Heatland

Hej hopp mina kära läsare!

Igår blev det inge bloggande, var i Värmland hela dagen lång och när vi kom hem igen var det bara en snabb dusch och kudden som gällde..
Vi hälsade på hemma hos Babys pappa och co, kanontrevligt! Hemi var med och han gick hem hos dem också, inte förvånad egentligen.. Men ändå. Kul ju!

Eftersom att vi var borta igår så missade vi det lilla kalaset som hölls för lillasyster Myri som fyllde 19 barre igår. Synd, men det tänkte vi ta igen idag istället, så nu kilar vi över till Mami för kaffe och förhoppningsvis tårtor och bakelser så det står härliga till! Inte troligt, men jag lever på hoppet!

Hörs sen, Pusshejs!

Skink-frulle

Gick upp runt kl 9 imorse, rastade Hemi en sväng och sedan upp igen för att fortsätta med skinkan.. Orkade inte griljera den igår så jag gjorde det idag istället!
Efter cirkus 5 ½ timme i ugnen så både ser och smakar den färdig, och då bedömmer jag att den är det! Gott blev det också!

Nu surplar jag i mig kaffe och njuter av lite skönt gitarr-spel, fryser lite dock så jag måste nog hämta täcket.. Japp, så får det bli. Pusshejs!

The gift

Ni måste ju får se den-ultimata-julklappen!
Here it is:


Här är gitarren med personen som designat den, Mr Nikki Sixx..


.. Och här står gitarren i vårat vardagsrum, en Ovation Celebrity - Nikki Sixx signature modell.
Passar ganska bra va!

Nöjer mig med att säga att Baby blev riktigt jävla skitglad och väääldigt överraskad när han öppnade det stora paketet! Ett minnesvärt moment, det lovar jag er.

Och för er som fortfarande undrar vad det var som krånglade i början när vi skulle beställa gitarren, så kan jag nu berätta för er att det var en så fjantig grej som att mitt e-kort inte tillät transaktioner till utlandet.. Det var tydligen ett tillval man var tvungen att göra först. Efter att vi gjort det gick det snabbt som fasen!
Jag är så fruktansvärt tacksam att mami var med och hjälpte mig, annars hade jag fått panik flera gånger om.. Så, tack mami ♥

Snöbus & Kaffe

Nu står skinkan i ugnen, cirkus en vecka försenad med tanke på att julen redan varit och allt.. Men ändå, skinka är alltid gott!
Den skulle förresten blitt gjord tidigare, men när jag tinat den så upptäckte jag att den ju inte alls var färdigkokt och bara att griljeras, utan att det var välldans mycket mer jobb med den innan den var ätbar.. Vart så in i helvette trött då, så det blidde ingen skinka till jul.

Ikväll tog jag iallafall reda på hur man gör för att få den klar och sedan var det bara att köra, våga och vinn! Den blir väl klar runt kl 2 inatt.. Gott midnight-snack.

Idag har vi tagit två längre promenader med Hemi, killen är baskimej inte så liten längre.. Han växer helt galet fort! När vi hämtade honom var han ju bara en liten skrutt, nu är han i stort sett dubbelt så stor.. Huh. Han hoppar runt och fjönsar sig i varenda snövall han ser, dyker ner med nosen och sedan upp igen med hela ansiktet fullt av snö.. Han är sååå söt!

Jeanette tittade förbi idag också, kaffe och snick-snack stog på menyn. Alltid lika mysigt att träffas!

Nu måste jag ut och kolla skinkan, det luktar hur gott som helst här hemma!
Pusshejs!


Den kom, och den gick..

Nu är julen slut.. Blir alltid lite ledsen i hjärtat när den passerat, hela december fram till julafton tycks ju stå helt jävla still och så när dagen kommer så bara tjoff, pang, bom så är den slut!
Balle, men men.. Det kommer ju en till nästa år, och då blir det en väldigt speciell julafton.. Det vill jag lova! ♥

Iallafall, julhelgen har varit alldeles perfekt.. Precis som jag önskade att den skulle vara! Orkar inte gå in på några detaljer just nu, så ordet perfekt får helt enkelt summera hela baloan. En sak måste jag säga dock, den-ultimata-julklappen till Baby gick hem! Som förväntat ioförsig, men ändå.. Ap-kul!

Nu ska vi hyra en film och njuta av att vi båda är lediga imorgon, vi hörs gott folk!
Pussnatti!

Sover, äter, sover igen..

Det är helt galet, och ni tror säkert att jag överdriver när jag säger att jag sover hela tiden, men det är sant.. Jag är garanterat den tråkigaste människan på jorden! Det är iallafall vad Hemi tycker, den lille busen vill ju att jag ska leka med honom hela tiden! Stackars lilla tussen, tur att husse är hemma.

Ska ta tag i saker och ting nu och handla lite mat, är hungrig som tusan! Lutar åt hemmagjorda hamburgare idag, känns lagom fläskigt och gott.

Pusshejs sålänge!

Fruktansvärd olycka..

