Perfekt väder..

.. För december ja! Bra att snön kommer såhär lagom tills man brukar börja tröttna på den.. Hade inte skadat att ha det så här vitt och vackert på julafton direkt. Nu kan det ju som sagt lika gärna bli vår.

Igår flyttade jag och Myri över hela balkong-möblemanget till den nya uteplatsen, inklusive då Babys as till grill.. Fyfan, att bära den ner för trappen var en riktig pärs. Skönt att ha det gjort, nu är det ju liksom "bara" lägenheten kvar, sedan är vi färdiga. Tack igen Myran för hjälpen, och tack JBROO för att du busade, sjöng och mös med lilla skatten under tiden!

På kvällen åkte jag på jordens jävla feberfrossa, var som att springa en mara i en iglo. Frös och svettades samtidigt, heeela natten lång. Tyckte allt bra synd om mig själv, men idag mår jag iallafall lite bättre.. Skönt det. Har verkligen inte tid att bli sjuk nu.

Sitter som vanligt med mig kaffekopp, har precis betalat månadens räkningar och har nya Robin Hood filmen på i bakrunden.. Fast jag nästan lovade mig själv att inte se den.
Det finns ju liksom bara en Robin Hood, och det är definitift inte surskallen Crowe utan naturligtvis Kevin Costner jag pratar om, som är perfekt för rollen som Prince of thieves. Nog för att Disneys version är underbar, men Costner får mitt hjärta att smälta. Det råder säkerligen delade meningar om saken, men jag vet att åtminstone Emelie står på min sida, som är den enda jag känner som delar min gränslösa kärlek till denna världens kanske bästa film.

Nu får det vara slutbabblat för en stund.. Ska nog göra mig en kopp te, för omväxlings skull.. Jag är ju trots allt lite sjuk, och då är honungste bästa meducinen.

Pusshejs sålänge.


En äkting och två wannabes.


Nycklar & Gammal skit

Japp, idag kom det efterlängtade samtalet. Nycklarna är äntligen våra! Så idag har jag och Jacken packat lite smått, vägrar leva som en bohem igen (vi packade allt för tidigt när vi lämnade tvåan..) men prydnadssakerna är iallafall så gott som väck.

Skönt att vara igång!

Tanken var dock att vi skulle börja flytta över en del grejor, så som balkongmöbler och tvättmaskin.. Men så blev det inte. När vi kom till lägenheten så upptäcker jag att badrummet var långt ifrån städat, tvivlar på att det ens befunnit sig en trasa i den delen av lägenheten på ganska länge. Så det var bara att börja städa. Vägrar starta vårat nya liv i någon annans skit.

Under tiden som jag höll på att sanera stället så byggde jag upp en väldig irritation i hela kroppen, när det inte ens var rent bakom kranen på handfatet (stället man städar först..?) så fick jag nästan haj-ögon.. När jag sedan lyfte på golvbrunnen och fick se hur det såg ut där i så övervägde jag starkt att skicka ett mms till den tidigare hyresgästen och kräva att hon kom dit ögona-böj för att slicka rent den.

Men jag höll mig. Duktig tjej.

Nu är det iallafall rent och fint i badrummet, får bli att flytta prylar imorgon istället. Är ju egentligen ingen stress, men det vore allt bra skönt att bli klar med allt och bara slappna av sen! Måste dock ge mig på ugnen och kyl/frysen en sväng också, som inte heller var ordentligt städade.. Om ens städade alls. Suck.

Men men, inte hänga läpp. Om man ska se det från den ljusa sidan så är det ju bara bra att det är jag som städar skiten, då vet jag att det blir ordentligt gjort. Det är inte ofta jag säger att jag är bra på något, det vet dom som känner mig, men städning är jag fanimej grym på!
Synd att det inte är något som man varken kan eller vill göra karriär på.. I såntfall hade jag varit rik för länge sen.

En jävla massa babbel nu känner jag, ska återgå till mitt glas med glögg (Ja mormor, det är det godaste som finns!), glutta lite på Sin City och såklart mysa med min stora prins.

Avslutar detta inlägg med en rolig bild på våran Lillprins som idag fick smaka på sitt allra första smörgåsrån.. Gissa vad han tyckte?


"Jaha, nu är det dags igen.. "

Pussnatti kära läsare!

