Bra där!

BVC besöket gick hur bra som helst, Klutten var lugn som en filbunke och fixade allt galant.. Stolt som en tupp! Han väger numera 7560 g och är hela 67 cm lång, våran lilla dunderklump! ♥

Dagens bajsblöja går till.. Myyyriii! Hon gissade på 7535 g och var därmed närmast, stort grattis! Ditt pris finns att hämta i vårt badrums papperskorg. Du har en sms-avisering att vänta, vänligen medtag legitimation.


Efter BVC så våldgästade vi Fiffi & Hugge, eller ja.. våldgästade och våldgästade, jag ringde faktiskt innan. Det blev kaffe och snicksnack en stund innan det var dags att gå förbi butiken, handla middag och sedan gå vidare hemmåt. Gäälet mysig eftermiddag! Tack finaste ni.

Efter maten så fick jag och Baby ett ryck och började röjja nere i förrådet, Mami/Momi & Myri kom förbi och hämtade upp Jacken och sen bara körde vi.. Fick nämligen reda på att vårat nya förråd blitt tömt, så då tänkte vi att vi lika gärna kunde ta tag i det som måste vara det allra tråkigaste när det kommer till flytt.. Nämligen tömma förrådet.

Klara blev vi iallafall, så inihelvettesjävlarunk-skönt att ha det gjort! Så Tildus, om du läser det här innan jag hinner höra av mig till dig, så är det alltså fritt fram för er att börja köra över era förrådsgrejer imorgon!

Vi avrundar denna afton ungefär som igår, ett glas kall glögg i soffan.. Vi är helt slut, så det blir väl snarare att svepa glaset och sedan snutta sött på kudden.

Pussnatti med er, hörs imorrn igen!


Kommentarer
Postat av: Fiffi

Tack själv:)) pusss!!

2012-01-24 @ 07:26:17
Postat av: mariette engström

Kall glögg e de gott. Kram o puss

2012-01-24 @ 08:53:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0