Vädret må vara vackert och fridfullt ute, men här inne är det andra bullar. En orkan har nämligen dragit in över matrummet och inte lämnat en enda del av varken pepparkakshuset eller trädgården oberörd!
Tragiskt.. Mycket tragiskt.


Taket har rasat in, snögubbarna har vält, haren är borta och tomten saknar en sko..
"Orkanen Malin" är den värsta orkanen som någonsin drabbat pepparkakeland!

Synd att jag inte kunde hålla mig till julafton åtminstone.. Men gott var det allt!
Nu blir det en pink-vända och sedan bingen, imorgon vankas det jul-stök hemma hos Mami! ♥

Dagen, före dagen, före dopparedagen.. Iiih, jag tror jag spricker!
Pussnatti allihopa!


Uppe med tuppen

Japp, idag var vi uppe med tuppen.. Som vanligt egentligen, men idag har jag inte somnat om lika hårt som igår, utan bara vilat ögonen lite tills det var dags för lillen att käka frulle. Skönt att känna sig lite utvilad iallafall!

Nu ska jag svida om och dra mig ut för en liten promenix, ska ta med mig kameran och se om jag kan få några fina bilder på Hemi. Vi hörs senare!

Pusshejs!

Nyttigt?

Har precis avslutat en middag bestående av donkan-mat.. Den här dagen har alltså varit allt annat än nyttig! Men jag orkar inte bekymra mig om det just nu, har annat i livet att tänka på och glädjas åt! Lyckliga jag!

Nu ska jag hänga lite tvätt, ta ut lillen och pinkelura och sedan slå huvudet på kudden.. Trots att jag sovit som en gris i stort sett hela dagen så är jag fortfarande hur trött som helst. Hoppas på en mer energi-rik dag imorgon!

Pussnatti alla fina läsare! ♥

Måste äta då, måste sova då..

Jag har sovit i stort sett hela dagen, enda gångerna jag rest mig ur soffan har det varit mat-fix eller kiss-vändor.. Någe mer har jag faktiskt inte gjort idag, har varit en riktig jävla soffpotatis! Men det tycker jag att jag förtjänat, så ångest tänker jag baskimej inte ha.

Nu sitter jag med färg i hår och ögonbryn, ska snart tvätta ur det och fixa till mig lite.. Sen blir det tvättstuga, lite städning, ett besök på berget och efter det eventuellt gå förbi farsan Baloo och hämta lite värmeljus!

Så, klockan är alltså cirkus 17, och nu börjar min dag? Jaha.. Man får ha sådana dagar också.
Pusshejs!


What the fuck?!

Hemi somnade om efter maten, den här gången lade han sig dock dryga en centimeter från min fot så jag tänkte att jag kunde passa på att hoppa in i duschen.. Sagt och gjort!

Vanligtvis när man försvinner ut ur rummet så tar det max två sekunder sen är han där han också, och duschar man så hör man honom pipa lite men då är det bara att prata med honom så att han vet vart man är sen är det ingen fara. Den här gången däremot så hörde jag inget pip, ropade till och med på honom när jag var klar men han kom inte.

Skönt!, tänkte jag, han gick och la sig igen! Gick ut i hallen och förbi skostället, helt otroligt.. Båda tofflorna stog kvar på sin plats! Duktig kille!

Sen går jag vidare till tvrummet.. Tittar på mattan och blir helt ställd. Där ligger en grytlapp. Vad i helvette?! Huuur faaaan fick han tag i den?! För dem som inte varit hemma hos oss i vårat kök så vill jag berätta att vi har sådana där gamla köksskåp med en krok man måste öppna för att få upp skåpet.. Det går alltså inte bara att dra upp det.


I det här skåpet ligger alla grytlappar..


Såhär ser kroken ut.

Den enda logiska förklaringen är ju naturligtvis att skåpet inte var ordentligt stängt och att han lyckades peta upp det med nosen.. Skåpet är ganska högt (iallafall för Hemi), och inte kan det väl vara så att vi har skaffat oss en flygande hund? En flygande hund som dessutom förstår hur man öppnar ett gammalt köksskåp?

Nääää.. Men bra skumt är det. Speciellt med tanke på att jag aldrig lämnar skåpdörrar öppna.. Hmm..


Busted

Nu ska jag försöka smyga ut i köket och lägga upp mat till Hemi utan att han märker att jag går..
Inte jättelätt när han ligger som han gör:


Precis mellan mina fötter.. Tror att jag kommer att bli avslöjad.

Sliten

Finns inget som heter sovmorgon när man har en liten plutt att gå ut med, måste erkänna att jag är lite småsliten.. Men som sagt, jag tycker att det är mysigt med tidiga mornar (speciellt när det snöar ute) och dagarna har aldrig varit längre! Hör så positiv jag är, haha!

Det är snart dags att fixa lite mat till lilleman, passar på att fixa lite frulle till mig själv med.. Har druckit kaffe sedan halv 6 imorse, dags att fylla magen med något annat känner jag.

Pusshejs sålänge! ♥

Världens snabbaste indian?

Nu är filmen slut, vi såg The world's fastest indian ikväll.. Riktigt mysig film! Men jag satt ju som på nålar hela tiden, trodde att det skulle skita sig för honom. Men icke sa nicke, vilken krutgubbe!

