Smälter..

Jacken kom precis inkrypandes i tvrummet från sitt rum..
Vi kröp in i hans rum tillsammans (ja, jag kröp också..) och lekte med lego en stund, sedan gick jag ut och fortsatte lite med packningen medans han satt kvar ock pysslade själv.


Satt och pratade och pysslade alldeles för sig själv.. Behöver jag säga att mitt mamma-hjärta slog dubbelslag? Jag smälter!

När han sedan tröttnade kom han som sagt ut i tvrummet till mig, min fina skatt!


En riktig baddare på det här med att krypa har han blitt! Och ställa sig upp mot ALLT ska han göra också.. Det gör mig inge nerövs alls.. Nej nej.


Klara, färdiga.. Gå!

Har pysslat här hemma hela förmiddagen, förberett inför kommande händelser genom att bland annat städat.. Att komma hem till en stökig lägenhet är inte ens ett alternativ, så det var bara att hugga tag i dammsugaren!
Gräset klippte jag igår, dammade och tvättade gjorde jag också igår så det var bara dammsuga och torka golven kvar idag.. Skööönt!

Nu återstår "bara" packning inför helgen, har inte den blekaste om vad jag ska packa ner.. Det är ju trots allt fest, så.. Vad ska man ha på sig? Hur kommer vädret att vara? Vad i min garderob får jag på mig? Och så vidare.. Svåra frågor att svara på just denna dag känner jag.. Men det löser sig. Får väl packa en extra väska med "bra-o-ha" och "utifall-att" kläder.

Avslutade nyligen ett cirkus 2 timmar långt samtal med Emeluttan, hon far till Kalmar i eftermiddag för att ta examen. När hon återvänder kan hon presentera sig Kapten Karlsson, hur ballt är inte det? Förbaskat ballt, om ni frågar mig!
 
Jacken sover middag nu, så jag passar på att göra så lite som möjligt tills han vaknar igen.. Kanske ska slänga i mig något i matväg, känner att magen börjar kurra lite.

Så får det bli, Pusshejs sålänge!

Time flies..

Ja ni, tiden går fort när man har roligt! Tjipp, tjopp så har det gått en vecka sedan jag uppdaterade sist.. Fyfy på mig!

Spenderat de senaste dagarna med bästa, finaste Emelie på slottet.. Himla myspysigt! Ätit blåbär, snackat en massa gojja, pysslat lite med hår och så vidare.. Ja, inga storslagna händelser egentligen, men de är ju de små sakerna som gör det. Eller hur?


Lillkillen igår på väg mor Rosendal, vädret var mulet så nya tröjan som han fått av moffa åkte på.. Den är inte bara snygg, den smakar bra också!

Det händer en massa roligheter nu, i helgen far vi till Värmland för 50 års kalas och släktträff.. Veckan efter är det SRF som gäller för mig & Baby och om jag bortser från den hemska saknad jag kommer att känna (som egentligen redan har börjat..) efter min lilla skatt, så ska det bli kul.. Men usch, jag kommer att gråta.. Känner det på mig. Suck. Nej, inte vara sån nu.. Upp med hakorna.

Sedan följer midsommar, cruising, grillkvällar, sol & bad och ja.. Allt som hör sommaren till, va? Fullt ös, varför inte liksom. Det blir fina fisken!


"Stora, starka Jacken" vid frullen imorse. Finaste sommarkillen i vagnen, aningen senare under dagen.

Imorgon styr vi åter igen kosan mot Rosendal, vad vi ska göra beror lite på vädret.. Blir det fint så är vi förmodligen ute och pillar i trädgården.. Regn? Ja, då blir det film.

Ha de gott allihop, speciellt ni tre som befinner er i Spaninen just nu.. Ni ska allt ha det extra gott, det är ni värda! ♥

Pusshejs!

Soliga dagar, ja tack!

Igår blev det en heldag med bästa Emelie på uteplatsen, gav ordentligt med sol åt min fisbleka kropp för första gången på 2 år (nej, förra sommaren blev det inte mycket av det.. Strandade valar i solen är inte hett), idag forstätter vi i samma anda!

