En liten fråga..

I lördags natt, vid ungefär halv 3 tiden, vaknade jag av att Arbogas största efterfest drog igång i huset. Folk sjöng, härjade och dundrade utan någon som helst tanke på att folk försökte sova ovanför.
Det var alltså Kebab Huset som fick efter-puben-hungriga kunder som uppenbarligen trodde att de var de enda människorna på jorden just då och att ta hänsyn fanns inte på kartan.

Nu till min fråga.. Hur intelligent är det att starta nattöppet med kebab-sugna fylltrattar som målgrupp när man har sin lokal i ett hyreshus?

Kärleks-plättar

Kände mig lite kreativ idag, och med hjälp av lite röd karamellfärg och några hjärt-formade pepparkaksformar så skapade jag kärleks-plättar till min fina Baby! Med lite sylt och en klick grädde på var dom fulländade, himla goda också måste jag säga.

Kul att grejsa lite i köket ibland!


Det som göms i snö..

Jag vet inte hur det är i övriga Sverige, men här i Arboga tycks folk varje år glömma bort att även denna snö kommer att försvinna och därmed inte föralltid ta bort hundbajsen som man gömde under en snöhög tidigare. Det må vara ett stenålders-uttryck, men "Det som göms i snö, kommer upp i tö" borde tamejfan lyftas fram oftare! Det är ju svinäckligt!
Nu är det dessutom inte bara mina egna fötter jag ska hålla koll på, nu måste jag försöka se till att Hemi inte kliver i skiten.

Äckliga folk säger jag bara, skaffar man hund så tar man ansvar för både hunden och bajset! Basta!


Var bara tvungen att få ur mig det.
Ska försöka bättra mig med skrivandet, jag lovar..

Pusshejs med er!


Blääk..

Förkylningen blir bara värre och värre.. Får sova sittandes inatt. Balle.
Hörs imorgon, Pussnatti!

Säng/soff-liggandes

Jag har åkt på världens förkylning, igen.. Den senaste hann knappt gå ur kroppen innan denna tog över och just nu kan jag inte minnas senast jag kunde andas ordentligt genom näsan utan hjälp från Herr Nezeril.
Är så jäävla trött på att vara sjuk, det är inge kul! Bad Maddii svänga förbi med ett lass mandariner och apelsiner, tänkte att jag skulle C-vitamin chocka min kropp.. Dom gick dock åt välldans fort, så jag får nog skicka Baby att köpa några till. Det är inte bara nyttigt, det är gott också!

Dagen har spenderats uppe på berget hos Jeanette och co, pratade på om allt och inget.. Som vi brukar göra. Underbart!

Nu får det bli något i matväg här känner jag, magen kurrar efter något.. Men vad? Spänningen är olidlig..
Hörs sen igen, Pusshejs!


RSS 2.0