På svenska heter filmen Citronträd och motorolja, och jag måste säga att det nog är en av de sämsta titel-översättningarna genom tiderna.

En sista kissvända nu och sedan sängdags, vi hörs imorgon!
Pussnatti ♥

Bildbomb

Sådärja, nu går vi igenom helgen i bilder!


Fikat blev av, super trevligt! Och ett första möte mellan Hemi & August..


.. dom verkade tycka om varann!


Fikat turned in to spelkväll, gissa vem som vann?! Ingen svår fråga.. jag vet.


Hemi tyckte att vi var pisstråkiga, så han gick och la sig.

Som ni ser, en riktigt trevlig fredag! Tackar för den!
Igår, lördag, tog vi det bara lugnt.. Fick besök av Jonas, Tommy, Ralle och JB på kvällskvisten, senare kom även Halena förbi. Det blev lite myskväll med öl och Jurassic Park. Inge fel!


Idag har vi varit ute och lekt massor i snön, så nu kommer lite bilder på bus-Hemi!


Snö är som sagt riktigt roligt!


Kamerablixten däremot, den är mindre kul..


Här fick han dock till en pose, det lilla charmtrollet ♥

Det var våran helg det, lugn helg med trevliga aktiviteter och gott sällskap! Underbart!
Idag har vi även varit och hälsat på uppe på berget, lite kaffe dracks det och så fick Tommy sin julklapp. Verkar som att den gick hem! Hihi! Efter det svängde vi förbi Mami och sa hej, alltid lika mys.

Nu ska vi slå på en rulle och kura ner oss i soffan, för det är vi värda.
Hörs en sväng sen igen, Pusshejs!

Älska snööö

Hej alla goingar!
Har haft en bloggfri helg, som ni säkert märkt.. Har inte haft tid att sätta mig i lugn och ro vid datorn. Full rulle hela dagarna! Nu måste vi koka ihop något att äta här hemma, är ap-hungrig! Sedan ska jag sätta mig här igen och lägga upp lite bilder från helgen.. Så kika in här sen!

Pusshejs sålänge!

Lunch avklarad

Snart kommer Baby hem, då är det helg! Skönt! Ska snart ut och ränna lite, senare blir det eventuellt fika hemma hos oss. Kanon-trevligt, om det blir av!

Kan knappt fatta att den här veckan snart är slut, det innebär ju liksom, ba, typ att nästa vecka är det ju förihelsike julafton! Jag kan börja räkna ner PÅ RIKTIGT! Fyfan vad lycklig jag är, haha! Och snöar ute gör det också, massor! Iiih!

Nej nu lägger jag av, sorry.
Pusshejs!

Jävla krångel..

Kunde inte logga in på blogg.se igår, därför blev det inga fler inlägg.. Alltså inte mitt fel!

Tog lite fler bilder igår när vi var ute och busade i snön men upptäckte efter en stund att jag glömt sätta i minneskortet.. Det satt kvar i datorn. Blev så in i h-vette trött då så jag sket i kameran. Surstrut som jag är. Men jag ska bättra mig, idag blir det fler bilder!

Men först blir det mer kaffe, Pusshejs på er!

Photos

Här kommer lite bilder av den lille rackarn som jag tagit nu idag:

Först var vi ute och lekte lite i snön, snö är kuuul!


Grisen är rolig, passade på att ta ett kort medans han lekte med den..


Sedan upptäckte han kameran, då vart den plötsligt roligare.

Han är bra söt.. När han sover. Haha! ♥
Ser ni förresten att öronen reser sig upp mer och mer?

Nu ska vi äta lite och sen ut på äventyr, Pushejs!

Walking in a winter wonderland..

Sitter här med min kaffekopp, Hemi sover på min fot och snön yr utanför fönstret.. Lycka.

Fick en kommentar av Myri i det senaste inlägget, fler Hemi-bilder önskas.. Ska bli! Skyll er själva säger jag bara, haha. Ska ta ett kort på honom i snövädret idag tänkte jag, får se om ni ser honom.. Lite "Where's Waldo" stuk, kul va?!

Nej nu ska jag måla på naglarna lite, hörs sen.
Pusshejs!


Sisådär va..

Filmen var helt okej, inte lika läskig som jag trodde att den skulle vara. Säkert inte läskig alls för vissa, men för harar som mig är det värre.. Tur att jag har Baby ♥ som jag kan krypa upp till!

En sista pink-tur med lillen nu, sen är det sängen som gäller.. Helt galet trött, är ju förfasen fullt ös här hela dagarna.. Och så gjorde säkert glöggen sitt också. Men vi hörs imorgon igen, får se vad som händer och sker då! Späääännande.. Höhö.

Pussnatti!

Glögg-mys

För er som missade intervjun och låtspelningen i radio imorse, här (http://sverigesradio.se/sida/sandningsarkiv.aspx?programid=67) kan ni gå in och lyssna på det! Klicka på det översta alternativet (11-11.30) och dra fram plutten lite så kommer ni till rätt ställe i sändningen.

