysigt längre när man har en vovve att gå ut med..
Det blir blött och lortigt och trots att jag älskar våran lilla Hemi så går det inte att undkomma.. Blöt hund luktar aldrig gott.

Nu blir det en kaffe till, det är gott idag!
Pusshejs!

Spontant - igen

Spontana kompis-häng-kvällar har blitt lite av en grej för oss verkar det som, igår fick vi nämligen besök en sväng på eftermiddagen och sedan fortsatte det i den andan.. Kanon trevligt, som alltid! Mycket skratt blev det, ökade säkert på min livslängd med minst 10 år. Aldrig fel!

Den här dagen har hittills varit riktigt effektiv faktiskt, länge sedan jag hade en så bra söndag!
Började med en promenix runt ån med Maddi & Hemi, gick förbi butiken och handlade mysfrulle och sedan hem och greja lite. Har städat hela lägenheten och balkongdörren har stått vidöppen heeela tiden, så underbart väder ute!

Nu blir det lite kaffe, pusshejs sålänge!


Buffé

Vi kom på att vi var lite småhungriga runt kl 14, men kunde inte komma på vad vi var sugna på..
Så säger Baby, men Kina Buffé kanske? Faaaaan, tänker jag.. Det slutade ju kl 14! Men så kom jag på att jag sett på skylten att det stog 15 någonstans.. Och vad är 15 om inte ett klockslag, så vi ringde och kollade och mycket riktigt så var det ju till kl 15 idag, vilken lycka! Gott så in i helskotta var det!

När vi kom hem så var det ju såklart soffan som gällde, som vanligt, och här har jag blitt kvar.. Sov en skvätt förut, kanske sover en skvätt till. Är ju trots allt ledig, har inget bokat heller.. Så varför inte sussa lite?

Får se hur det blir, Pusshejs!


Solig lördag

Började dagen med att strosa runt ån med Baby & Hemi, riktigt mysigt! Lite blåsigt bara, men annars var promenixen perfekt. De har börjat sopa på gatorna nu och det är för mig ett av de starkaste vårtecknena. Underbart!

Vi har avslutat en riktig mys-brak-frulle här, som vanligt när det är helg, och nu ska jag hoppa in i duschen. Vad resten av dagen har att erbjuda återstår att se.

 Pusshejs sålänge!


Fredagsmys-deluxe

Fredags-gottis är inhandlat, täckena ligger i soffan, snart slår vi om till svt1 och eventuellt tänder vi ett par ljus också. Det kan knappast bli bättre än såhär!

Önskar er en kanonbra fredagkväll, nu börjar Så ska det låta!
Pusshejs med er!

Lilla tussilago, lilla tussilull

Plockade precis årets första tussilago, nu jävlar är det vår på riktigt!



Klockrent

Underbara, uuunderbara fredag! Fasen vilken bra dag det har varit hittills idag!

När vi slutar idag är det fredags-handling som gäller, på inköpslistan står saker som godis, dricka och frulle tills imorgon.. Alltså ingen tråkig handling, utan mer en mys-handling. Kvällen blir lugn som tusan, slänger ihop en ost/skink/broccoli paj till middag och sedan är det ju förstås Så ska det låta som gäller. Perfekt start på helgen om ni frågar mig! Kanske blir det en film efter det, eller så tar orken slut.. Får se hur det blir.

Mys blir det iallafall!
Pusshejs!

1 poäng till mig

Japp, som jag trodde så somnade jag som en klubbad säl igår efter att jag skrivit.. Baby väckte mig vid kl 21 och frågade om vi inte skulle ta och gå in till sängen istället. Så fick det bli, det tog väl kanske en halvtimme sedan låg jag som en klubbad säl även där.
Jag var alltså ganska trött.

Vaknade faktiskt ganska pigg denna fredagsmorgon, lite senare än planerat dock så det vart liiite stressigt. Men vad gör det! Det är sol, det är fredag! Underbart!

Nu ska jag hämta mig en kopp varm choklad tror jag minsann (kaffe smakar fortfarande bajs) och sedan sätta igång med morgonbestyren.

Pusshejs sålänge!

Sliten..

Trött som ett as ända in i benmärgen nu, har grejjat och mojjat hela dagen lång. Riktigt nöjd med mig själv, men nu är jag sliten.. Har ätit och duschat, nu ligger jag i soffan och funderar på om jag kanske ska sova en sväng. Vore skönt. Förmodligen blir det så.

Om jag somnar så hörs vi imorgon, om inte så slänger jag in ett godnatt inlägg senare.
Pusshejs med er!

Smaklökar, ja tack

Näe, någe kaffe-pimplande tycks det inte bli idag.. Idag smakar kaffe bajs.

