Näe.. Nu räcker det.

Efter en varm dusch så slog tröttheten till ordentligt, somnade till en sväng i soffan.. Vaknade efter cirkus en halvtimme och har sedan dess försökt tagga till lite, men det går inte..

Det får bli sängen nu, imorgon är det fredag.. Får ta igen film-myset gånger två då!
Natti alla, pusshejs!

Myskväll.. på en torsdag?

Nu har jag än en gång gjort mig förtjänt av en slapp-kväll i soffan.. Dansade runt med dammsugaren och lagade mat precis som planerat när vi kom hem. Perfekt!
Receptet på fiskgratängen lyckades jag ju såklart glömma på jobbet, men jag improviserade lite och jag måste säga att det smakade ruggit jävla bra faktiskt! Absolut inte sista gången jag gjorde den gratängen, och som vanligt när jag lagar mat.. Enkelt så in i helvette!

Vi vart lite sugna på en riktig film-myskväll ikväll.. Så det lutar åt en tur till butiken, köpa lite gottis, eventuellt hyra en film och sedan hem för att inte göra annat än just film-mysa! Ska först se om vi har någon film här hemma som vi kan kolla på såklart.. Men det brukar bli problem att bestämma sig.

Pusshejs sålänge!


Steget före

Någon mer än jag som tycker att det känns som fredag idag?

Rosor på kinden och solsken i blick

Riktigt fin morgon, solen skiner rakt in i ansiktet på mig just i detta nu. Mindre kul, men jag ska inte klaga.. Nu när solen äntligen är här liksom. Om det bara kunde bli plusgrader så skulle det vara perfekt, men det kommer väl senare under dagen antar jag.

När vi kommer hem idag så är det som vanligt middag som gäller, idag ska jag försöka mig på en ny rätt.. En sorts fiskgratäng. Blir spännande, det närmaste jag tidigare har kommit i att laga något i fiskväg är att steka fiskpinnar.. Eller att skaka makrill-i-tomatsås-burken till frukostmackorna. Inget att skryta med direkt.

Men nu blir det andra bullar! Ska dra en vals med dammsugaren idag också, damm-fritt-till-helgen-is-tha-shit!
Yeeeaaah..
Fan, på tal om bullar.. Är himla sugen på att baka också.. Hmm.. Hörde jag rabarberpaj?

Jävlar va sugen jag blev på.. Ja, nåt i mat/bak väg. Skit också.
Mer kaffe! Hörs sen, Pusshejs!


Låååång dag..

Tisdag:

Allt gick huuur bra som helst på ultraljudet, alla frågetecken suddades ut och vi fick se världens finaste lilla bäbis.. Vred och vände på sig, gäspade och viftade på sina söta små armar! Går inte att beskriva hur häftigt det var! Det är liksom våran bäbis.. Vårat lilla hjärta! Helt galet.. Lyckliga vi ♥

Efter att vi kommit hem idag så lagade vi mat och grejade lite och sedan bar det iväg hem till Mami för lite kaffe och foto-visning av första barnbarnet. Underbart! Stannade kvar där en stund, för att sedan gå hem till oss och få besök av lillebror, lillesyster, Papi & Kina. Underbart det också!

De gick hem för en stund sedan, så de vart alltså en lång dag det här.. Och vi som hade planerat in en tidigt kväll ikväll.. Men äsch, sova kan man göra när man är gammal. Eller hur?

Nu blir det en snabbdusch, sen är de kudden som gäller. Vi hörs imorgon igen, Pussnatti!



Onsdag:

Vet inte riktigt vad det var som gick fel, men tydligen så publicerades inte mitt inlägg som jag skrev igårkväll.. Så kan det gå.

Idag har det varit full rulle, slutade lite tidigare för att åka hem till Mami och fixa lite med papper av olika slag.. Såå underbart att få hjälp, hade inte klarat det annars ♥
Blev kvar där ett ganska bra tag, sen iväg och snabbhandla, hem och laga mat och nu är det Sveriges Mästerkock som gäller. Bra skit!