Nu har vi slagit oss ner i soffan med varsit glas glögg med is och ska titta på filmen Predators. Jag får nog ta och krypa under Babys täcke, annars blir jag rädd i brallan..

Hörs sen, Pusshejs!


"Familje-recept", glögg med is. Precis så skall det drickas!

Bus-tuss

Den lille har precis käkat mat och varit ute på en kiss-vända, nu ligger han och sover på min fot i vanlig ordning.. Han är helt underbar, galen och tokbusig, men uuunderbar!
Svärmammi är på G hit för att hälsa på oss & Hemi, myspys! Blir kaffe till det, eventuellt proppar vi i oss ett par muffins också.. När vi ändå är igång och fikar liksom.

Pusshejs sålänge! ♥


Stolt som en tupp!

Kan man bli annat än stolt som en tupp?! Grym intervju och lika grym låt, fyfan va häftigt! Nu jävlar är ni igång på riktigt grabbar! Grattis som faaaan!!


Midnite Eve is tha shit!

NERVÖS!!

Mitt hjärta håller på att hoppa ur kroppen, jävlar vad nervös jag är!
Sätt på Radio Västmanland förfan!

Pigg & go

Japp, klubbad säl var ordet! Skönt som tusan, sov hela natten gjorde vi också! Inge fel!

Nu sitter vi här och vaknar till lite, eller ja.. Jag gör det iallafall, lillkillen ligger på min fot och sover. Det är såå mysigt! Dricker kaffe och bara softar, värre kan man ha det alltså.. Jag trivs ganska så jättebra faktiskt! Får bli lite mer kaffe nu, vi hörs senare gott folk!

Pusshejs!


Här ligger han nu, vårat lilla hjärta ♥


Midnite Eve on tha radiooo!

Imorgon runt kl 11 tiden så föreslår jag att alla som har tillgång till en radio slår på P4, det är nämligen så att Midnite Eve spelas då! Har ni inte någon radioapparat i närheten så kan ni ju alltid gå ut på http://sverigesradio.se/vastmanland/ och lyssna där!

Nu drar vi knoppen här hemma, jag är egentligen inte så jättetrött men är det någon som behöver sova så är det jag.. Kommer förmodligen att somna som en klubbad säl när jag väl slår ner huvudet på kudden.

Vi hörs imorgon alla glada, Pusshejs på er! ♥

Koppel-träning, check! √

Den här dagen har bara flugit förbi, nu är klockan helt plötsligt halv åtta.. Lite tråkigt att dagarna går så fort ibland, men just nu gör det inte så mycket. Ju fortare dagarna går, desto snabbare blir det ju julafton! Tiihii!

Halena har varit här och hälsat på idag, alltid lika kul! Vi var ute en hel del med Hemi, den lille rackaren börjar bli riktigt sprallig och nyfiken nu så vi provade med koppel idag. Det gick faktiskt bättre än väntat! Skönt, nu kan vi börja gå ut och gå på riktigt. Övade dessutom lite på "sitt" nu på kvällskvisten, även det gick bättre än vad jag trodde! Vilken duktig lite kille vi har fått va, jag är så stolt!

Nu ska jag hoppa in i dsuchen, känner att jag behöver fräschas till lite. Haha!
Drar in ett inlägg senare, Pusshejs sålänge!


Måndag

Har varit ute på lite ärenden idag, Hemi har naturligtvis varit med hela tiden. Han är såå duktig!
Nu blir det att vila lite i soffan, snutten ligger och sover och då passar jag på att vila lite jag med.. Precis som när man har en bebis va, passa på att sova när ungen sover? Haha, ja.. Men han är ju våran lilla bebis så varför inte!

Vi hörs senare gott folk, Pusshejs!

Slutt

Avrundar dagen nu med en sista kiss-vända, sedan är det sängdags.
Har varit en riktigt mysig dag, inte gjort någe speciellt utan bara varit.. Precis som vi brukar göra på våra söndagar. Helt perfekt!

Slog på två filmer på kvällskvisten, först Crank - High voltage och sedan Livet från den ljusa sidan. Den första måste jag ju säga var aaaningen överdriven, verkar lite som att den gjordes mest för skoj skull.. Inte alls lika bra som ettan, men den var helt okej. Livet från den ljusa sidan däremot är helt underbar. Klockren film!

Nej, nu går vi ut. Vi hörs imorgon!
Pussnatti!



Ps. Hemi luktar helt otroligt gott nu, man kan till och med säga att han luktar sagovärld! ♥

Segar söndag

Vi stryker omkring här hemma och bara är, jag älskar våra söndagar! Hälsade på hemma hos Mami för ett tag sedan, allt gick kanon bra! Men är jag förvånad..? Nä.
När vi kom hem var det dags för lill-killens första bad, inte sådär jätte uppskattat men det släppte mer och mer hela tiden! Nu ligger han på mattan, sover och torkar lite. Mys-killen!

Maten är på G, blir ost/skink/broccoli paj idag, ooootroligt gott! Jävlar vad hungrig jag är känner jag.. Aja, den som väntar på något gott.. Right?