Det är ingen underdrift att smaklökarna ballar ur en aning när man är gravid inte, tex så smakar yoghurt och flingor ibland som spyor, den sötsura såsen på Thai-house smakar lakrits, och förra veckan när jag tog en tugga av min falurågrut-macka med skinkost, skinka & ost så smakade den popcorn..
Cocacola är inge gott längre, choklad går an.. Ibland.

Ja, ni hör. Det här med att choklad och cola inte smakar lika gott som det brukar är visserligen bara bra, men vafan.. Jag vill inte att min frukost ska smaka fredagsmys.

Buhu, stackars mig. Får se vad min matlåda smakar idag, i den ligger det kyckling, ris & currysås från igår.. Men vem vet, det kanske smakar köttbullar?

Pusshejs!

Mmm.. mums

Mamma köpte med sig semletårta till fikat igår, satt som en smäck måste jag säga!

Har varit vaken sedan kl 4 denna morgon, mindre trevligt.. Jag undrar allt hur länge jag kommer att vara "pigg" idag. Får försöka pimpla kaffe så gott det går, kommer garanterat att behövas. Fan, tänk om jag kunde ha lika lätt att somna som jag har att vakna.. Vad bra det hade varit.

Nu, på med ansiktet. Pusshejs!

Fikadags!

Har precis ätit och nu inväntar vi besök till lite eftermiddagsfika, myspys!

Tyvärr så dog batterierna i min kamera så det blev ingen bild på maträtten idag, men det blev iallafall kycklig, ris och currysås. Har gjort även denna rätt förut, men fan jag tycks bli bättre och bättre för varje gång jag står vid spisen för den här rätten har nog aldrig smakat så bra förut!

Lite stolt faktiskt, det får man vara ibland! Fuck jantelagen!

Nu blir det fika, det får man alltid plats med.. En helt annan mage.
Pusshejs!


Sjuk?

Blogg.se har inte velat fungera för mig idag, hade inte gjort någong skillnad egentligen för jag har mest bara legat och sovit hela dagen.. Hoppas att det inte blir mer än såhär, jag vill inte bli sjuk!

Var förbi hos Myri en sväng, lånade telen och snackade lite gojja.. Fick även med mig lite smått & gott från butiken, hon är bra go min lilla myra! Tack ♥

Nu kommer snart min fina Baby hem, som jag saknat honom! Senare blir det matlagning och sedan eventuellt så tar vi fikat med Maddi & Falli ikväll.

Pusshejs sålänge!


Godnatt

Nu går vi och knyter oss, min lilla familj och jag.. Vi hörs imorgon igen!
Pussnatti ♥

Kortis

Blev en kort dag för mig, var tvungen att åka hem och lägga mig ett tag.. Känner mig något piggare nu, men några problem att somna ikväll kommer jag absolut inte att ha. Bläk för att vara trött.

När Baby kom hem så vankades det lite hemma-pyssel, matlagning och en sväng med dammsugaren.. Även Hemi fick sig en genomgång, så nu är han nyduschad med nyklippta klor. Stilig kille må jag säga!
Ska försöka ta mig upp ur soffan nu och slänga i lite färg i ögonbrynen.. Kommer att gå väldigt tungt känner jag..

Pusshejs!

Ooops..

Det blev inget av att sova i soffan igår inte, direkt efter att vi ätit så åkte jag med mamma en sväng till Köping för att shoppa nya joggingdojjor till henne.. Sa hon iallafall, i själva verket så var det mig hon ville handla grejor åt!
Dumstrut och luras sådär, men fasen vad glad jag blev!
Och hyffsat välbehövligt vad det också måste jag säga.. Alla mina gamla kläder sitter som korvskinn på mig nu av någon konstig anledning.. Hm.

Tusen tack iallafall Mami, du är bäst ♥

Efter shoppingturen så snodde jag med mig hennes bil, städ och tvätt var det som gällde! Litet tack för allt liksom, himla fin blev den!

Får se om det blir en liten tupplur idag istället, om inte Maddi & Falli kommer förbi och fikar lite förstås.. Det vore bra mycket trevligare faktiskt. We'll see!

Pusshejs!

Segobert

Har varit en väldigt lugn dag, snart dags att dra sig hemmåt.. Då vankas det matlagning, idag blir det inge hightech alls.. Stekt falukorv och makaroner står det på matlistan. Underskattad maträtt, ap-god om ni frågar mig.

Kommer förmodligen att somna i soffan efter att jag ätit. Skönt.
Pusshejs!

Break a leg!

Måste ju bara önska ett stort fett lycka till till min kära lillasyster Maddiii som gör första dagen på sin efterlängtade kurs idag, det kommer gå som smort! Som jag sa, you were born to do this! ♥

Ledigt

Det blidde inget bloggande igår, hoppas att ni förlåter mig för det!

