He's baaack..

Här sitter han nu, utanför balkongdörren och gormar i babymonitorn..
Visst är han fin?


Töta tissen, väck inte min pojk!

Katt?

Sådärja, bakverken är nu levererade och redo att fikas på.. Hoppas att dom går hem hos gästerna!


Kokosmuffins med blåbärsfrosting, himla goda blev dom faktiskt.

Jacken sover en sväng, under tiden jag vaggade på honom ute i vagnen så kom grannkatten och hälsade på som vanligt.. Får en känsla av att han/hon valt att flytta hemifrån och in till oss istället, den kommer nämligen och hälsar på hos oss varje dag. Får se hur det hela slutar.. Kanske blir vi kattägare inom en snar framtid.
Spännande, haha.

Nu är det jag som hugger in på matlådan som står i kylen.. Fisk med potatis och spenat, mumma!
Pusshejs med er!

Storbakarn!

Idag har vi haft fullt upp jag och Jacken, sköt lite på hans förmiddagslur och åkte iväg till butiken för att handla det sista inför bakningen som var dagens to-do.

När vi kom hem slocknade skatten omedelbart och jag satte igång, först med chokladrutor.. Riktigt lyckade trots att jag bara bakat dessa en gång i mitt liv förut.
Sedan gjorde jag en liten makeover på kokos/blåbärskakan jag bakat förut, gjorde om dem till kokosmuffins med blåbärsfrosting istället, lite nervig var jag allt.. Har ju trots allt aldrig provat på det innan och eftersom att de inte är till oss utan till Mamis jobbarkompis som ska ha kalas, så de fick ju helt enkelt bara inte bli fel!

Men allting gick bra och är så gott som färdigt, cupcakesen ska bara "monteras" och piffas till lite och sedan är allt  redo att skeppas iväg.. Perfekt! Känner mig väldigt nöjd med dagen, gick över förväntan. Det är ju trots allt lite trixigare när man ska baka nuförtiden, men det fixade vi med bravur.

Under tiden vi satt och käkade damp dagens Magazin ner i brevlådan.. Den gick hem hos Lilleman, som efter maten satt och bläddrade lite vid bordet.


Väldigt intressant läsning..


Vad står det här mamma?


Aaa, det var det jag trodde..

Nu ska jag dega lite i soffan medan Jacken sover eftermiddag, snart kommer farsan hem och då är det matdags igen. Senare kommer Momi förbi med lite smått och gott till våran lilla skatt, kul som alltid!

Pusshejs med er!

Lugna puckar

Idag softar vi lite, jag & Jacken.. Skönt som fasen. Just nu sover han förmiddag, så jag funderar på om jag ska ta tag i trasan och damma lite. Skadar ju aldrig.

Eller så ringer jag Emelie och slår ihjäl en timme eller två, ja så får det nog bli.
Hörs senare, Pusshejs!

Mums!

Nu har vi käkat mat, dags att möta upp Myri för en promenix. Tjenis!


Klutten käkade lasagne, själv tröck jag i mig en matlåda med spaghetti & korv. Också gott.

Vår i trädgården

Titta vad som ploppat upp i våran lilla trädgård, blommor tamejtusan!


Skillor först och främst, får mig alltid att tänka på min farmor. Det andra vet jag inte vad det blir av än, men jag hoppas på Påskliljor! Vad tror ni? Ser inte riktigt ut som påsklilje-blad, men jag tvivlar på att det är tulpaner..

Här får ni en vårbild på våran lilla Blomma!

Gladaste lilla Jackos i snyggaste vårjackan som han fått av Momi!
Lånade bilden av Myri, hoppas det var lugna puckar!

Prinsessan är här!

Jag tar fram stora skämskudden och säger ett stort fett förlåt till mina kära läsare, det är minst sagt fullt ös här dagarna i ända och jag har inte haft ro i kroppen att skriva något inlägg.. Och brist på ro i kroppen + dålig fantasi = dålig kombo! Så lilla bloggen har fått vila sig lite, men är nu tillbaka med ny energi och härliga vårkänslor! Hoppas innerligt att det håller i sig, haha.

♥ Vill börja med att välkomna prinsessan Celine till världen och skicka ett stort grattis till Mamma Alina & Pappa Tommy, är såå glad för eran skull! Igår fick nämligen Jacken sin första kusin-vitamin, helt underbart! 

Vi firade detta med en promenad och glass i vårsolen och lite senare blev det grillpremiär på Rosendal. En underbar dag på alla sätt och vis, kunde knapppast ha blivit bättre! Okej, om det hade varit lördag och mer ledigt då kanske.. Men vafasen, man kan inte få allt.