Pusshejs sålänge! ♥

Tröttmössa.

Godermorgon godermorgon! Alla sovit gott?
Det har vi gjort här hemma, är visserligen helt galet trött med tanke på att det blir mycket spring med Hemi, men det gör ingenting.

Baby står och steker ägg i köket, mys-frulle vankas denna 3:e advent. Det är inte bara 3:e advent förresten, idag är det ju den 12:e december.. Det innebär att jag & Baby har varit tillsammans i ett år just idag! Bästa året i hela mitt liv, utan tvekan.. Han är det bästa som har hänt mig och jag är så lycklig med honom så att jag tror fan inte att det är sant!
Mitt hjärta, min bästa vän, min själsfrände ♥
Jag älskar Dig!

Nu är frullen klar, hörs senare!

Flååt..

Ber om ursäkt för en kass uppdatering idag, vi har haft fullt upp heela dagen!
Började med att gå på julmarknad, Hemi var med och jag kan inte ens räkna på mina två händer hur många gånger vi blev stannade av främmande människor som kom med sina oooohhh och aaaaaahhh. Hur kul som helst!

Efter marknaden bar det iväg hem till Pappa & Kina för lite fika, senare blev fikat glögg-kväll.. Helt galet trevlig kväll som ännu senare fortsatte hemma hos Jonas & Mathilda, lika trevligt där!
Hemi var med hela tiden, busade, myste & sov.. Inga protester över huvud taget. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, han är verkligen helt perfekt där här lilla vovven! Hur stolt blir man inte?! ♥

Nu har vi avrundat kvällen här hemma med lite oboy och mackor, dags att sova nu.
Pussnatti!

Haha!

Måste tacka Jocke för en rolig kommentar i det föregående inlägget, tyvärr var inte krabba rätt svar! Det är förresten meningen att det ska se ut som att tomten är på väg ner i skortstenen.. Men det lyckades jag ju uppenbarligen sisådär med, haha!

Baby kokade ihop lite midnight snax nyss, baconinlindade champinjoner med farinsocker. Helt galet gott! Inte sista gången han gjorde det, det vill jag lova!

Jag skrev tidigare att vi siktade på en riktig Kalle Anka gran i år, och hej hoppsan vad vi lyckades med det! Den vart sååå vacker! Så nu ligger klapparna där dom ska vara, tihii. Går dock inte att få en bild som visar hur fin den verkligen är, svårt att fånga den mysiga belysningen och så vidare, så jag skippar det. Ni får helt enkelt komma och hälsa på!

Nu ska vi dricka upp glöggen vi har i glasen och sedan krypa i säng efter att ha haft en av de mysigaste kvällarna någonsin. Jag är så lycklig så jag tror tamejfan att jag går sönder snart! Vi hörs imorgon igen, då väntar ännu en mysdag med fika och julmarknad.

Pussnatti kära läsare! ♥

Fäääärdigt!

Efter ett par timmars pyssel så står nu huset färdigt, huur kul som helst har vi haft!
Som ni säkert förstår på bilderna, som kommer här:


Gissa vilken uppsättning som är min, den här..


.. eller den här? Vinnaren får en puss av Hemi!


Hej lilla grisen!


Här är slutresultatet. Finn ett fel! Svaret hittar du längst ner i inlägget..

Nu fortsätter våran myskväll med julgrans-uppsättning och glöggdrickande!
Pusshejs med er!

Hemi hälsar voff!











--> Svar: Brevid skorstenen sitter Påskharen.. lite fel årstid kanske?


Husbygge!

Middagen ligger nu i magen på både oss och Hemi, gott gott!
Nu ska vi bygga pepparkakshus, sooom jag har längtat! Haha!

Pusshejs!


Materialet är framplockat!

Fullt ös medvetslös

Dagen började tiiidigt, men de gjorde absolut ingenting.. Att vakna upp med Hemi vi sidan av sängen var allt annat än jobbigt! Det går fortfarande som på räls med den lille rackaren och det blir bara bättre hela tiden, älskar honom såå!

Har varit ute och åkt bil idag, en vända till ÖoB för att handla en massa tuggisar och sedan vidare till moster för att få lite smått&gott till lill-killen. Helt perfekt, inte ett klagomål från honom alls.. Inte ens ett pip! Perfekt hund? Eeh, aa!

Nu ligger han och sover, snart dags för en liten kiss-vända. Bara mysigt!

Filmade honom när vi lekte lite imorse, ska fråga lillebror om han kan guida mig så att jag kan lägga upp klippet här på bloggen utan att använda youtube, vore rätt skönt att slippa krångla.

Det var det, Pusshejs sålänge!

Trollkarlens lärling

Det här har varit bästa dagen på länge, allt har gått som smort! Hemi verkar trivas som fisken i vattnet här hemma, nyfiken i en strut är han så han strosar runt, nosar och ser sig omkring. Helt underbart!
Han börjar dessutom bli tillräckligt bekväm för att busa, det är något man måste se för att förstå hur sött det ser ut när han skuttar omkring. Ska försöka få in filmklipp på det imorgon!

