Nu kommer den!

Snön öser ner, äntligen säger jag bara! Gick med nöje ut med soporna denna morgon, fånga lite snöflingor med munnen såhär på morgonkvisten är ju perfekt! Kunde inte fått bättre väder denna 4:e advent om ni frågar mig.

Vi har haft och har fortfarande en riktig myshelg, jag och min lilla familj.. Vi har knappt varit utanför dörren alls. Så inihelvette skönt, inte minst på grund av vädret som varit.. Supertrist. Men nu, nu blir det förhoppningsvis andra bullar! Vit jul, here we come!

Lite kallare kunde det ju iochförsej bli, så att det inte blir blask på backen.. Det är inte skoj. Men sen får det räcka med temperatur-växlingar, mina läppar har inte återhämtat sig än och det börjar bli bra jävla frustrerande nu! Det värsta av allt är ju att jag inte kan pussa på min lilla prins.. Min stora prins har jag redan förpestat (sorry Baby), men min lilla prins ska allt få slippa så länge som det bara går. Munsår är väl något han får fixa på egen hand i tonåren, inte få av sin mamma.. Inte hett, haha.

Nu ska jag dricka lite kaffe och titta ut genom fönstret!
Stay tuned for en hel del fula bilder från våran jul-pyssel-kväll i fredags, haha!

Pusshejs sålänge!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0