Killer queen..

Förra veckan när jag och Baby var på väg hem till Halena & Ooakim för lite kalas firande hände en lite märklig sak..
Vi valde att promenera dit, onödigt att ta bilen tyckte vi, och när vi går på gatan så märker vi helt plötsligt att någon går precis bakom. Med det menar jag just precis bakom, som i cirkus 1,5 m.
Jag har inte hört att det gått någon bakom oss överhuvetaget och blir ju därför lite paff när jag gluttar bakåt, varpå personen börjar asgarva och säger: Ursäka, jag var bara tvungen! Har ni sett Ballar av stål nångång?!
- Eh, ja..jo.. Svarar vi.
- Asså, ni måååste gå in på youtube och kolla på något klipp, det är såååå kul! Dom följer efter folk och så!, säger personen, passerar oss och går vidare åt ett eget håll.
När hon kommit en lagom bit bort kommer frågan: Vem fan var det?!
Jag svarar, inte fan vet jag, vadå vet inte du?!
- Nej?!

Okej. Så de var alltså en helt främmande människa som började skoj-förfölja oss mitt på ljusa dagen bara för att hon tyckte de kunde vara roligt..?

Jajjemen.

En fråga bara, vart fan var kameran?
Psyk-Stad.


Pusshejs.


Table for.. two?

I'm alive!

Long time no talk, huh?
Erkänn att ni har saknat mig som fan.

Så, hänt någe nytt i mitt liv på senaste tiden?
En arbogabos standardsvar på frågan: "Eh, näe.. Same old, same old. Inget nytt har hänt alls, mitt liv är ganska tråkigt just nu. Bor ju i Boga liksom, hallå.."

- Men oj, ursäkta.. Glömde kanske berätta att efter att jag skrev senast så tog jag en spontan tripp till Norgeland för att chocka skiten ur min finaste, vilket såklart gick alldeles utmärkt nskar jag hade haft en filmkamera, den minen hade varit kul att ha dokumenterad!)
 Min finaste har flyttat hem, inte bara flyttat hem förresten.. Vi har ju förtusan gått och blivit sambos!
Vi valde att ta en lite mindre lägenhet på 94 kvadrat på en stillsam gata som kallas.. Ja, vad var det nu.. Nygatan? Den sticker inte ut allt för mycke. Knappt nå alls.
Den är rätt ful.
Usch.

Lurad i en strut! Haha!
Snyggaste lägenheten i byn!
Grattis på oss förfasen!

Som grädde på moset fick vi dessutom nyligen hem våran gemensamma soffa, våran "lilla ögonsten", som för övrigt är så snuskigt snygg att man nästan blir lite arg när man tittar på den.


Bara lite småsaker sådär som kanske kan vara intressant att veta..?
Hursomhaver, livet leker!

Sommaren närmar sig och jag dansar fortfarande runt bland de där rosa molnen!
När jag inte dansar runt i nya soffan, såklart.



Det var den updaten, vi höres!
I'll be back, Pusshejs!


RSS 2.0