Det blev lugnt ikväll, film-mys delux. Hyrde Trollkarlens lärling.. Gryyym film!
Nu ska jag och min lilla familj sussilussa ♥

Sov gott allihop, vi hörs imorgon.
Pussnatti!

Lyckorus

Nu har vi precis varit ute på den andra kiss-vändan för idag, han är helt klockren den lilla rackaren! Och snö verkar han gilla också, precis som matte! Haha!

Åååh, jag är så jäääävla lycklig!

Tårögd och varm i hjärtat

Nu har vi käkat lunch och bänkat oss i soffan.. På mattkanten ligger en liten vit lurv och sover.
Går inte att förklara hur det känns i hjärtat, jag är alldeles varm och jag kaaan bara inte sluta titta på honom! Han är helt fantastikt, vackraste hunden på jorden och det säger jag inte bara för att jag är matte.. Det säger jag för att det är sant.

Han heter Hemi, och han är våran! ♥


Han följer oss vart vi än går.. åh..


Mina två favoriter!


Ropade Hemi och han tittade upp!


Och här ligger han nu.. Vårat hjärta.

Öronen håller på att ställa sig upp, finns inte tillräckligt med styrka i dom än dock så nu ligger dom lite som dom vill, hihi! Det var några av alla bilder som tagits, och mer blir det hela tiden! Tråkigt nog så gör inte bilderna honom rättvisa, han är såååå mycket sötare i verkligheten!

Nu ska vi skåla med lite muljust och fira tillökningen, Pusshejs!

God Tussedag!

Nu bär det iväg, spricker av lycka! ♥
Senare idag kommer det bilder, eventuellt en liten filmsnutt och såklart tussens namn!

Pusshejs på er!

Tussedagen närmar sig!

Nu rundar vi av denna dag av en enkel anledning, att det ska bli morgon tidigare! Imorgon är det tussedagen, som vi har väntat! Helt sjukt, känns overkligt att det är imorgon vi hämtar honom.. Fucking imorgon!

Kommer knappast att kunna somna direkt, men jag gör ett försök. Om inte annat så kanske jag får ett lycko-rus-ryck och drämmer huvudet i sänggaveln och svimmar.. Reservplan.

Hörs imorgon allihopa, får se om jag hinner slänga in ett inlägg innan vi åker (gör jag säkert, kommer förmodligen att vakna tiiiidigt!), annars hörs vi senare under dagen.. Och då kommer även första bilden på tussen upp här i bloggen.. Så kolla in om ni är nyfikna!

Pussnatti med er, sov gott ♥

Bak-ryck!

Nej jag har inte fått stjärt-spasmer, men jag fick ett ryck att baka!

Gjorde om chokladmuffinsarna som jag brukar baka till vanilj/vit-choklad muffins, ingen större förändring rent receptmässigt, men smaken är en helt annan! Och enligt Baby vart dom kanon goda, whoho!

Eftersom att jag gjorde om dom lite så lär jag ju få hitta på ett namn för det "nya receptet", väljer att kalla dom för Vintermums! Tiihii, finurliga Berta is in dah hooouseee!


Ser dom goda ut?

Sådär, nu ska jag försöka få igång tv'n igen (blev nå strul när jag skulle genomföra en uppdatering.. går bra för mig idag?) och dricka muljust!
Kan det inte bara vara imorgon nu? Vavava??

Pusshejs! ♥

Lunchdags

Nu är vi uppe hos oss för att käka lite lunch, gott gott! Det blidde inget kaffe på Landora, jag lyckades slå kaffekannan i dörrkarmen när jag fyllt den med vatten så att allt gick i kras och golvet blev helt dyngsurt.. Känns sisådär måste jag säga. Fick bli en kanna kaffe från cafét istället, gjorde ingenting alls!

Halena ringde när jag var på plats och frågade om jag ville hänga på henne, Tess & Gusten en sväng till Kungsör på loppis.. Och visst ville jag det! Så dom hör nog av sig snart och då bär det iväg.

Pusshejs!

Yeeees..

Sådärja, allt som behövdes var en dusch och lite julmusik. Nu är jag på topp igen!
Nu ska jag gå och våldgästa Landora och få i mig lite mer kaffe, vi hörs snart igen!

Iiiih, imorgon kommer tussen hem!

Pusshejs!


OVK

Tidig morgon, igen.. Kände mig faktiskt liite bättre igår så jag hoppades på att få sova lite längre idag, men icke.. Halv 6 var jag uppe och hosta. Whoho! Aja, ska inte gnälla mer nu.. Men frisk luft har ju uppenbarligen inte hjälpt, så jag får väl supa bort baskiluskerna då!

Spelade ingen roll om jag hade sovit den här morgonen förresten, det plingade på dörren kl 8 och då var det OVK som gällde.
- OVK?! Vadfan är det undrar ni?
Joo, det fick jag reda på igår kväll när våran jävl.. host, vaktmästare, kom förbi vid halv 21 tiden och ville dubbelkollla att vi visste att det var OVK idag.
OVK?, frågade jag, varpå han klämmer ur sig ett av sina %&/#¤ hån-fniss och säger: Ja, ni fick lapp i brevlådan för en månad sen.. ObligatoriskVentilationsKontroll.
- Jaha, är det så det heter, jaja.. Hmm..

