Fika & Uppesittarkväll

Igår blev det en fika på stan med Maddi & Emelie, himla trevligt och riktigt gott.. Satt som en smäck, som man brukar säga.

Finaste Jacken satt och mös i mosters knä ♥

När vi fikat klart gick vi förbi butiken och handlade lite och sedan for jag och Emelie hem till oss för att fortsätta myset och göra glass.. Inte jätte komplicerat direkt, vi körde ner vaniljglass och Baja Päron i mixern, gjorde lite fina mönster och sedan tillbaka ner i bunken och tjoff in i frysen. Som sagt, inget jätte high-tech, men ändå.. Spännande som fan, tror stenhårt på den! Haha!

Senare blev det en liten spontan uppesittarkväll här, JB och Sillen kom förbi också och vi spelade spel och lyssnade på musik.. Typ. Behövs inte så mycket mer, trevligare än så blir det knappast!

Idag har vi varit ute och flängt litegrann och när Jacken vaknar bär det av till bästaste Mami för "den riktiga" uppesittarkvällen. Köttbullar ska rullas, godisbrickan ska ordnas och granen ska kläs.. Det är nästan, nästan så att den här dagen är liiite bättre än själva julafton, älskar verkligen våran uppesittarkväll!

Hoppas att eran kväll blir lika mysig som våran kommer att bli.
Pusshejs med er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0