Bra där!

BVC besöket gick hur bra som helst, Klutten var lugn som en filbunke och fixade allt galant.. Stolt som en tupp! Han väger numera 7560 g och är hela 67 cm lång, våran lilla dunderklump! ♥

Dagens bajsblöja går till.. Myyyriii! Hon gissade på 7535 g och var därmed närmast, stort grattis! Ditt pris finns att hämta i vårt badrums papperskorg. Du har en sms-avisering att vänta, vänligen medtag legitimation.


Efter BVC så våldgästade vi Fiffi & Hugge, eller ja.. våldgästade och våldgästade, jag ringde faktiskt innan. Det blev kaffe och snicksnack en stund innan det var dags att gå förbi butiken, handla middag och sedan gå vidare hemmåt. Gäälet mysig eftermiddag! Tack finaste ni.

Efter maten så fick jag och Baby ett ryck och började röjja nere i förrådet, Mami/Momi & Myri kom förbi och hämtade upp Jacken och sen bara körde vi.. Fick nämligen reda på att vårat nya förråd blitt tömt, så då tänkte vi att vi lika gärna kunde ta tag i det som måste vara det allra tråkigaste när det kommer till flytt.. Nämligen tömma förrådet.

Klara blev vi iallafall, så inihelvettesjävlarunk-skönt att ha det gjort! Så Tildus, om du läser det här innan jag hinner höra av mig till dig, så är det alltså fritt fram för er att börja köra över era förrådsgrejer imorgon!

Vi avrundar denna afton ungefär som igår, ett glas kall glögg i soffan.. Vi är helt slut, så det blir väl snarare att svepa glaset och sedan snutta sött på kudden.

Pussnatti med er, hörs imorrn igen!


Dags igen!

Lilleman fyllde 5 månader i lördags och idag väntar ett besök på BVC, läkarundersökning och vaccination står på schemat.. Jag trodde att det var vid 6 månader som den andra vaccinationen skulle ske, men tydligen inte. Känner mig dock mycket lugnare denna gång, nu när man vet hur det går till.

Självklart ska Jacken vägas och mätas också, sist vägde han 6785 g och hade gått upp 1005 g sedan gången innan. Nu är det dags igen, gissa vikten! Har han rusat iväg och ökat ytterligare ett kg, eller planar kurvan ut en aning denna gång?

In med era gissningar nu, som vanligt så är det dagens bajslöja som står på spel!

Mer kaffe nu, Pusshejs!

Hej och hå..

Tackar för kommentarerna tjejor, ni är allt bra bäst ni. Tihi!

Har haft en lugn och skön helg, tagit tag i lite flytt-relaterade saker så som adressändring, flytta elen och så vidare.. Mindre kul grejer, men man måste ju liksom.. Snart är det iallafall dags, om allt går som vi önskar så sker flytten denna vecka. Skönt!

I fredags blev jag bjuden på Athena av min älskade sambo, efter det tog vi en sväng förbi Brandsta för att kolla in Midnite Eve, förutom ljudet i mickarna (som inte alls ville vara med..) var det en grym show! Men jag hade inte förväntat mig nå annat. Fast de där grabbarna ska inte spela på en gammal, sunkig brandstation i Armboga, dom ska spela på stora arenor ute i stora världen.. Hoppas att dom blir upptäckta snart och får den cred som dom förtjänar!

Under tiden som vi var ute på äventyr så var våran Lilla Skatt hos bästa Mami/Momi, det gjorde honom ingenting.. Han tycker ju trots allt ganska så jättebra sin underbara mormor, hihi! ♥
Vi var även där och fikade en sväng på lördagen, efter att vi blivit bjuda på fin-middag av JB & Emelie, kan garantera att det inte var sista gången som de två bjussa på käk! Risotton var gudomlig och osten, ja den var fantaskiskt riven!

Denna söndag har inte varit annat än degig och seg..
Fick ett ryck och började greja med vitrinskåpet här hemma på kvällskvisten, har en riktigt good feeling about it! Cleant, snygg och framför allt svart ska det bli, ju färre krussiduller desto bättre. Missade dock helt att ta en "före-bild", men har nog nåt gammalt foto någonstans som jag kan lägga upp.. Så ni får se resultatet senare, om ni vill?

