Pangdagen

Fasen, sista februari idag. Imorgon är det dags för månad mars att börja och för våren att ta fart på riktigt, hur sjukt fort går det inte?

Solen skiner och fåglarna kvittrar, riktigt vårväder ute och här sitter jag.. Inne och ugglar, när jag lika gärna kunde vara ute och pyssla i våran "trädgård".. Dumma mig.

Ska se till att skaffa mig en liten spade så att jag kan börja greja lite där ute.. Tydligen så var det inte bara lägenheten som var skamligt dåligt städad, även uteplatsen har visat sig vara i minst sagt skabbigt skick. Det som göms i snö kommer upp i tö, i vårat fall kom det upp både en och två ölburkar och diverse andra gotte-saker på gräsmattan. Fönsterlisten är dessutom pyntad så fint med gamla fimpar efter de tidigare hyresgästerna, och för mig är detta ett BIG nono.. Äckelfimpar ska läggas i en askkopp. Äckelpottor!

Men men, får se det från den ljusa sidan och att ha ett projekt att pilla med är alltid kul!

Fast innan jag sätter klorna i uteplatsen så är dagens första to-do en promenix med Fiffin & Hugge-liten. Måste försöka sluta upp med mitt eviga ältande och oroande (?) och börja njuta på riktigt av nuet.. Det löser sig, eller hur? Japp. Det gör det. Alltid. På ett eller annat sätt.

Nu, kaffe och kläder. Pusshejs!


Finaste killen hemma hos favvo-Momi ♥

Förlåt då

Ni är några tappra själar som håller er kvar här på min lilla blogg, kul att se!

Idag blev det ett besök hos tandläkaren, den före detta blåsan som kom och hälsade på i min mun innan jul har fortfarande inte försvunnit.. Anledningen till att jag skriver före detta blåsa är för att det inte är en blåsa längre, utan mest bara ett stort hål. En krater. En himla smärtsam sådan dessutom, så idag besökte jag som sagt tandis för att få bukt på skiten.

Tänkte mig typ rengöring och penicillin, men tji fick jag.. Min visdomstand fick tydligen inte plats, vilket gjorde att jag bet mig i tandköttet/kinden bakom. Hårt. Detta skulle inte bli bättre sålänge tanden satt kvar, så det fanns liksom inget annat alternativ än att dra ut den.

Såhär löd mitt & tandis samtal i korthet:
- Tror inte att vi ska ta bort den idag såhär spontant. Eller.. Äh, vad säger du.. Ska vi ta bort den?
- Jafan, kör på.

Blev alldeles pirrig och kunde inte sluta fnissa.. Varför vet jag inte riktigt. Men jag tänkte att när jag ändå var där så varför inte liksom?
Så vi körde på! Fort som fan gick det och jag kände inte ett smack, där kan vi snacka skicklighet. Inte undra på att självaste Persbrandt går till den här killen, han är ju helt fantastisk.
Hur ball är jag förresten, som har samma tandläkare som Persbrandt? Lite status är det allt. På tal om något helt annat.

Fiffilutt & Söt-Hugge tittade förbi en sväng på eftermiddagen, senare kom även min far förbi och fick sig ett gott skratt då halva mitt ansikte inte alls ville vara med och röra sig efter bedövningen. Kul att man kan roa folk, eller hur.

Mami kom även hon förbi en sväng efter att hon slutat jobbet, busade och lekte med lille skatten medans jag slängde i lite färg i min fina Babys barr.

Nu ligger jag som vanligt som en klubbad säl i soffan, ingen större förändring sedan sist jag skrev med andra ord. Ni har inte missat så mycket, men jag får väl lov att bli bättre på att uppdatera er med allt trams som händer. Om ni vill förstås, höhö.

Pusshejs med er!

Happy Face!

Min fina Baby kom hem ikväll istället, nu är hela lilla familjen samlad igen! ♥


Degade lite i soffan i väntan på Stor-Prinsen gjorde vi.. Jag, Lill-Prinsen & Finnen.

Vill passa på att tacka Papi för tipset, ska genast skicka iväg ett mail till Tomten och se om man kan få Rudolfs tjänst. Visserligen bara säsongs-arbete, men bättre än inget.

Nu ska vi mysa, Pusshejs!

Stackars mig

Bästa Myri har varit en god själ och hållt mig sällskap måndag, tisdag och idag. Idag har vi setat och spelat skitgubbe i stort sett hela dagen, så inihelskotta roligt. Hon vann med 12-5 i matcher, men det var kul ändå! Jävla tur-olle ♥

Myri drog iväg på äventyr på eftermiddagen och i samma stund som hon är på väg utanför dörren så kommer svärmami hit och hälsar på en sväng, himla trevligt! När hon sedan var på G härifrån så kom Myri tillbaka i sällskap av Mami och en väldigt välkommen semeltårta. Mumsigt värre! Även Jibroo hittade hit på kvällskvisten, så som ni hör så har jag haft folk omkring mig hela tiden idag. Har inte gjort mig någonting, bara varit myspys.