Kvällens middag, spaghetti med ost/skink/broccoli sås. Mumma!

Efter programmet blir det en dusch och sen blir det sängen.. Ikväll ska vi sova tidigt!
Pusshejs med er alla, blir bättre bloggande imorrn.

Stor dag!

Godermorgon!

Det känns fortfarande i både kropp och huvud att klockan står fel.. Men vad gör man. Idag går det liiite bättre att få i sig kaffe iallafall, så kanske går uppvaknandet en smula fortare!

Som rubriken avslöjar så är det en stor dag idag.. Vi ska nämligen på ultraljud! Hur spännande som helst, vi ska få se lille bäsen för första gången! Är nervös och pirrig så in i helskotta.. Lite rädd också. Men de hör väl till antar jag.. Har ju liksom aldrig varit med om något liknande förut. Inte så konstigt alltså.

Nu får det bli lite mer kaffe, eller kanske snorta kaffepulver rakt av.. Har inte bestämt mig än.
Pusshejs!


Soff-häng

Har precis tagit en dusch, nu är det nedvarning i soffan som gäller.. Har varit fullt ös hela dagen, så nu är jag ganska så trött. Blir en tidig kväll ikväll, ap-skönt.. Längtar efter min kudde.

Kanske slänger in ett inlägg innan jag somnar, om inte så får ni sova så gott..
Pusshejs!


Dagens middag, lasagne & sallad. Ostskivan på min baguette ser radioaktiv ut.

Räser

Som sagt, tiden har gått välldans fort idag.. Skönt!

När vi kommer hem är det mat som gäller, eller ja.. Först ska det ju såklart handlas, men sen är det mat! Idag blir det lasagne, och så sallad till det. Gooottis!
Ska även se till att tvätta lite idag, inga problem längre då vi som sagt skaffat oss en tvättmaskin till lägenheten.. Pörfekt. Lillebror kommer nog över en sväng också, undrar om han kanske är lite sugen på käk?

Tror jag nog!
Vi hörs senare, Pusshejs!

Halvfullt

Ja, om man nu ska "se allt från den ljusa sidan", så finns det ju en positiv sak med att vi ställt fram klockan en timme..
Eftersom att man, eller iallafall jag, fortfarande ligger en timme efter så går ju klockan ovanligt fort. Snart lunch ju!

Glaset kanske är halvfullt, trots allt..?


Sommartid..

Morrn morrn, hoppas att alla har sovit gott!

Någon som håller med mig när jag säger att det är dags att avskaffa det här med sommartid? Den där timmen man förlorar är faktiskt guld värd.. Speciellt på morgonen!
Om jag styrde världen så skulle jag ta väck sommartid omedel-bums.. Tänk så bra vi skulle ha det, om jag styrde världen.

Känner att min mage inte vill vara med mig denna morgon, så någe kaffe blir det inte.. Trots att jag skulle behöva det mer än någonsin. Förbannade illamående..

Får väl dricka vatten då, förfan.
Pusshejs!

Liten bloggpaus

Tog mig en liten bloggpaus idag, har mest bara sovit faktiskt och det behövdes känner jag..

Igårkväll blev det kompis-häng, alltid lika trevligt! Var dock väääldigt trött och kände mig inte på topp, så det blev väl kanske inte så länge som man hade önskat.. Men bättre än ingenting iallafall!

Idag har jag som sagt mest sovit, har varvat mellan soffan och sängen.. Tog mig upp och slängde in en ungspannkaka på eftermiddagen och senare gick jag över till Mami en sväng.. Utöver det har jag legat som en grönsak hela dagen. En riktig söndag, alltså.

Nu är det snart dags för sängen igen, lovar er bättre uppdatering imorgon.. Men innan jag stänger ner datorn för ikväll så vill jag svara på en kommentar som jag fått:

Anonym om Framtida yrke - Pizzabagare?:

man kan även ha en botten av deg!!!!