Nu har vi precis fyllt på glasen med iskall glögg, kvällens film börjar snart och ja.. Det var nog allt för nu.. Jag säger härmed godnatt. Pusshejs.



Och Emelie, jag saknar dig redan!


Rekord

Just ja, glömde ju!

I förrgår fick jag ett nytt besöksrekord här inne på bloggen och igår ökade statistiken igen, kul som fasen att se! Men jag blir ju nyfiken, vilka är ni nya som hittat hit? Kan ni inte slänga in en kommentar eller två? Vore kul att veta vilka ni är!

Kom igen nu, det tar max två minuter.
Pusshejs igen!

Promenix och nya ljusstakar.. Igen.

Vi trotsade skitvädret idag och mötte upp bästa Fiffilutt & såklart Söt-Hugge för en liten promenix, vandrade utåt mot ÖoB och handlade lite nödvändigheter och sedan strosade vi in mot centrum igen.. Fruktansvärt trevligt!

Fick med mig ett nytt set ljusstakar hem (nej, jag har inte haft sönder de andra), en "bords-variant" av de som jag köpt tidigare.. Himla fina och passade utmärkt på köksbordet gjorde dom också! Ska bli så in i helvette kul att stöka och greja i nya lägenheten sen, känslan av att veta att man ska bo där ett tag gör ju liksom att man vill bona in sig och satsa på att trivas ännu mer!

Ska trixa med klisterlappar på kaklet i köket också (trots att jag lovade mig själv att aldrig mer röra en klisterlapp efter att ha "kaklat om" ett helt badrum), tror att det kommer att bli pricken övet i:et. Gäälet snyggt kommer det att bli.

Imorgon är det fredag igen, Emelie kommer hem och spenderar helgen med oss gamla gamar här i Boga. Whoho!

Just nu rullar Prince of Persia i bakrunden, ska nog slå ihop datorn och krypa upp till min kära och se klart den.. Sedan blir det bingen.

Tack för idag, Pusshejs!


En sån dag.. bara..

Den här dagen tar vi och kastar i papperskorgen, åt helvette med saker och ting skulle man kunna säga men vad tjänar det till.

Imorgon tar vi nya tag och hoppas på en kanondag!
Pussnatti med er.

Strålande sol

Vi tog oss ut i det fina vårvädret (?) och mötte upp Donnan & underbara lilla Hugo, hur trevligt som helst! Tack finaste Fiffilutt för en übermysig promenix.

Väl nerpackade i vagnen tyckte dock min fina son att det var brutalt tråkigt att ligga ner och sparkade till överdraget på vagnen så pass att min mobil höll på att åka i backen.. Så han fick sitta upp den här gången, det var bra mycket roligare!



Men är man stor kille och ska sitta upp så måste man ha vantar på sig, till en början var det intressant.. Men sen skulle skiten av! Vantar är ju inge gott att stoppa i munnen liksom.

Han bev lite kall om tassarna, men dom blev snabbt varma igen när vi kom ut till Sätra och fick kramas med Pappa & Farmor! Där spenderade vi resten av eftermiddagen.. Himla myspys.

Nu sitter vi i soffan mätta och belåtna och funderar på om vi kanske ska slå på en film..
Ja, så får det nog bli.

Pusshejs!

Denna väntan alltså..

Melodi: Nu är glada julen slut, slut, slut

Jag vill börja packa nu, nu, nu
Jag vill börja packa nu, nu, nu

Sedan blir vi kvar ett tag,
fyllda av lugn och välbehag..

Ja det vill jag lova!


- Tänk så vackert det kan bli, när man brister ut i sång bara sådär!
Nu ska vi nog ta en liten tur med vagnen.

Hej på er!

Hej Tisdag!

Jag & Världens Sötaste Tiger önskar er en god morgon!




Första gången.. Haha!

Köpte med mig en liten burk med Katrinplommon & päron puré hem från butiken, tänkte att Lilleman skulle få prova någe annat än ersättning idag.

Vad tror ni? Gillade han det?


"W.. Wha, what the fuck?!"

En mörk dag i Arboga.. Dubbel bemärkelse.