Nu är jag dock helt ensammen.. Eller ja, Jacken är ju naturligtvis hemma men han sover sedan cirkus 2 timmar tillbaka. Har kollat på Sveriges Mästerkock, mitt och Babys program.. Kändes inge bra att kolla själv. Nu hade jag ju ingen att häva ur mig mina alltid lika vittsiga och knivskarpa kommentarer till. Det är ju halva nöjet, men inte alls lika kul när man är själv.

Tycker lite synd om mig själv just nu, hörs det kanske? Skulle tro det va..
Bu-fucking-hu.

Som grädde på moset så har jag fått jordens jävla innåt-finne mitt på nästippen som gör så inihelvette ont att jag knappt kan göra eskimå-kyssar på Jacken. Livet är allt bra tufft ibland!

Men nu ska jag sluta gnälla och gå och lägga mig istället.. Så att det fortare blir fredag och min andra halva kommer hem igen.

Pussnatti med er!


How do I live without you

Fyfanihelvettesjävlarunkballe vad jag saknar Dig

M to the åndag

Jaha, imorse drog min stora prins iväg på äventyr.. Saknar honom redan, trots att dagen hittills inte är någon annan måndag olik egentligen.. Men bara vetskapen om att han inte kommer att komma hem ikväll gör att jag får en klump i magen och gråten sätter sig i halsen. Töntigt? Må så vara. Men jag är en stolt tönt. Så det så.

Lovade ju mina kära läsare en titt på vitrinskåpet idag, så här får ni två bilder. En före och en efter, logiskt va? Mja, sån är jag.


På den första bilden är det egentligen julgranen som står i fokus, men i bakrunden kan man skymta vitrinskåpet i sin gamla skepnad. Den andra bilden visar skåpet som det ser ut idag. Cleant, maffigt och svart, precis enligt planerna. Om ni klickar på bilderna så blir dom större, finulrigt som fasen.

Vad tycker ni, visst vart det väl bättre? Inte för att det på något sätt var fult innan, men nu passar det bättre in med det övriga möblemanget i våran lägenhet. Vi är hel-nöjda!

Jackisen sover förmiddag, och jag sitter här som vanligt med min kaffekopp.. Funderilurar på om jag ska ta och slänga in lite tvätt i maskinen.. Ja, så får det nog bli.

Hörs senare, Pusshejs!

Ändrade planer och Premiär

I fredags blev det lite ändrade planer, Mami ringde nämligen och frågade om vi inte skulle ta och käka tacobuffé på Ågården, och det tyckte vi lät som en ypperlig idé så vi körde på den! Gott som fasen var det, trots att jag inte är jätte förtjust i tacos så kittlade det dödsskönt i kistan.. Så att säga. Riktigt trevlig kväll!


Jacken var såklart med, busade och lekte precis som vanligt. Underbara lilla troll!

Lördagen spenderade vi ute i Hällarna, himla mysig vinterdag! Åkte fyrhjuling på isen, åt god mat, drack varm choklad, åkte pulka, lirade lite hockey och så vidare. En riktig ute-dag, massor med frisk luft. Perfekt!


Lilla Skatten åkte pulka för första gången, satt som ett tänt ljus hela tiden. Det var nog välldans spännande! Sötare kille får man ju leta efter..

Den här dagen har vi bara mysat och gjort i stort sett ingenting.. Ja, vi sket i att det var årets finaste vinterdag. Vi tog en riktig hemma-mysdag tillsammans för att ladda upp inför en vecka ifrån varann. Den här söndagen har känts lite som de söndagar förr då min kära fortfarande bodde i Norge.. Det var tungt. Lite så har jag kännt idag..
Vad ska jag göra utan honom hela veckan liksom? Bara en sån grej som att sova själv. Jag kommer inte ens ihåg hur det är att sova själv! Vi har bara sovit utan varann en natt sedan vi blev tillsammans och det var precis i början.. Det är över 2 år sedan. Det här blir det längsta hittills som vi är ifrån varann. Kommer att sakna ihjäl mig känner jag..

Tur att Myri kommer att hålla mig sällskap och att Emelie kommer hem i veckan. Annars hade det nog blivit bra många fler tårar än vad jag redan räknar med att det kommer bli.

Ja, jag är en tönt.  Men så är det när man är kär!

Nu har vi precis kollar klart på Kontoret (vem fa-an kom på att ge Ove en egen serie?!), snart slår vi på en film och fortsätter att mysa järnet.

Kul med respons på det föregående inlägget förresten, bilder på vitrinskåpet kommer imorgon.