Mitt Svar: Ber om ursäkt om jag på något vis var otydlig när jag skrev dethär inlägget..
Jag missade tydligen att skriva att ingredienserna låg på en deg!
Tänkte väl kanske att när jag skrev att vi skulle göra hemmagjord pizza så skulle folk förstå att det är just en deg som faktiskt är grunden i det hela. Men icke.

Såhär skulle alltså ha stått under bilden: pizzadeg, tomatsås, skinka, salami och maaaassor med ost!

Om det här kanske istället var ett försök till någon sorts pik på mig, för att vi helt klart har överdoserat med ost på våran pizza, så gick det inge bra. Den var isåfall inte bara dålig, den var tråkig också.


Nu blir det bingen, pusshejs med er!

Mätt som ett svin

Kombinationen enkelt & gott är som sagt den bästa kombinationen, och få maträtter är lika enkla & goda som denna Pasta Carbonara!


Smaklökarna dansar!

Nu väntar en liten släng av paltkoma i soffan, sedan får vi se vad kvällen har att bjuda på.. Hemma-mys eller kompis-häng? That is the question..

Pusshejs!


Hmm..

Mycket till power-nap vart det tyvärr inte.. Min älskade axel vill inte sammarbeta. Jävla skit.
Nu blir det mat istället, på menyn står Pasta Carbonara. Goooott!

Pusshejs!

Kaffe här, kaffe där

Japp, kaffe bjöds det på.. Gött! Satt kvar och snackade lite gojja och gick sedan en liten omväg hem, bara för att.. Det är verkligen kanonväder ute, det kunde få blåsa lite mindre bara. På omvägen gick vi förbi Rockstjärnan och våldgästade lite, där fick vi ännu mer kaffe. Kanon trevligt!

Nu är vi hemma från våran lilla utflykt, får nog bli en liten power-nap känner jag.. Soffan är sådär skön igen.
Hörs sen, pusshejs!

Vårpromenix

Nu kilar vi hem till Mami för att hämta Hemi. Kanske bjuds det på lite kaffe också, man vet aldrig!
Solen skiner och det ser varmt ut, en perfekt dag att inviga årets sommarskor!


Sötaste conversen med små jordgubbar på!

Framtida yrke - Pizzabagare?

Såhär blev förresten våran pizza igår, snuskigt god!


Skinka, salami och maaaassor med ost, behöver inte vara krångligare än så!

Spontant var det här!

Igår, när vi precis blivit klara med pizzan och skulle sätta oss och äta, fick jag ett sms av lillebror som undrade om vi skulle komma och kolla på deras spelning.

Hmm, satte vi igång, det vore ju ganska kul att se dom live.. Och så blev det! Vi käkade, fixade upp oss lite snabbt, lämnade Hemi hos "mattmor", hämtade upp pappa och Oooakim och sedan bar det iväg mot Ögir där grabbarna skulle spela.

Jääääävlar vilket drag det vart när dom gick upp på scenen! Helskotta mig! Det var verkligen show från början till slut och det lät helt sjukt bra! Visst, inspelning i all ära.. Men Midnite Eve ska ses live!

Stolt som en tupp, minst sagt!

Nu måste jag äta frulle, känner att illamåendet börjar komma.. = Få något i magen!
Pusshejs gott folk!

Trögstartad..

Huh, va de märks att det är fredag idag.. Ögonen hänger liksom inte riktig med huvudet känns det som.

Ser fram emot kvällen, då är det hemmagjord pizza och myspys som gäller! Och Så ska det låta är det ju ikväll också, fan va härligt.. Äntligen är fredagarna kompletta igen!

Nej.. Lite kaffe kanske?

It's friday, i'm in love

Godmorgon Fredag!

Eller ja, god och god.. Jag har mest gått runt och stånkat den här morgonen, igår eftermiddag hände det nämligen något med min vänstra axel. Har ingen aning om vad, men värre blev det och så började det stråla upp i nacken och vips så vart det helt plötsligt besvärligt att vrida på huvudet. Suck.

