She heard me

Det blidde ingen undersökning igår, pga graviditeten så ville de inte röntga mig.. Onödig risk med tanke på att jag inte lider av några smärtande tänder etc, så vi valde att vänta tills i höst istället med att dra igång det här arbetet.
Gör mig ingenting!

Den här tandläkaren var förresten inte bara human, han var vettig också.. Trodde inte att det fanns sådana tandläkare. Trevlig överraskning må jag säga! Han förklarade lite hur det kommer att gå till, och även där blev jag positivt överraskad. Skönt!

Nyss sken solen, nu är det regn på G.. Väderguden är schizo. Såg på Klart.se att det ska bli sol i eftermiddag, men vi får väl se hur det blir med det. För min del får det gärna regna, det vore mys..

Mer kaffe. Pusshejs med er.

Dear Mrs Tooth Fairy..

Himlen är blå, gräset är grönt, jag är fortfarande gravid och vädret är fortfarande bakofram. Allt är som vanligt med andra ord, inga större förändringar! Förutom då den lilla detaljen att magen är större, men det var det väl ingen som hade missat tror jag.. Tjockis. Hm.
Vi pratar om vädret istället.. Solen skiner just nu, rätt in i fejset, men om 2 min kan det lika gärna regna. Aprilväder kallas det visst, jag säger bara Finn ett fel.

Sitter och pimplar i mig första koppen kaffe, går sisådär, kaffe har fortfarande en tendens att smaka apa vissa mornar. Men jag måste ha kaffe, så är det bara.

Ska till tandläkaren idag, är lite sådär måttligt taggad på det faktiskt.. Det är visserligen bara en undersökning denhär gången, men det är även startskottet på en låååång process. Ska nämligen sätta igång och fixa iordning mina tänder som jag halvt förlorade när jag var 10 bast. Förmodligen blir det stift istället, men vem vet. Kommer med all säkerhet att göra ont iallafall, tur att jag äntligen har bytt tandläkare. Kanske är denna mer human än min förra.. Hoppas går ju.

Mycket babbel nu, dags att fylla på koppen.. Nämen se där, solen gick i moln. Snart regn!
Hörs alla glada, Pusshejs med er!


And the smussel keeps on going..

Vilken underbar dag det är idag! Känner ni det ni med?
Kanske är det för att det är fredag? Kanske är det för att vi får underbart och kul besök ikväll? Kanske är det vädret? Kanske är det en kombo av alla tre? Eller kanske är det nubben jag tog till frulle, vem vet!

En bra dag so far är det iallafall, kanske ska vi inte gräva i varför den är så bra, utan bara få låta den vara det.. Kanske.

Det var fan vad jag säger kanske nu då?
Kanske dags att ta en kopp kaffe till och sluta tjöta här?

Aa, kanske det kanske.
Pusshejs!

Nej det är ingen vanlig dag..

.. För det är Babys födelsedag hurra, hurra, hurra!

Tårta har vi redan käkat, himla mumsigt. I eftermiddag blir det väl ännu mer fika antar jag, hinner dock inte baka något tills dess så det får bli någe köpe-gott. Vi ska nämligen iväg på lite äventyr idag.. Kan bli vårat största äventyr hittills, det visar sig!

Håller tummarna så mycket att jag nästan får kramp iallafall, vill ni så kan ni göra detsamma för oss. Kan behövas.

Pusshejs med er!

Mammaleggings åt folket!

Vill slå ett slag för mammaleggings, som kan vara det smartaste och skönaste påfundet någonsin!
Inga fler "dubbelmagar" och inte heller någon risk för otrevliga "myntinkast" (eller cykelställ.. eller stjärtspringor.. Vad ni än föredrar)!

Hurra för mammaleggings! Fler mammaleggings åt folket!

Opp o ner, ner o opp..

Vädret har varit lite bak och fram en tid nu, dock har det varit åt det bra hållet eftersom att vi har haft näst intill sommarvärme och sommaren har ju faktiskt inte riktigt börjat än.
Men nu har det vänt, vädret är fortfarande bak och fram, men nu snöar det.. I maj.. Som räknas till en av de starkaste vår-månaderna och till och med räknas som sommar-månad för vissa.

Det suuuuger!

Det var allt jag hade att säga för nu, återkommer efter x antal koppar kaffe..
Pusshejs sålänge.

RSS 2.0