Flera personer ringde mig idag för att kolla om jag & Jacken fortfarande var vid liv, hade ingen aning om då vad som hade hänt här i stan..
Det var ingen dålig klump som infann sig i magen vill jag lova. Det var som ett stort svart moln bara svepte in över Boga.. Riktigt hemskt, jag tycker allt att den här staden har fått sin beskärda del av otäckheter.. Det både räcker och blir över. Hu.

När jag och Myri sedan gick förbi Landora en sväng så slocknade hela staden. Alla butiker, alla hushåll, ja till och med våra mobiltelefoner tappade all kontakt med nätet och endast nödsamtal var tillåtna. Det var liksom som att någon slagit av hela stadens strömbrytare.. Himla obehagligt det med, speciellt med tanke på vad man tidigare fått veta.

Som sagt, en mörk dag i Arboga.
Men vi lever iallafall, tack till er som skänkte en tanke till oss ♥

Lucky number 21

Se vad jag hämtade ut i fredags!



Fick ett presentkort i julklapp och efter att ha bläddrat igenom det lilla häftet med Thomas Sabo berlocker en miljard gånger så bestämde jag mig tillslut för den här. Berlocken heter Lucky Number 21, som ni säkert kan lista ut så står den för Jackens födelsedatum. Nu saknar jag bara ett P, det står först i kö inför nästa shoppingtur inne på Bergmans Guld och sedan har jag två berlocker som alltid kommer att betyda mer för mig än de andra på armbandet!

Synd att det är så in i helvette dyrt med berlocker.. Eller det kanske är tur egentligen, skulle förmodligen få problem med axeln om jag köpte alla som jag vill ha.


En liten grej till bara..

Det här med att sätta ordet "tjej" framför allt.. Som tex tjej-bil eller tjej-film, ja ni förstår vad jag menar.. Jag antar att ni också kan förstå att detta stör mig något, jag ser inte mig själv som en vidare värst "tjejig-tjej" och hatar alltså uttryck med ordet tjej framför! 

Jag köpte mig en dosa General White häromdagen, det skulle säkerligen klassas som "ett riktigt tjej-snus" i mångas ögon och efter att General ändrat sitt upplägg en aning så har de ju inte direkt gjort saken bättre.


Fancy, huh?

Påsarna läggs numera i dosan i ett blom-mönster.. Gör inte det hela lättare direkt, att få bort tjej-stämpeln är nästintill omöjligt nu!

Balle.. Jaja, får väl nöja mig med att jag iallafall håller mig ifrån mini och kör med vanliga portionisar och dessutom bojkottar allt vad catch heter. Det må vara vitt, men det är iallafall stort. Och att snusa klassas väl egentligen inte som tjejigt alls, så lite butch är jag allt.. Ska se om jag inte kan få låna svärfars Mustang och ta en vända över torget samtidigt som jag kraffsar mig i skrevet. Bara för att liksom.


Och för er som undrar och kanske rent av går i taket för att jag börjat snusa igen så kan jag meddela att jag inte längre ammar min Lilla Prins, så sätt er ner förfan och andas lite.. Han mår kanoners!

Det är över nu..

Julen är härmed avslutad för denna säsong, inte en jävla tomte finns kvar och jag kan med all säkerhet säga att jag aldrig varit såhär glad över att städa bort julen! Laddar om och tar nya tag nästa år istället, då är det förhoppningsvis metervis med snö och så har jag ju världens finaste lilla kille som kommer att hjälpa mig att baka julegottis! (hoppas jag iallafall, han kanske hänger i garaget med dom stora grabbarna..)

Tog en paus i allt bort-med-julen-stök och for ut mot Sätra för att säga hejsvejs och dricka lite kaffe med bästa Svärmami och såklart finaste Baby. Himla mysigt sätt att slå ihjäl några timmar på!

Imorgon är det fika med Ia & Nellie som gäller på förmiddagen, senare är det vanliga fredagsbestyr som gäller.. Älskaaaaar fredagar! En riktig myshelg är planerad med tv-spel, snask och trevligt sällskap. Perfa, om ni frågar mig.

Pussnatti med er!

Nu är glada julen slut, slut, slut.. För länge sedan.

Det är mycket nu, många snören som hänger och dinglar fritt i luften.. Bland annat då flytten. Det går inte att göra så mycket mer än vad vi redan gjort just nu, så det är ju bara att vänta.. Och jag hatar att vänta! Vill bocka av en massa jox, nu nu nu!