Natten var alltså inte helt smärtfri och inte heller morgon-sminkningen gick riktigt som den brukar.

Som sagt, alltid är det något.. Men jag är inte bitter!
Nu blir det lite mer kaffe, och så ska kolla runt på internet om det finns snygga mitellor att köpa nånstans.. En med flames vill jag ha! Höhö..

Pusshejs!

80 bast?

Nää.. Blir inget lyxfällan den här torsdagen heller, nu går vi och lägger oss.
Pussnatti kära läsare, vi hörs imorrn igen!


Finally..

Sådärja, äntligen kan man slänga sig i soffan med gott samvete.. Nu är det rent och fräscht här hemma igen, underbart!

Middagen blev lika god i verkligheten som i min fantasi tidigare idag..
Och enkelt att göra är det också. Bra kombo, det gillar vi!


Kanske inte ser mycket ut för världen.. Men oooj ooooj..

Nu blir det en dusch och sedan blir det nog soffan igen.. För det är jag värd.
Pusshejs!

Planer för eftermiddagen

Börjar snart närma sig tiden för eftermiddags-kaffe, sitter ju aldrig fel med en liten skvätt pigga-upp såhär när dagen börjar lida mot sitt slut.

När vi kommer hem så är det middag och städning som gäller, idag ska varken paltkoma eller dåligt humör få stoppa mig! Och eftersom att vi investerat i en tvättmaskin till lägenheten så är det inte längre några problem att tvätta, så det blir att fixa lite med det också. Tänk så bra det kommer bli!

På menyn idag står förresten dillstuvad potatis och falukorv, kan vara en av de godaste rätterna som finns.. Blir hungrig bara jag tänker på det.


Taget i kragen - check √

Nu har jag varit ute på ärenden och fixat och donat lite, nu får det baskimej vara lunch!
Blodpudding vare här, mumma!



Pusshejs!

Arbetsmyra

Godmorgon!

Här sitter jag med en kopp kaffe i näven och en massa papper i högsta hugg.. Dags att sätta igång att arbeta lite! Tur att jag har fått tillbaka min förmåga att dricka kaffe, var inte allt för länge sen som enbart doften av kaffe fick mig att nästan hulka.. Och jag som alltid dricker kaffe på mornarna! Jobbigt.

Vissa dagar går det ju såklart bättre än andra, men de får man känna av från dag till dag..

Nog med onödigt info för nu, vi hörs sen!
Pusshejs

Thank you, thank you, thank you very much

Måste bara säga, tusen miljoner tack för alla fina kommentarer!
Det värmer som tusan ska ni veta! ♥

Dagen blev bättre och bättre efter att jag skrivit ur mig lite, ibland är det allt som behövs.. Att ventilera. Efter det är det oftast lättare att ta sig i kragen och göra någonting åt problemet.
Tur att jag har så fina människor runt omkring mig som finns där när man behöver lätta på trycket! Och som framför allt orkar med mig när hormonerna spökar, för tro mig.. Det gör dom. Haha!


Nu ska jag ta och skölja ur färgen ur ögonbrynen och sedan smörja in mig med lite jordgubbs-bodybutter.
Vi hörs imorgon igen, och då ska jag blogga bättre.. Det här inte inte okej.

Pussnatti med er!

Åt helvette med saker & ting

Hittills har den här dagen varit ganska så brutalt jävla pissig, det tycks alltid vara någonting som ska skita sig.. När man har rett ut en sak, ja då strular en annan. Aldrig kan det bara få flyta på och gå bra!

Jag vet att jag inte ska stressa upp mig och oroa mig i onödan.. Det löser sig alltid, som min vackre prins alltid säger, men jag är en "glaset-är-halvtomt"-människa och ser alltid det värsta tänkbara scenariot framför mig.. Hellre det, då kan jag bara bli positivt överraskad, tänker jag.. Men riktigt så är det ju inte.

