And the winner is..

Priset för bästa/torraste skämtet denna helg går till Baby:

Jag: Vad kostar det att dra om el i ett hus, är det dyrt?
Baby: Jaao, elektriker är ju aldrig billigt direkt.
- Men det klart, har man kontakter så..

Ljuset i tunneln? Är det du?

Igår damp posten ner i brevlådan i vanlig ordning, nyfiken i en strut som man är så ålade jag mig till dörren och fick till min stora besvikelse se en stor hög med reklam på golvet..
Stor suck, tänkte jag.. Men såg sedan att "innerfliken" av brevlådan inte var helt stängd och då slog det mig, jävlar i helvette tänk om det är mitt bälte!

En uppspelt, halt tjockis skyndade sig med kryckorna i högsta hugg fram till dörren, drog i sin iver sönder innerfliken (oops..) och upptäckte att det ju faktiskt satt ett paket fastkilat i lådan. Whoho!!
Och det var mitt stödbälte, whoho! Jävlar va fort det kom! Whoho!

Virade på mig bältet direkt och ja.. Jag kunde tamejfan gå igen! Eller ja, gå och gå, men iallafall ta mig omkring i lägenheten utan kryckor igen. Vilken lycka! Nu återstår att se hur länge denna glädje håller i sig, vill inte jinxa det nu men det känns åtminstone lovande! 

Håll tummarna för mig!
Pusshejs med er! Och tack för alla goa ord, guld värt!


Amputera skinkan?

Japp, diagnosen är ställd sedan ett par dagar tillbaka och det är alltså foglossning jag lider av.. eller ja, foglossning-from-hell för att vara exakt och ja, jag säger lider av för det är precis vad jag gör. 
Det vart bättre en sväng, men tjipptjopp så blev det värre och efter det blev det lite värre ändå. Lysande.

Har hämtat ut kryckor på vårdcentralen, men blev inte riktigt som jag hade hoppats.. Att hoppa på dom kommer inte på fråga då man ju faktiskt använder musklerna i ryggen som hjälp att ta sig framåt och dessutom måste svänga med det ömma benet en del, och det går bara inte..
Jag använder dom istället som stöd när jag försöker gå, blir lite som att gå på alla fyra med väldigt långa framben, och jag har sett mig i spegeln när jag vankar förbi och det ser fan inge bra ut.. Långsamt går det också. Inge frustrerande alls.......... Nääää.............................
Inge jobbigt alls när man får en spark på blåsan och helt plötsligt blir så jävla kissnödig att man tror att man ska göra ner sig där och då och måste skynda sig så in i helvette till toan.... Näääääääää.........................

Som ni säkert förstår (hoppas jag, annars är jag väldigt dålig på dethär..) så kunde jag gärna ha sluppit den här biten av graviditieten. Tycker att det räcker med en stor bökig mage, en ömmande rygg och det faktum att "le grand finale" på hela den här resan innebär en smärta som kunde jämföras med att skita ut en soffgrupp..
Att dessutom ha känslan av en fet jaktkniv konstant skavandes mot skinkbenet känns lite overkill, om ni frågar mig.

Men jag är inte bitter. Nehej du, skulle jag?
Fuck you.
Pusshejs.

Skolavslutning..?

Det är den 10 juni idag, skolavslutnings-dag i Arboga, och det är första året sedan jag började i skolan när jag var cirkus 7 barre som den här dagen inte innebär någonting egentligen. Alla är ju liksom klara nu.. No more skolavslutning för oss.

Känner mig lite sentimental, jag menar.. Skolavslutning! Dagen som ju alltid har varit startskottet för sommaren i alla tider (så vitt man vet när man är liten, vill säga)!
Jag vill också vara med!
Skulle man tralla ner på byn nu och kika på studenter eller nåt så skulle man ju känna sig hyffsat malplacerad, att inte tillhöra någon "cirkel" med ett välkänt plakat som mitt-pelare och revir-markerare, utan bara stryka omkring som en utstött.. Veta att när man går ifrån torget så är det inte alls jordgubbstårta, saft och bullar som gäller, utan snarare bara en helt vanlig dag i tråk-boga som återstår.. Det är ju inge kul?!

Äsch, skitsamma.. Låter alla familjer med skolbarn/ungdomar få ha sitt roliga nu, så får jag när det är dags att åka hem för dagen ta mig en tur förbi butiken och köpa upp ett litet lager med jordgubbar, glass och grädde och ha mig en liten skolavslutnings-liknande afton själv istället. Ska kalla tillställningen för nu-är-det-helg-fest och gotta mig ordentligt!

Hoppas bara att det finns några jordgubbar kvar åt mig.. Annars vet jag någon som kommer att skylla på hormonerna och plundra någon students gårdsfest och sno allt i sötsake-väg på borden som finns.
Inga namn nämnda.

Ha en mysig skolavslutningsdag/nu-är-det-helg-fest-afton allihopa!
Pusshejs med er!