I helgen har det varit invigning ute vid Sätra, himla trevlig tillställning med massa underbara människor, kanonbra väder och mat i stora lass. Gött gött!
Fick även hoppa hoppborg för första gången på x antal år och japp.. Barnasinnet finns kvar! Konditionen lyste dock med sin frånvaro och efter cirkus 5 min i borgen var mina ben som spaghetti och jag hade blodsmak i munnen.. Helt galet. Vad hände liksom? Förr kunde man ju lätt ha fördrivit en timme i en såndär jävla borg och man hade knappt fått pärlor i pannan.. Pinsamt. Skyller på att jag fått barn, det känns bättre då.

Vi har även hunnit med ett besök i Värmland under tiden som gått, fruktansvärt trevligt det också! Hälsat på hemma hos Babys pappa och Mariette, svängde dessutom förbi hos kusinen med familj och därmed fick Jacken träffa sin lille syssling för första gången. Saknade dock Faster Anna, men det blir fler gånger!

Mja, som ni hör så har vi hunnit med en del och detta är ändå bara ett litet urval av alla roligheter vi har pysslat med. Får försöka bli bättre på det här med uppdateringar, igen. Om inte så kommer jag att bli "telefon-terroriserad" av underbara Emelie.. Men ärligt talat, det var det sämsta hotet i världshistorien.. Jag älskar ju att prata med den tjejen! Så för mig så är det ju bara en win-win egentligen, men lyser jag med min frånvaro igen så vet ni vem ni ska skylla på, hehe.

Pusshejs med er sålänge!

Framtida outfit

Se vad Jackos har fått av sin Moffa! Framtida outfit för grå-mulna dagar.



Snyggt regnställ med samma mönster på jackan som på overallen vi köpte förut (och inte har använt alls..), ett par shyssta pjucks och såklart en Batman ryggsäck! Moffa sätter sin prägel på våran son, ska det vara.. Så ska det vara Batman.

Gud förbjude att Jack blir ett Superman-freak, då vet jag någon som blir lite ledsen i ögat. Haha!


Vår vår vååår

Detta väder alltså, det är ett jävla tjat om detta väder men det går ju inte att förbise det på någe vis. Det är helt underbart!

Igår såg jag att man börjat köra sopbilarna här i stan, visserligen bara en liten skrutt-variant på trottoarerna men ändå. Det är ett vårtecken enligt mig! Lite tidigt att hoppas på att våren redan kommit för att stanna kanske, men jag håller tummarna.


Snödroppar på Rosendal, vårigt och fint!

Jacken har vaknat från sin förmiddagslur, snart dags att ta tag i dagen.. Måste bara sätta på mig ansiktet först. Suck, finns det nå tråkigare än att sminka sig? Det hamnar ju lätt på topp-tio listan iallafall..

Pusshejs med er!

Julafton vareviga dag!

Igår kom bästa Momi förbi med en överraskning till Jack, en himla efterlängtad present måste jag säga! Mest för min skull, då han med sina drygt 8,5 kg snart hoppar sönder mig, igår fick han äntligen en hoppgunga!

Först undrade han väl mest vad fasen det var för någe som vi stoppade honom i, men kom snabbt på hur den fungerade och hoppade och skuttade hej vilt, riktigt kul att se!


Skutt-Kungen, han märkte genast sitt revir på gungan med en übersnygg dreggelkant.

Papi var här på förmiddagen en sväng och drack lite kaffe, han åkte ifrån båda sina mobiler. Undrar just hur jag ska nå honom för att meddela detta? Han får helt enkelt märka det själv.. Lite förtvivlar är jag allt, att jag inte får vara med när han upptäcker att han saknar sina älskade telefoner.. Det mina vänner, det hade varit kul att se!

Ikväll ska jag & Baby på bio i Örebro, Jacken ska umgås med Moster Myri & Momi under tiden. Inte honom emot, uppmärksamhet till tusen och kanske till och med får klappa lite (läs klämma och dra) på Molly, han blir alldeles uppspelt när han ser den katten!

Nej, nu kommer snart Emelie hit och fikar lite.. Äntligen får jag träffa min fina vän igen, känns som år och dagar sedan sist.. Fast det var de ju naturligtvis inte, men ändå. Saknar henne lika mycket ändå!

Ha en underbar fredag godingar, Pusshejs!

Latte-morsan säger hej från mobben

Sitter på uteplatsen med min älskade kaffekopp, Jacken sover i vagnen och jag lapar sol åt mitt fisbleka ansikte.. Fattas bara att jag byter ut kaffet mot en latte sedan är min plats i Solsidan med de andra Odd Molly fittorna given!

Glad lilllördag på er!

Grattis Papi..

.. Du vann dagens bajsblöja! Som önskat i din kommentar MMS:ade jag över en bild på vinsten, hoppas att du blev nöjd! Och Fiffi din fuskberta, kaffe finns när du vill! Ni är alltid välkomna ♥

Jacken är numera 71 cm lång och väger 8580 gram, följer sin kurva kanoners. Underbart! Nu ska vi inte dit någe mer förrens det är dags för åttamånaders kontrollen, jag tar våra glesa besök på BVC som ett gott tecken.