Alltså, det är ju logiskt att han kallar det för OVK, hade jag varit i ventilations branschen så hade jag säkert förstått vad han pratade om. Men jag kan inte sånt, och jag är inte intresserad av att lära mig heller (förrens jag vet att jag kommer ha nytta av det), så att komma med sina förbannade fnysningar och leka besserwisser i MITT HUS har han fan inget för!
Nästa gång han klämmer ur sig något om ventiler eller torktumlarfilter så slår jag till honom.. Eller så säger jag till honom. Får se vilket humör jag är på.

Förresten så har han säkert hittat på den där jävla OVK benämningen själv.
Gubbe.

Nu ska jag dricka kaffe och försöka vända denna skitmorgon till den bästa!
Pusshejs med er!


Nattinatt

Filmen gick hem! Den är bra, hemsk som fan, men bra! Att den dessutom är baserad på en verklig händelse gör den ju bara ännu bättre.

Nu ska vi krypa ner i bingen, tror inte att jag kommer att kunna somna direkt men försöka går ju alltid. Fan vad jag hatar att vara förkyld! Men men, inte vara vrång nu.. Hörs imorgon kära läsare!


Pussnatti!



Ps. Idag är det dagen, före dagen, före tussedagen! Tiiihiii!

Movie-time

Köpte filmen Alive idag, 5 spänn på röda korset. Vilket klipp! Tror att jag är den enda i världen som fortfarande köper VHS filmer, menvafan.. Billigt är det och funkar gör det!
Baby har inte sett den, så nu bäddar vi ner oss i soffan och laddar upp för en hyffsat deprimerande film.

Pusspåer!

Home at last

Lååång dag på IKEA! Har aldrig varit därinne så länge förut tror jag, men det var så mysigt att gå runt och kolla på grejer med tjejerna och lillkillen så de gjorde absolut ingenting! ♥
Käkade dessutom årets första julbord när vi var på plats, jättegod julbuffé för 79 kr (med IKEA-kortet) måste jag säga! Summa-summarum, en riktig mysdag!

Nu steks det blodpudding för fullt, tvätten ligger i maskinen och så vidare.. Effektiv dag, minsann!

Hörs sen, Pusshejs!

Ooops!

Råkade somna om, som vanligt, och fick helt plötsligt stressa lite nu! Balle.
Ska möta upp Halena, Tess & GusGus, vi ska först uträtta ett ärende här i stan och sedan fara iväg till Örebro för lite julshopping. Ingen shopping för min del dock.. Eller ja, ska försöka hålla mig iallafall!

Nu, borsta gaddarna! Ha en kanon dag allihop!
Pusshejs!

Suuuuck..

Nej, detta är inte ett tidsinställt inlägg.. Jag är vaken. Suck. Bajs.
Så, det får väl bli honungste för min del då!

Godmorgon! Pusshejs!

Färdig!

Efter några timmars arbete är jag nu klar, svårt som faaen att måla när man har rethosta måste jag säga.. Och värre blir den, får se hur det kommer gå att somna nu.. Bläk.

Gör ett försök iallafall, sov gott allihop.
Pussnatti!

Mami-mys

Kom precis hem från en sväng hos mami, drack lite glögg och mös bara. Alltid lika trevligt!

Nu ska jag sätta igång ett målar projekt här, spännande va?
Resultatet får ni se någon gång efter julafton!

Pusshejs sålänge!

Snutten

Baby var helt slut efter efter jobbet, så jag skickade in honom i duschen och tog tag i dammsugandet själv. Nu är det riktigt super cleant här hemma, sköönt!
Lyckades däremot med det omöjliga, bröt av munstycket när jag dammsög mattan i köket.. Inge irriterande alls, nejnej.
Måste köpa ett nytt innan torsdag, när tussen kommer hem lär vi ju få dammsuga varenda dag. Inte mig emot! Allt för tussen! Dessutom kommer vi ju få det rent i övrigt, inte fan drar man fram dammsugaren för att endast dammsuga mattan i tvrummet.. Då kör man ju naturligtvis igenom hela lyan när man ändå är igång!

Tror aldrig att jag skrivit dammsugare/suga så många gånger i hela mitt liv..
Nu blir det en lussebulle till tror jag baskimej. Gott skit!

Pusshejs!

Sådärja!

Nu är grovstädningen klar, Baby får dammsuga när han kommer hem annars blir han arg för att han inte får hjälpa till. Haha, sötnosen.

Halena kom nyss hit, så nu blir det kaffe och lussebulle!

Pusshejsvejs i blåbärsskogen!

Små-städ

Nu har den underbara trion (Maddi, Falli & Jibroo) gått tillbaka till sina arbeten, så nu ska jag sätta igång och städa lite tänkte jag. På med julmusik på högsta volym och fram med trasorna!
Kan inte ens tycka att det är liiite tråkigt att städa nu, med musiken och all snö ute, är så lycklig i hela kroppen!
Inget kan pajja den här känslan, ta er i brasan alla neggisar!