Måste lära mig att se det ljusa i saker & ting istället, sånt mår man bättre av. Trots att jag egentligen bara vill be saker & ting att dra åt helvette ibland.

Vart är den där förbannade vinstlotten någonstans?!


Pusshejs leverpastejs sålänge!

Slöfock..

Dagen har gått hur fort som helst, som vanligt nuförtiden iochförsej.. Men ja, tiden går ju fort när man har roligt sägs det så allt är väl som det ska antar jag!

Hade eftermiddagen så fint planerad, först matlagning och sedan storstädning.. Men så blev det ju inte. När vi kom hem så blev det visserligen matlagning, men sen gick jag in i den berömda paltkome-väggen och soffan såg sådär löjligt skön ut som den gör ibland.. Så jag hämtade täcket, la mig framför tv'n och slumrade lite.

Man får ha sånna dagar också, dessutom är det mer värt att städa närmare helgen.. Då slipper man gå runt och störa sig på att "det redan är skitigt" på lördagförmiddagen, och istället sitta extra länge och njuta av frullen.



Nu är det nog dags att knyta sig tror jag.. Har blivit pensionärs-varning på oss den senaste tiden, uppe med tuppen och i säng innan 22 nyheterna..
Men så kan det vara. Ska försöka få till en bättre bloggning imorrn, Pussnatti med er! ♥


Sunshine on the way..

Godmorgon kära läsare!

Har precis ätit en skål med flingor, ska ta och sätta på mig ansiktet nu.. Ville bara säga hej till er och önska er en bra dag först!

Pusshejs! ♥


Recap no 3, surprise..

Okej, nu då till den tredje och sista summeringen av vad som hänt och skett sedan jag bloggade senast.

En del av er visste, en annan del trodde er veta, andra har funderat och spekulerat.. Resten av er kunde väl kanske inte bry sig mindre, vad vet jag.
Men iallafall, till alla er som gått runt och grubblat: - Fan, har hon blivit fet.. eller.. är hon gravid?

Här får ni eran bekräftelse --> Jag är gravid.


För att reda ut några frågetecken som kanske dyker upp nu då.. Angående festandet, ölen i hotell-baren och så vidare och så vidare.. Jag har inte rört någon alkohol.
Så, nu kan ni stryka det.
Snusandet då, hur går det med det? Undrar ni.
- Vilket snusande? Undrar jag. Har inte rört en prilla sedan stickan visade plus. Skulle aldrig falla mig in.
Så, nu kan ni stryka det också.

Stryk alla eventuella dumheter ni får för er att jag gör/tänker göra under min graviditet, det kommer aldrig att hända. Det här är önskat och vi är hyper-lyckliga båda två. Så varför riskera något?

Nu ni Arboga, nu fick ni något att prata om.


Nu ska jag krypa ner brevid det bästa jag har, kyssa honom på kinden och berätta för honom hur lycklig han gör mig. Har ni lust så släng gärna in ett litet grattis bland kommentarerna, sånt är alltid trevligt!

Hörs imorrn igen, Pussnatti med er!


Recap no 2, sthlm

Japp, vidare då till våran myshelg i Stockholm.

Vi tyckte att vi var värda en helg alldeles ensamma, bara vi, där vi inte behövde tänka på något annat än oss själva och inte göra mer än att shoppa lite, äta gott och bara vara.. Klappat och klart, vi flydde från verkligheten för en helg.

Fredagen strosade vi lite på stan, avslutade med god middag och sedan en öl i hotell-baren innan vi gick upp till rummet för att ha en riktig myskväll.
Lördagen blev det shopping, fika, mat, tillbaka till hotellet en sväng, sedan ut och och strosa på stan en sväng till. Helt underbart! Vi avslutade på samma sätt som fredagen, god middag och öl i hotell-baren sedan upp till rummet för myskväll.
Söndagen var det bara brak-frulle och utcheckning som gällde, tog ett relativt tidigt tåg hem för att slippa komma hem när det var mörkt.. Vi skulle ju greja med nya lägenheten när vi kom hem.