Spenderade resten av dagen på Rosendal, Myri tog en långpromenix med Jacken och jag plockade lite i slottet.. Riktigt trevligt att lyssna på hög musik och fnula lite när man vet att skatten är i säkert förvar, får frisk luft och mår allmänt gott.

Nu är det mest bara kväll kvar här hemma, dega lite framför tvn/datorn innan det är dags att hoppa i säng.

Pusshejs med er gott folk!


U talking to me? U talking to meee!

Snubbeltrådar i stan?

Höll på att halka i en nerförsbacke idag, hade jag inte haft vagnen hade jag garanterat hamnat på rumpen.. Kanske skulle låta soffan växa fast trots allt, då landar jag iallafall mjukt.
Efter ännu en bit så vrickade jag foten på en brunnskant och föll rakt ner smack-boom-pang på båda knäna, ont som faen gjorde det och jag drog nästan med mig Jackos i fallet eftersom att jag krampaktigt höll fast med klorna i vagnen..

Ingen bra start på promenixen, men vi kom hem hela och hållna iallafall. Skönt det!

Spenderade resten av eftermiddagen med Myri, lika trevligt som alltid. Fick ett par träningsbrallor av henne, så de gamla trasorna som jag hade på mig åkte raka vägen ner i sopkorgen och för att försäkra sig om att jag inte skulle plocka upp dom igen (och anväda som "bra-o-ha brajlers") så drog Myri jordens loska på dom. Shyssta bananer, haha.
Men det var väl lika bra, dom hade gjort sitt.. Minst sagt.

Imorgon är det BVC som gäller igen, så nu får ni över natten på er att slänga in era gissningar..
Vad väger dunderklumpen denna gång? Kom ihåg, dagens bajsblöja står på spel!


Vem skulle inte vilja ha en bajsblöja bakad av denna vackra skapelse? Det undrar jag det.

Nu blir det bingen, tröttmössor är vi allihopa.
Pussnatti!

Spelkväll, bio & myspys

Har haft en riktigt mysig helg, bara myst och umgåtts med familjen. Underbart! Spontan spelkväll efter en heldag på Rosendal i lördags, aldrig fel! Det gick däremot inte speciellt bra för mig vad gäller spelandet, förlorade i stort sett alla spel vi gav oss på.. Men vad gör väl det. Skrattade gott gjorde vi iallafall, och det är det som räknas!

Igår fick vi ett enormt bio-sug jag & Baby, så Jackos fick hälsa på hos Moster Myri & Momi en sväng medans vi kollade på filmen Journey to the mysterious island. Riktigt bra film tycker jag! Den visades i 3D dessutom, vilket gjorde att jag pruttade i brallan ett par gånger, men det gjorde ingenting.. Doften av popcornen var starkare. Inte lätt att hålla i det man inte har i handen, som man brukar säga.

Jacken sover fortfarande förmiddag, när han vaknar är det vi som tar oss ut på en promenix. Risken finns att soffan växer fast i röven på mig annars, och det vill vu ju inte. Den är tillräckligt stor som den är.
Tycker allt att vädret kunde ha varit bättre, men man kan ju inte få allt..

Ha en bra måndag allihopa, Pusshejs med er!


Kvinnan som har allt

Igår rensade jag upp allt skit och städade uteplatsen, när jag var klar där ute så dammsög jag och sedan bakade jag en kaka. Stortartat. Tog årets första fika där ute också, först en kaffe med Papi på förmiddagen och på eftermiddagen kom Mami förbi och drack kaffe och åt en bit banan/choklad kaka med mig och Jackos. Helt underbart!

Idag har jag, som "straff" för att jag inte gjorde rent golvbrunnen ordentligt i lägenheten innan vi flyttade (Sorry Tildus, men jag visste faktiskt inte hur man gjorde för att få loss den vita delen), gjort rent vår egen golvbrunn.. Som liksom allt annat som har med den här lägenheten att göra var riktigt äckel-päcklig (jävla tjat, men vafan..).
Familjen som bodde här innan var 50/50 svensk-utländsk, och inget ont om våra kära ny-svenskar nu.. Men dom är hårigare. Så ja, jag förstår varför inte vattnet rann undan ordentligt.


Ikväll är det vi som bjuder på drinkar, sugen?

Nu vet jag att ni undrar, finns det nånting som den där kvinnan inte kan?!
Svaret är nej, jag kan allt faktiskt.

Nu blir det lite mer kaffe innan jag sätter på mig ansiktet.
Ha en underbar fredag, Pusshejs!

RSS 2.0