I lördags blev det lite öl/fanta och kompis-häng hemma hos oss, bra trevligt var det. Som alltid!
Igår, efter en låååång sovmorgon, blev det middag hemma hos Papi & Kina med hela stora skaran av barn och barnbarn. Underbart, god mat och trevligt sällskap är något som alltid är uppskattat hos mig! Fan va gammal jag låter.. Anywaaay.

Vi fick även ett litet ryck och började städa i förrådet igår, såg ut som ett bombnedslag där nere.. Trots att vi, innan vi började fylla förrådet, sa att den här gången ska vi baskimej ha ordning. Konstigt det där..
Iallafall, nu ska vi bara ner med en garderob som jag kan ha mina målargrejer i och sen är det klart!

Pööörfekt.

Nu sitter jag här och har precis druckit två koppar kaffe, börjar kurra i magen nå så brutalt så snart får det tamejfan vara frulle tycker jag!

Hör sen gott folk, Pusshejs!

Effektiv lördag

Vädret skärpte till sig och blev faktiskt riktigt behagligt, skönt ute nu ju! Vi hämtade möblerna och dom kommer passa hur bra som helst! Möbleringen ska lillebror hjälpa mig med, kommer bli kanonl!

Nu ska jag ta och sätta på lite kaffe, vi har precis ätit.. Så kaffe på maten måste vi ha just idag känner jag.
Det blev förresten köttfärslimpa med potatis och gräddsås idag, till det gele/lingonsylt och smörgåsgurka. Har lagat denna rätt flera gånger förut, men den här gången överträffade jag mig själv. Det blev farligt gott!


Mumma.. Önskar nästan att jag var hungrig igen.

Får se vad som händer och sker senare, men nu.. Kaffe!
Pusshejs!

Whohoo!

Fick lite sovmorgon idag, inga fel! Välbehövligt också, det var ett tag sen..

Det blev inte av att gå och lägga sig igår, blev kvar uppe med resten av sällskapet.. Och himla glad är jag för det, för fytusangubbar vad kul vi hade! Spelade vårat nya spel, Draw, som går ut på att du får en lapp med ett gäng ord, väljer ut ett och ska sedan rita detta och få din lagkamrat att säga ordet du ritar. Typ som pictionary, fast i det här spelet är det inga vanliga ord man ska rita.. I stort sett allt är snusk.

Huuur kul som helst är det iallafall, får bli fler gånger!

Nu ska vi åka en vända till ÖoB, handla upp oss på lite vettiga saker.. Sedan ska vi förhoppningsvis hämta lite möbler som vi ska möblera med i barnrummet, tiiihii! Hoppas att vädret skärper till sig bara.. Hmpf.

Pusshejs sålänge!

Öl (fanta) & gött sällskap

Avslutar kvällen med trevligt sällskap, öl och musik. Kunde knappast bli bättre..
I mitt glas finns det dock bara fanta, men det är bra gott det också! Börjar bli ganska så trött nu, funderar på om jag ska avvika från sällskapet och krypa ner under täcket.. Får se hur jag gör.

Säger godnatt här nu iallafall, vi hörs imorgon igen. Då har vi roliga planer må jag säga, ni får veta vad det är imorgon!

Pussnatti alla goa läsare!

Äkta fredag

Nu har vi avslutat våran snuskigt goda fredags-middag, mätt så att jag tror att jag storknar..
Det blev fläskfilé, klyftpotatis & rödvinsås, till det sallad och vitlöksbaguetter.. Det är bland det godaste vi gjort! Såg lite kritiskt ut där med såsen en sväng, men det ordnade upp sig med råge och jääävlar vad god den blev!

Säger bara, teamwork!


Lyxmiddag.. Tack Tildus för sås-receptet, perfekt!

Nu blir det en dusch och sedan ladda inför Så ska det låta, det är bra artister med ikväll!
Underbara fredag!

Pusshejs!

Kort dag

Slutar tidigare idag, aldrig fel hörrni! Dessutom har den här dagen gått sådär äckligt fort som dagarna gör ibland.. Så det är alltså snart dags att fara hemmåt!

Var lite snack om att åka iväg och handla grejer till ballen idag, men vädret gör liksom hela grejen lite trist.. Inte direkt superlockande att fixa iordning på balkongen när man får göra det i overall.
Nej, vi sparar nog det till en soligare dag. Kanske. Får se.

Pusshejs!


HEJ

Piss-inledning på helgen rent vädermässigt, det kunde gott ha fått varit sol, värme och fågelkvitter så det står härliga till tycker jag! Men men, glaset är ju halvfullt nu eller hur var det.. Riktigt mys-väder är det ju och det är ju alltid något!

Nu är det snart frulle här, måste köpa lite gott tills dess. På återseende!
Pusshejs!


RSS 2.0