Så bortsett från tågresan hem, som var ett jävla skämt, var det en helt perfekt helg. En riktig vila-upp-sig-och-ta-nya-tag-helg, precis vad vi båda behövde och förtjänade.


Så, det var våran underbara Stockholms-helg det. Förra gången vi var i Stockholm så festade vi loss som galningar både jag & Baby, den här gången var alltså raka motsatsen.. Dock minst lika underbar! Kan det bero på sällskapet tro? I think soooo!


Nu ska jag slänga mig i duschen, måste vakna till lite efter paltkoman jag åkte på tidigare.. Korvstroganoff är bra gott hörrni.

Pusshejs sålänge!


Recap no 1, flytt

Tar en liten paus i arbetet för att berätta lite för er vad jag sysslat med nu då..

Börjar med att berätta att vi har flyttat.. Och detta av en enkel anledning egentligen, lägenhets-standarden började gå utför i en rasande fart och det tyckte vi inte om. Att det sedan var en idiot till vaktmästare som rännde i husets korridorer gjorde inte saken bättre och tillslut blev detta, plus en ihärdig avloppslukt, för mycket.. Så vi kastade in handduken.

Synd på en galet snygg lägenhet, men det är inget att göra åt!

Men på någe vänster så lyckades vi faktiskt hitta en lägenhet som höll samma klass utseendemässigt som den gamla men samtidigt, rent kvalitets-mässigt, spöade den gamla med hästlängder. Helt otroligt faktiskt.

Så nuförtiden bor vi alltså i en ap-stor, ljus och fräsch lägenhet längre ner på Nygatan istället.
Och vi trivs! Jajjamen!


Det var flytten i korta drag, stay tuned for the story about the Stockholms-resa.
Pusshej leverpastej!

Guess whos back.. Back again.

Är inne på min andra kopp kaffe nu, men nå piggare tycks jag dock inte bli.. Lurigt.

På grund av allt ståhej som varit den senaste tiden med flytt, fest och STHLM så bestämde vi oss för att den här helgen inte planera in någonting förutom att sova.. Och så blev det också, värst mycket aktivitet var det inte alls varken fredag, lördag eller söndag och sova hanns det med både en och två gånger per dag.. Men ändå är jag snor trött.

Sovit för mycket? Tss, går det?

Well well, får pimpla kaffe ett tag till och se om det ger med sig. Det brukar det ju göra och tjoff, pang, bom så åker jag på världens koffeinkick och kan knappt sitta still.



Jag tänker göra ännu ett försök till att blogga nu, känner att skrivar lusten har hittat tillbaka. Som jag sagt tidigare så lägger jag ner det här med bloggande när det börjar ta slut på inspiration, annars blir det bara trist och segt att läsa och så vill jag inte ha det här..

En annan grej jag tänker försöka bli bättre på är att ta kort, så att ni här i bloggen kan få lite bilder att associera allt blaha blaha som jag skriver med. Men det blir från och med imorrn, för just idag så glömde jag ju naturligtvis kameran hemma, så idag gills inte..

Men det låter väl bra va?

Ja, vi kör på det sålänge.. Tänkte dela upp allt som jag har att berätta för er litegrann så att ni inte somnar mitt i ett inlägg för att det blir för mycket text.. Det vore lite småtrist.
Tycker nästan att det vart lite mycket bara dethär och ändå har jag inte sagt någe vettigt..

Aja, så kan det gå.
Hörs snart igen alla glada! Pusshejs!


Nej nu blir jag arg!

Har kommit över mina anti-solsidan fasoner nu, men det är nästan så att de återkommer när jag ser vissa avsnitt alltså...

Det här håller inte längre, jag säger bara en sak: Död åt Ove!


RSS 2.0