Pusshejs for now! ♥

Frisk luft?

Ja, kanske är det just frisk luft jag behöver för att bli frisk.. Frysa ihjäl baskiluskerna?
Jag chansar på det.. Tar mig en liten sväng ner till Landora för att hälsa på Maddi & Jibroo, kanske även går förbi cafét en sväng för att säga hej till Halena. Härligt!

Vet ni förresten? Idag är det dagen, före dagen, före dagen, före Tusse-dagen!
Iiihihih! Längtar ihjääääl mig!

Pusshejs med er sålänge!

Snor..

Jävla-idiot-jävel, tänker ni säkert när ni ser tiden för det här inlägget.. Vafan gör hon uppe nu?!
Enkelt svar.. Jag kan inte sova. Är alldeles för täppt i näsan för att ligga ner.

Bajs. Men jag tycker ju som sagt att det är mysigt att vara uppe tidigt på morgonen, så nu har jag fixat mig en kopp med honungste och myser lite framför tv'n samtidigt som jag springer ut och in i köket och snyter/hostar upp nattens skörd.

Skål på er!


Söndags-mys

Japp, precis vad som står på schemat. Bara softa och ta allt som det kommer.. Skönt!
Har lust att klä på mig maaassor med kläder och gå ut och fånga snöflingor i munnen.. Det är såå vackert ute nu! Alldeles pirrig i kroppen här, tiiihiii.

Nu ska vi snart ta oss i kragarna och fixa vecko-handlingen. Perfa.
Hörs senare gott folk!

Pusshejs! ♥

Slut för idag..

Sista svängen på filmen nu, passar på att säga godnatt till er.
Sov gott, vi hörs imorgon.

Pussnatti!

Tröttmössa..

Japp, de sista julkapparna är nu inhandlade. Kanon skönt!
Blev även en liten julkapp till oss själva, jag och Baby köpte nämligen en filmkamera! Helt perfekt att ha nu när vi får tussen ju! Ska se om jag kan få ut lite klipp här i bloggen sen, om ni vill se förstås?


Snygg va? Dålig bild dock..

Nu ska vi slå in lite julkappar, hörs senare!
Pusshejs!

Make your dreams come true..

Flaxa som en fågel
Hoppa som en fisk
Sitt ner, stå upp
Önska, önska, önska!

- Nalle Puh ♥

Spontant tamejtusan!

Igår blev det kaffe minsann, och diverse andra gotte-grejer. Spontan och riktigt trevlig kväll!
Tackar för den!

Snart är det dags att sätta på sig ansiktet, sen bär det iväg till Örebro för lite julklapps-shopping!
Ha en trevlig dag allihop, Pusshejs!


Snöväder

Har precis varit och käkat thaimat med underbara-folket, gott och ap-trevligt måste jag säga!
På vägen hem körde jag GusGus i vagnen, lekte tittut och körde lite rally i snövädret.. Så jääävla mysigt!

Nu blir det att värma sig lite, är frusen om fossingarna.. Sätter nog på lite kaffe.
Myspys. Pusshejs!

Julpyssel & myspys

Maddi & Falli kom hit på kvällskvisten, vi käkade lite mat och sedan satte vi igång att baka pepparkakor.
Huuur mysigt som helst!


Maddi i bakar-tagen


Men vad är det hon bakar..? Gissa & vinn en röd bil i valfri färg!


Falli är i full gång med att göra..


.. en fisk.


Inga pepparkakor utan nonstop!


Favvo-mupparna! ♥


Ett av Maddis uuursnygga konstverk


Här är mitt slutresultat, har kluddat över namnet i det första hjärtat..
Tussens namn är fortfarande hemligt, tiiihiiii!

Som ni förstår så har vi haft en kanonmysig kväll.. Nu blir det film!
Pusshejs!

IIiiiihh!

Myri ringde förut och meddelade att den-ultimata-julkappen hade landat i brevlådan hemma hos Mami, fyyfaaan vilken lycka! Kunde inte hålla mig, slet upp förpackningen och klämde & kände lite.. Underbart.
Fick en liten lycko-tår i ögat, det är den mest perfekta presenten jag köpt någonsin!

Iiihihihi!
Pusshejs igen!


Sösyyld..

Jaha, nu har jag gått och blitt förkyld.. Kände att det var på gång i förrgårkväll, men tänkte (dum-kaxig som vanligt) att de ju inte blir nåt av det här.
Men ack.. Igår morse vaknade jag av att Beckham stog och övade straffskott med mitt huvud och som om det inte vore nog så hade jag av någon konstig anledning svalt en spikfylld tennisboll under natten..?!

Konstigt.. Förstog ingenting.
Dåligt mådde jag iallafall, lite bättre blev det efter att ha umgåtts med Tess, Halena, Pelsa & GusGus.. På kvällen låg jag dock som en klubbad säl igen.
Stackars mig va?

Har varit nere och hälsat på Maddi & Jibroo, druckit lite kaffe och så vidare..
Nu är det lunchdags, vilket innebär mer kaffe för min del.

Pusshejs!

RSS 2.0