Pusshejs med er!

Ge mig ett F..

Äntligen fredag! Denna uuunderbara veckodag, alltid lika välkommen!

Ska ta tag i trasan snart tänkte jag och göra lite fint och fräscht här hemma, på med musik och sen bara köra. Gör det hela bra mycket roligare!
Senare kommer Mami förbi med ännu mer presenter till våran lilla skatt, denna gång är det duplo som ligger i paketet. Okej, än sålänge kommer han inte att kunna göra annat än dreggla ner det och stoppa i munnen, men när han blir äldre kommer han att ha himla skoj med det!

Baby slutar ju tidigt idag också, så det blir fredags-shopping som vanligt och sedan fredagsmys för hela slanten. Wonderbar!

Hojtar till en sväng senare, kanske med lite bilder på det "nya" vitrinskåpet. Vad tycker ni om det? Bra? Bra. Ni säger ju knappt någonting, så jag får helt enkelt svara för er. Hörde jag bra? Härligt!

Pusshejs!


Ny-Öppnande?

Mötte upp bästa Myri för en promenix idag, tog en lite annorlunda väg och gick förbi "Arbogas stolthet" Blå Kiosken (som för övrigt är "röd" numera..) och såg en trevlig liten skylt.

Har de startat upp den gamla skolådan igen mån tro?
Kanske denna affärsidé kommer att hålla igång kiosken ett tag.. Eller vad tror ni?


Skam den som ger sig.. 125:e gången gillt!

Efter promenixen så gick vi som vanligt förbi butiken och handlade och styrde sedan kosan hemmåt för lite matlagning & mys. Tildus kom förbi och drack lite kaffe också, himla trevlans.

Vi avrundar denna kväll med cola, choklad & chirre.. Varför inte liksom. Det är ju faktiskt lill-lördag.
Ni får ha en fortsatt trevlig allihopa, Pusshejd med er!

Ad Infinitum

Idag fick jag hem ett efterlängtat paket på posten med en present i, och eftersom att min fina Baby är bortrest över Alla hjärtans dag (och för att jag inte kunde hålla mig..) så bestämde jag mig för att ge honom det ikväll istället.

I paketet låg det två likadana armband, ett till mig och ett till honom, med texten Ad Infinitum på - Latin för I all oändlighet.


Armbandet kommer från Style by Tyra. Enkelt & snyggt om ni frågar mig!

Ingen svindyr present, men det är ju faktiskt tanken som räknas. Och eftersom att vi planerar att vara tillsammans för evigt så tycker jag att det passade riktigt bra!

Nu är det snart dags för Lilleman att sova, blir nog en tidig kväll för oss också.. Så vi hörs mer imorgon.
Pussnatti med er gott folk!

Jahapp

Igår var det cirkus -10 grader, idag är det omkring -3 grader och med dessa temperaturväxlingar kommer såklart munsåret som ett brev på posten.. Mysigt.

Våren, vart håller du hus?

Skalbaggekrabba

Hittade den här godingen på badrumsgolvet imorse.. Dom är tydligen inte helt vanliga (vad vet jag..), jag har sett två i mitt liv. Hade helt klart klarat mig utan den synen.


Tur som fan att den var så pass liten.. En sån här i större format hade gett mig en hjärtattack på stört.

Första gången jag såg en sånhär skickade jag ett sms i panik till min far, som på den tiden var min granne och den jag alltid ringde till när jag hade ett äckligt djur i lägenheten som jag ville bli av med. Sms:et löd: - Jag har en skalbaggekrabba på spisen!

Fick senare veta att dom visst heter Bokskorpion, men med tanke på att jag var i paniktillstånd så tycker jag allt att min gissning var helt okej. 

Mindre trevliga djur. En sådan varselse som man skulle kunna tycka att han däruppe gott kunde ha skippat att skapa..
Eller vad säger ni?


Mina svar på utmaningen

4 TV-program jag ser:
- Grey's Anatomy

- Sveriges Mästerkock

- Ellen
- Så ska det låta

4 saker jag gjort idag:

- Handlat

- Pysslat hemma

- Myst och busat med Jackis

- Degat i soffan

4 saker som jag längtar efter:

- Värmen
- Allt, allt, allt som har med Jack att göra
- Grillkvällarna på våran nya uteplats i sommar
- Sweden Rock!

4 saker på önskelistan:

- Hoppgunga till Jacken
- En vinstlott

- ..

- ...

4 saker jag avskyr:
- Lögnare (läs försäljare.. Men tro inte för en sekund att jag är bitter)

- Falskhet

- Besserwissrar (ja men kom och anmärk på stavningen då era jävlar)
- Strumpludd


4 låtar jag lyssnar på just nu:
- Men hallå vi har gått igenom det här.. Jag lyssnar inte på några "just nu-låtar"



Det var min lista det, har inga jag kan utmana då den här listan vandrat runt ett tag nu och de jag skulle kunna utmanat är redan svarat på dessa frågor. Eller ja de klart, Tildus, du har inte gjort det. Så varsågod, nu är du utmanad!