For those who may care

Ja, för er som bryr sig och kanske till och med har varit oroliga för mig så kan jag meddela att jag kan röra mig igen. Inte helt och fullt dock, finns stunder då jag fortfarande funderar på att göra mig av med min underkropp, men det har iallafall blitt bättre. Scchhöönt!

Och nu till dagens fråga:
- Hörde på nyheterna imorse att Gaddafi gett order om mass-våldtäkter och dessutom fixat in viagra-liknande medel för att hans styrkor ska kuna genomföra detta..
Frågan jag ställer mig är: Hur kan den här karln fortfarande få leva?

Har du ett vettigt svar så ge det till mig.
Och som vettigt svar gills inte tex: "Man väntar på att få häkta honom så att han kan få sitt straff", eller liknande blaha blaha, för på ett sånt svar ställer jag motfrågan: Vad fan väntar dom på? Och vadå för straff? Han förtjänar inte att få ett straff annat än död genom tortyr.. Och att försöka få igenom en sån grej är ju bara en onödig process med tanke på att det är omöjligt att få det gilltigt..
Så varför inte bara köra på ett gammalt hederligt nackskott och få saken ur världen?

Det undrar jag det.
Men vad har jag att säga till om, ingenting. Nej. Men hade jag det så skulle vi ha betydligt färre idioter i denna värld. En sak som är säker.

Tänk så bra det skulle vara om jag styrde världen.
Pusshejs.

100 år & gravid?

I fredags efter att jag städat hela lägenheten fick jag bita i det berömda "sura äpplet" och inse den hårda vägen att man tamejfan inte ska tänja på sina gränser..

Jag borde naturligtvis ha delegerat en del av städningen och tagit det lite lugnt med tanke på att min kropp inte är vad den en gång var.. Men icke. Som straff för min förbannade envishet så försvann min förmåga att gå.. riktigt. Ganska skrämmande måste jag erkänna, att kunna gå har man ju trots allt varit bortskämd med ganska länge nu.

Tänkte att det väl säkert släpper om en stund, men nej.. Inte det heller. Däremot blev det värre. Underbart.
Tänkte när jag vaknade dagen efter att nu har det säkert gått över, men nej..
Tänkte att det säkert släpper under dagen när man sätter igång och rör sig lite och mjukar upp kroppen, gissa hur det gick? Precis, inte så bra.
Det har fortfarande inte släppt, stundtals går jag som om jag vore en sisådär 100 barre och jag känner mig som en riktig jävla kärring. Det är fan inte okej.

Funderar på om jag ska kila (krypa.. alternativt rulla) ner till Vårdcentralen och sno med mig ett par kryckor.. Men jag vet inte. Känns inge bra.

Hur det än blir så ville jag skriva ner det här, så att jag kan titta tillbaka och minnas hur jag kände mig när jag längre fram får tillbaka min förmåga att röra mig igen. För det hoppas jag att jag får.. Snart.

Pusshejs i värmen.


Sommar-Fredag!

Det var cirkus 20 grader redan kl 9.30 imorse, så den här dagen blir nog allt annat än sval!

Jag har precis druckit upp mitt kaffe, nu ska jag sätta på mig städ-outfiten och röjja igenom hela lägenheten.. Den måste vara här någonstans under allt hundhår!
Efter det ska jag eventuellt steka lite på ballen.

Ha en underbar fredag goingar!
Pusshejs!


Heeej, Heeeej, Heeeej.. (citat Anders Timell)

Hej du glade!
Ta en spade!

Ber om ursäkt ääään eeeen gåååång för att jag inte bloggat någe, har fått en del pikar av folk i min omgivning och jag måste säga att det enbart värmer faktiskt. Ser även att statistiken inte totalt förfallit heller, så tack till er mina trogna snokare!

Det har snackats om att sommarvärmen är på G tillbaka, och ju längre in i graviditeten jag kommer desto mer hoppas jag att den håller sig borta.
Förstår ni hur varmt det kommer att bli för mig i sommar?
Förstår ni hur svettig jag kommer att vara?
Bedrövligt.

På tal om bedrövligt, vad händer med musiken nu för tiden?! Lyssnar på Mix Megapol i detta nu och det verkar som att världen (läs Sverige) har fått fullständig idétorka när det kommer till texter..

Exempel: Från och med Du...........
Eh..? Saay whaaat?!
Det är inte en låttext, det är en jävla felsägning. Basta!
Och resten då: Mikrofonkåt, Jag Kommer Jag Kommer, Vill Du Ligga Med Mig Då osv osv..

Nu kommer tant Malin fram, men det var fan bättre förr.. Då kunde man göra riktig musik, med riktiga texter, som sjöngs av personer som kunde sjunga på riktigt.

Det är min åsikt, ni är välkomna att hålla med eller hugga emot. Naturligtvis finns det undantag, men dom är få.
Nu ska jag ta mig en kopp kaffe till, Pusshejs sålänge!

RSS 2.0