Snart bär det iväg mot Rosendal för sol & myspys med ett gäng tjejor, såklart blir Jackos med hela dagen också. Gunga lite, riva i gräset och busa med mostrarna är bland det bästa han vet!

Ha en fin dag alla ni, Pusshejs!

Bygga lego, leka hund..

Hallå i stugorna!
Ursäkta frånvaron..

Vi har varit förkylda här hemma, inte vidare värst skoj alls.. Jacken är inte helt frisk än, men helt klart mindre snorig än för några dagar sedan. Från och med idag är det ju långhelg igen, då vill vi inte ha några snorigheter.. Hoppas det är slut på eländet snart!

Vi håller oss iallafall sysselsatta, med både det ena och det andra..


Vi leker med lego, och när det blir tråkigt så..


.. Leker vi hund!

Trist att det är så jävla kasst väder, vi har inget regnskydd till vagnen (sittdelen är numera på..) så att ta sig ut i regn och rusk är inget varken jag eller Jacken är speciellt sugna på..
Får bli att pyssla och leka inomhus istället. Men det är kul det också!

Pusshejs sålänge!

Kalas & Familjemys

Helgen som var blev en riktig myshelg.. Trevligaste helgen på länge, verkligen!

Startskottet på alla trevligheter började på fredagen då vi åkte ut till Sätra för att träffa Tommy, Alina, & prinsessan Celine.. Såå vacker liten tös, jag blev alldeles tossig i hela kroppen och Jacken blev plötsligt en riktig bamsing. Har svårt att få in i lillhövvet att han faktiskt varit så liten, till och med mindre. Gäälet.

Senare blev det kalas för min fina Baby, det bjöds tårta och såklart mina sommarmums. Det verkade gå hem hos gästerna!


Vitt marsipantäcke på en väldigt chokladig chokladtårta, rosen knåpade jag ihop av det som blev över.. Inte den snyggaste, men helt okej för att vara första gången.. Eller?

Lördagen spenderades tillsammans med lilla familjen från Norgeland den också, då var vädret bättre och vi slog till på en grillkväll all inclusive.. Gött gött!

På söndagen åkte de hem, men det dröjer inte allt för länge tills vi ses igen. Då blir det kalas i Värmland för farfar som fyller jämnt, ska bli apkul! Sen får vi allt ta och planera en tripp till Oslo så att vi får hälsa på dem på deras hemmaplan också, ser vi fram emot.

Nu ska jag busa med min skrutt, han hälsar förresten!
Pusshejs!

Trall, trall, trall, trallallallallallallaaaa!

Helgen som gått har vi spenderat ute så mycke vi bara kunnat, bortsett från stormen som kom i fredags så har det varit helt okej väder måste jag säga!

När Baby slutade jobbet i fredags påbörjade vi på "projekt trall", på lördagen blev det klart och vi myste i kvällssolen hela lilla familjen.. Förbannat underbart!


Mina fina killar..


Ibland vill jag bara äta upp honom, men det får jag ju inte..

Valborg spenderades naturligtvis därute också, korvgrillning med grannarna och fortsatt röjj med uteplatsen.. Bland annat de fula buskarna, som tidigare agerade del av staketet, fick sätta livet till. Mycket fräschare blev det!

Jacken fick naturligtvis vara med ute och mysa med oss, gåstolen gjorde sig himla bra på trallen.


Det lyser verkligen bus i ögonen på honom, han gör verkligen Busunge-mössan rättvisa!

Ikväll kommer fabror Tommy, faster Alina & kusin Celine till Sverigeland, ska bli sååå himla kul att träffa dom allihop! På fredag blir det lite kalas för Baby som fyller år, om vädret tillåter blir det grillning också.. Ser ut att bli en kanontrevlig helg!

Snart dags för hushållets Baloo att komma hem från jobbet, då blir det mat & bakning för hela slanten. Lägenheten är städad, tvätten är tvättad och så vidare.. Det enda som återstår är det roliga, sedan är vi redo för kalas. Hihi!

Pusshejs gott folk!




Förresten, mindre än en vecka kvar tills finaste Emelie kommer hem.. För att stanna den här gången. WHOHO, säger jag bara.. Who-fucking-hoooo! Det här kommer att bli bästa sommaren någonsin!


RSS 2.0