Jag förlorade..

.. Men lika glad för det är jag! Det blev såå myyyschit! Håller med Emelie, ju längre jul desto bättre.. Nu ångrar jag nästan att jag inte pyntade tidigare.. Men jaja. Det ser dock inte ut som att tomtefar har varit på besök, kom på det under tiden jag höll på att det får bli lite mindre prylar i år. Att ställa saker på exempelvis tvrumsbordet fungerar ju liksom inte när man har en liten pöjk som ska på och pilla på allt.. Och så har vi ju Jack också. Möhöhö.
 
Sitter för  stunden med två zombie-dödande tvspels-nördar (som pratar högt, inlevelserikt och tjuter som små flickor) och Emelie, vi dricker lite glögg (ja, med is såklart.. Det kan ni nog vid det här laget) och har det sådär allmänt trevligt som man har ibland.
 
Så, nu vet ni det. Nu ska jag återgå till fredagsmyset.
Pusshejs med er!
 

Mjaa, det tar sig..

Vaknade upp med fnasiga läppar och kände på mig att det blivit vitt ute.. Och visst hade snön lagt sig! Visserligen bara litegrann, hade helt klart hoppats på mer, men jag får väl vara nöjd för stunden.
 
Nu får det gärna bli omkring -2/-5 grader, ännu mera snö och sedan hålla sig där resten av vintern. Det är svinkallt här i tvrummet nu.. Elementen anpassar sig nämligen lite efter vädret, blir det varmt ute så pausar dom och när det sedan blir kallt igen så hinner dom inte upp i temp innan det blir varmt ute igen. Så dom irrar förvirrat upp och ner i grader, hamnar på temperatur "fes-ljummen" och är man riktigt tyst kan man nästan höra hur dom skriker: - Men förihelvette bestäm er nuuu! Stackarna.
 
Förresten, nu när det är vitt ute så finns risken att jag påbörjar pyntadet idag.. Då förlorar jag alltså tävlingen mot mig själv, men det kan jag leva med. Får se hur det blir.
 
Mer kaffe nu, Pusshejs!
 

Jag håller, och håller, och håller.. Och håller.

Hittills har det inte kommit upp en endaste julpryl i hela hemmet, kan inte minnas att jag någinsin hållit mig till justförsta advent med att pynta.. Rekord! Men det har blivit lite av en tävling med mig själv, jag SKA klara av att hålla mig till helgen. På fredag smäller det och det ska se ut som att Tomten himself har kommit hem till oss och spytt över hela lägenheten.. Whoho!
 
Det ska tydligen bli snökaos under den här veckan, och visst snöar det, men nå vitt på marken har jag inte sett av än.. Skit-blask. Så, nu håller vi alla tummarna för att det ska bli lite kallare och att det blir supervitt till första advent!
 
Kom igen alla, hejja hejja snö snö snööö!
 
Pusshejs!
 

Växa upp..?

Det är samma sak varje år.. VARJE år när den första snön kommer blir jag som ett litet barn och vill genast ta fram allt vad jul heter, klä på mig tusen lager kläder, dra ut och ha snöbollskrig, bygga snögubbar, lyktor och åka pulka.
 
Det går liksom inte över, det går snarare åt det andra hållet och blir "värre" med åren. Jag blir verkligen tokig! Så nu tycker jag att det ska bli minusgrader och komma en sisådär 2 meter snö så att jag kan ta med min underbara lilla klutt ut och leka!
 
Håller ni med?
 

RSS 2.0