Helvettes-veckan är slut..

Ja, nu är det söndag igen och denna vecka är inne på sina sista timmar.. Skönt som fan måste jag säga, för hela den här veckan har varit ett stort jävla skämt. I stort sett allt har gått åt pipsvängen, allt från lögnaktiga säljare till idiotiska gubbar i trafiken.. Eller varför inte puckade seg-arnar i butiken. Säg det, och jag har råkat ut för det den här veckan..
Helt galet, har faktiskt undrat flera gången om det inte var någon som skulle hoppa fram från bakom ett hörn med en kamera och skrika LUURAAAD! Men icke. Folk är helt enkelt så dumma på riktigt. Sorgligt.

Men nu är ju som sagt den här veckan slut iallafall, får hålla tummarna för att nästa vecka blir bättre.

I helgen har vi grejat med det sista här hemma, målat sängen och så vidare och så vidare.. Nu är det bara en spegel och en tavellisst kvar att sätta upp, sen är det fääärdigt! Whohoo! Firade detta med en ölkväll i fredags, riktigt trevligt!

Ikväll bjöd vi min kära Mami på mat, übermysigt! Hon hade dessutom med sig en present till Jacken, en alldeles egen liten pulka fick han! Himla kul, ska se om vi inte kan ta och testa den imorgon.. Tror att han kommer att tycka att det är kalaskul!

Nu ska vi fortsätta myskvällen här hemma med cola, chirre och Så ska det låta, som tydligen börjat sändas på söndagar.. Kul att dom säger till liksom.
Blev förresten utmanad av Myri att svara på en frågelista, ska se till att ta tag i den också. Tur för henne att jag tycker att det är kul med listor, annars hade hon fått smisk!

Pusshejs sålänge!

En smula förbannad

Flytten är avklarad, vi är så gott som i ordning med allt.. Sköööönt! Stort tack till er som hjälpte till, men ett speciellt tack till min fina mami, som var med från början till slut. Utan dig hade det inte gått så smidigt och bra som det gick, du kan aldrig förstå hur mycket det betyder för oss att du var med.. Du är bäst


Jag har spenderat morgonen med att ringa en massa viktiga samtal hit och dit, och det sista samtalet gjorde mig så förbannad och upprörd nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Sitter bokstavligen och skakar av ilska! Det faktum att jag dessutom överdoserat kaffe denna morgon gör väl inte saken bättre kanske.. Men men.

Jävla as säger jag bara! Om inte detta löser sig så kan ni fet-hajja att Tele 2 kommer att gå under! Jag ska polisanmäla dom jävla idioterna och kontakta media med så mycket skit-info att dom kommer vara tvungna att lägga ner det där jävla runk-bolaget!

Så jävla typiskt att det ska hända MIG! Jag är ju inte direkt känd för att vara den som säger ifrån till säljare.. Jag är en sån som öppnar dörren när Radio/tv-tjänst knackar på dörren när jag har tvn både påslagen och väl synlig för besökare.. Man kan kallar mig klantarsel, man kan kalla mig mespropp, man kan påstå att jag är världens lättaste att prata omkull med sälj-snack.. Allt detta ligger det en viss sanning i, absolut, men INTE den här gången! FAKTISKT!

Jag har fått dörröppnar-förbud av Baby om jag inte vet vem det är som plingar på, min mamma har fått mig att repetera meningen: - Nej tack, jag är inte intresserad! - flera gånger, för att jag inte ska gå på sånna här dumheter någe mer.. Men vad hjälper det när man bli lurad?! INTE ETT SKIT ska jag meddela er!

Oärliga säljare borde stympas, hängas och brännas på bål. Efter att man gjort det ska man spika upp resterna på en stor jävla pelare mitt i centrum så att alla som går förbi kan spotta på liket, när de sedan suttit där ett par veckor och det bara är smul kvar av dom jävla asen så kan man gott slänga dom på hög i en kontainer märkt med brännbart och sedan kan man elda upp det lilla som finns kvar.

Det vore nåt. Då skulle jag må lite bättre. Ska nog skriva ihop ett förslag till regeringen och försöka få igenom min idé.


Nej nu håller jag på att kissa på mig. Nu ska jag gå på toa, sedan ta en nu snus och försöka lugna ner mig.. Det här kan ju aldrig vara bra för blodtrycket!

Hejsvej, förbannad tjej!


Död åt Frank! Jag säger som Zazu (Lejonkungen för den som inte vet), han skulle bli en trevlig matta!

RSS 2.0