Helvettes-veckan är slut..

Ja, nu är det söndag igen och denna vecka är inne på sina sista timmar.. Skönt som fan måste jag säga, för hela den här veckan har varit ett stort jävla skämt. I stort sett allt har gått åt pipsvängen, allt från lögnaktiga säljare till idiotiska gubbar i trafiken.. Eller varför inte puckade seg-arnar i butiken. Säg det, och jag har råkat ut för det den här veckan..
Helt galet, har faktiskt undrat flera gången om det inte var någon som skulle hoppa fram från bakom ett hörn med en kamera och skrika LUURAAAD! Men icke. Folk är helt enkelt så dumma på riktigt. Sorgligt.

Men nu är ju som sagt den här veckan slut iallafall, får hålla tummarna för att nästa vecka blir bättre.

I helgen har vi grejat med det sista här hemma, målat sängen och så vidare och så vidare.. Nu är det bara en spegel och en tavellisst kvar att sätta upp, sen är det fääärdigt! Whohoo! Firade detta med en ölkväll i fredags, riktigt trevligt!

Ikväll bjöd vi min kära Mami på mat, übermysigt! Hon hade dessutom med sig en present till Jacken, en alldeles egen liten pulka fick han! Himla kul, ska se om vi inte kan ta och testa den imorgon.. Tror att han kommer att tycka att det är kalaskul!

Nu ska vi fortsätta myskvällen här hemma med cola, chirre och Så ska det låta, som tydligen börjat sändas på söndagar.. Kul att dom säger till liksom.
Blev förresten utmanad av Myri att svara på en frågelista, ska se till att ta tag i den också. Tur för henne att jag tycker att det är kul med listor, annars hade hon fått smisk!

Pusshejs sålänge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0