Vi sa att vi skulle vänta med att packa ner julen tills vi flyttar, spara oss en onödig vända till källaren och så vidare.. Men att kliva in i tv-rummet och se våran fina gran fortfarande stå uppe när det spöregnar ute ch julen dessutom är över för länge sedan gör mig faktiskt bara förbannad..

Så nu är det jag som sätter på baby-monitorn, springer ner i källaren och hämtar kartonger och sedan sätter igång att packa ner julen här hemma.. Nu får det fan vara nog!

Jag vill inte hata våran älskade gran, men står den kvar en dag till så finns risken att jag eldar upp skiten!


Pusshej, frustrerad tjej!


Looking from a window above - It's like a story of love..

Börjar med att berätta att filmen inte alls var lika äcklig som jag trodde att den skulle vara.. Tänkte mig en aningen.. Ja, köttigare film. Eller så var det bara det faktum att jag hade datorn i knäet hela tiden som gjorde att jag klarade av att "se den", who knows.


Idag har vi haft en riktig segar-dag, trots att varken jag eller Baby drack en droppe igår så har vi varit lite schletna så det passade sig alldeles utmärkt att bara sega faktiskt. Himla skönt, det är ju trots allt söndag.

Åkte förbi och sa grattis till svärfar på Berget, efter det flängde vi runt litegrann för att sedan avrunda med en snabb sväng till butiken för att köpa glass och hyra film. Kvällen har spenderats i soffan och här blir vi kvar tills sängen kallar.. Som sagt, en himla skön dag.

Hörs väl imorrn igen, Pusshejs til then!

Usch..

Det här är fan inte okej!
Må film-fan vara slut snart...

Bläääääk...

Ibland undrar man ju..

Trots att jag blitt starkt avrådd att se filmen Outpost så är det just den som nu rullar i bakrunden.. Förstår inte varför jag ger mig in i filmer när jag vet att jag kommer att drömma mardrömmar efteråt. Ibland undrar man ju om allt står rätt till bakom pannbenet på mig?

Emelie & JB är här och sällskapar med oss iallafall, bjöd på middag tidigare ikväll gjorde vi också.. Mumma, om man får säga så om sin egen mat!

Det är ju trots allt "fredag" idag, så en liten filmkväll hör ju nästan till va..
Kommer nog att sitta med datorn under hela filmen, så det är inte omöjligt att det kommer ett inlägg till innan denna kväll är slut.

Hejpa!

Välkommen 2012!

Nytt år, nya tag.. Eller vad är det man brukar säga?

Nyårsafton var helt underbart bra, började kvällen uppe på berget med en massa trevliga människor och en löjligt god trerättersmiddag.. Tyfusan, om jag stänger ögonen och koncentrerar mig lite så kan jag fortfarande känna smaken i munnen.. Mumma var det!
Efteråt vandrade vi neråt för att möta upp Tildus & Jonas och fortsatte firandet med dom hemma hos oss, hur kul som helst!

Fick mig även en rejäl jävla överraskning när vi kom in igen efter att ha varit ute och kollat på raketerna vid 12-slaget, trodde inte att det var sant först.. Men det var det allt.

Så nu är vi alltså förlovade, ett stort fett grattis på oss! Hiiihiii! ♥♥♥

Gårdagen spenderades mestadels i soffan, helt klart tillåtet.. Snöade en massa gjorde det också, bättre sent än aldrig tänkte jag när jag såg det. Men nu regnar det igen, så den lyckan blev ju allt annat än långvarig. Men men.. Nu spelar det egentligen ingen roll, det är ju över jul och nyår som man helst vill ha det vitt ute, så nu kan det lika gärna få bli vår och varmt igen. Faktiskt.

Just nu sover Jacken förmiddag och jag sitter som vanligt med min älskade kaffekopp och slöglor lite på tv'n, vad vi tar oss för när han vaknar återstår att se. Det var tänkt att vi skulle ta en promenix med Myri idag, men i det här vädret vettefaen om det skulle bli en så trevlig promenix faktiskt.. Så vi avvaktar.
Det kan ju klarna upp.

Gott nytt år på er sålänge, Pusshejs!

RSS 2.0